Ελένη: Ο εφιάλτης που είδε και την τάραξε! Η αποκάλυψη και τα σχόλια!

Τι αποκάλυψε;

Ελένη: Ο εφιάλτης που είδε και την τάραξε! Η αποκάλυψη και τα σχόλια!

Η Ελένη Μενεγάκη εξομολογήθηκε τον εφιάλτη που είδε και την τάραξε. Η αποκάλυψη της και τα σχόλια των συνεργατών της για το όνειρο.

Η παρουσιάστρια είδε έναν εφιάλτη στον ύπνο της και ξέχασε να το πει στην μητέρα της, με αποτέλεσμα να το μοιραστεί στην εκπομπή της.

Ελένη: Είδε το μόνιτορ και φρίκαρε η παρουσιάστρια! Τι συνέβη και "κοκάλωσε";

«Ξέχασα να το πω και στη μάνα μου και έλεγα να της το πω, να της το πω… γιατί είναι η καλύτερη ονειροκρίτρια… Είδα ότι ήμουν έξω από το σπίτι μου, έξω από τη γειτονιά μου, αλλά δεν ήταν το σπίτι που μένω, αλλά ήταν το σπίτι μου… Ήταν σαν μία τετραώροφη και έλεγα «θέλω να μετακομίσω, αλλά πώς θα μετακομίσω» και εκείνη την ώρα έρχεται ένας εκσκαφέας και μου το παίρνει και μου το πάει… πιο εκεί… αλλά από κάτω είχε τα θεμέλια»! Και πρόσθεσε: «Μετά από λίγο μπήκε στη θέση του το σπίτι μου, λες και κούμπωσε…», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου της είπε «Σημαίνει ριζική αλλαγή από τα θεμέλια σου. Η επιτυχία σου είναι… «τετραώροφη»…»

Ελένη Μενεγάκη: Ο άντρας της έχει... κλώνο! Δείτε τον αδερφό του και θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό!

Ο άντρας της Ελένης Μενεγάκη έχει... κλώνο! Δείτε τον αδερφό του Μάκη Παντζόπουλου και θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό! Απίστευτο...

H πρόσφατη οικογενειακή φωτογραφία της παρουσιάστριας του ALPHA από την γιορτή που έκανε στο σπίτι της στα Μελίσσια με αφορμή τα πεντηκοστά της γενέθλια μας αποκάλυψε τους πιο αγαπημένους ανθρώπους της παρουσιάστριας.

Η Ωραία Ελένη της τιβί, πόζαρε αγκαλιά με το γιο της Άγγελο, δίπλα της είχε και τις μεγαλύτερες κόρες της Βαλέρια και Λάουρα ενώ στην οικογενειακή φωτογραφία βλέπουμε και την μικρή Μαρίνα, το στερνοπούλι της Μενεγάκη αλλά και τον αγαπημένο της Μάκη Παντζόπουλο.

Αν κοιτάξεις βέβαια από κοντά την φωτογραφία που κέρδισε 70.000 likes, θα παρατηρήσεις έναν άντρα που μοιάζει εκπληκτικά με τον Μάκη Παντζόπουλο και δεν είναι άλλος από τον αδερφό του Λευτέρη.

Αξίζει να πούμε πως η σχέση των δύο αδερφών είναι ιδιαίτερα στενή μιας και συνεργάζονται και στην Άνδρο ενώ ο αδερφός του Μάκη έχει μια κόρη την Μελίνα, η οποία είναι νονά της κόρης της Ελένης, Μαρίνας, την οποία βάφτισε πριν τρία χρόνια στην Άνδρο.

Ο άντρας της Ελένης Μενεγάκη έχει... κλώνο! Δείτε τον αδερφό του Μάκη Παντζόπουλου και θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό! Απίστευτο...

Ελένη Μενεγάκη: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το ξενοδοχείο του άντρα της! Δείτε το πριν εξαφανιστεί!

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το ξενοδοχείο του άντρα της Ελένης Μενεγάκη! Δείτε το πριν εξαφανιστεί από το instagram...

Το δεύτερο σπίτι της παρουσιάστριας του ALPHA που βρίσκεται στην Άνδρο κι έχει το όνομα "Ονάρ" καταστράφηκε πριν από λίγο καιρό από την κακοκαιρία και οι εικόνες που είχαν έρθει στο φως της δημοσιότητας ήταν σοκαριστικές!

Ωστόσο, τώρα, αρκετό καιρό μετά φαίνεται πως αρχίζουν τις προετοιμασίες για να επισκευάσουν τα πάντα και να ξεκινήσουν ξανά από την αρχή!

Δείτε το βίντεο που δημοσιεύτηκε πριν από λίγες ώρες στο προφίλ του ξενοδοχείου στο instagram: