X-factor: Αυτός ο κριτής έχασε έναν παίκτη απόψε! (Βίντεο)

Ποιος πήγε σπίτι του;

X-factor: Αυτός ο κριτής έχασε έναν παίκτη απόψε! (Βίντεο)

Αυτό ο κριτής στο απόψε έχασε έναν παίκτη από την ομάδα του στο X-factor. Ποιος δεν πήρε αρκετές ψήφους και πήγε σπίτι του;

Η μάχη έγινε μεταξύ Ζωής και Κωνσταντίνας από την ομάδα του Μιχάλη Τσαουσόπουλου και η αγωνία ήταν μεγάλη για το ποια θα αποχωρήσει.

X-factor: «Λύγισε» ο Θεοφάνους! Η αφιέρωση στον Δημήτρη Σπανό! (Βίντεο)

Η ψήφοι των κριτών ήταν 2 - 2 με αποτέλεσμα ο coach τους να πάρει την απόφαση για το ποια θα σταματήσει από το μουσικό show.

Η Ζωή προκρίθηκε και συνεχίζει!

X-factor: Ο Τσαουσόπουλος ανέφερε τον Μαχαιρίτσα και ο Θεοφάνους έγινε έξαλλος! Τα σχόλια για τα δικαστήρια! (Βίντεο)

Ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος ανέφερε τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στο X-factor και ο Γιώργος Θεοφάνους έγινε έξαλλος. Τα σχόλια για τα δικαστήρια.

Με το τραγούδι «Έλα ψυχούλα μου» έκαναν την εμφάνισή τους στο τέταρτο live του οι Liak and the cover από την ομάδα των groups με μέντορα τον Γιώργο Θεοφάνους.

X-factor: Τραγούδησε Μουζουράκη και τον αποθέωσαν κοινό αλλά και κριτές! (Βίντεο)

Με αφορμή το τραγούδι ο Τσαουσόπουλος έκανε μια αποκάλυψη για το συγκεκριμένο κομμάτι: «Παλαιότερα, αρκετά χρόνια πριν, όταν άκουσα ότι αυτό είναι τραγούδι του Λαυρέντη, με τον οποίον γνωριζόμασταν, δε τόλμησα να του πω κάτι γιατί ντρεπόμουν και δεν ήθελα. Υπάρχει ένα τραγούδι πριν βγει αυτό, το «Τσίκι τσίκι μπουμ μπουμ». Σημειώστε για να πάτε στο youtube. Κάποια στιγμή, λοιπόν, είπα στον Λαυρέντη “ρε συ Λαυρέντη” και μου λέει “έλα ρε Τσαουσόπουλε με τα δικά σου”», είπε.

Η Δέσποινα Βανδή τον ρώτησε αν είχαν ίδια εισαγωγή, κι απάντησε: «Ακριβώς! Ίδιες νότες». Τότε, ο Γιώργος Θεοφάνους φάνηκε ενοχλημένος και του είπε: «Συγγνώμη! Γιατί το κάνουμε τώρα αυτό; Είναι εγκυκλοπαιδικό να λέμε ότι η εισαγωγή του είναι κλεμμένη από αλλού;».

X-Factor: Δεν κρατήθηκε και έβαλε τα κλάματα επί σκηνής! Τι συνέβη;

Στο σημερινό επεισόδιο του X-Factor ο Λιακ δεν κρατήθηκε και έβαλε τα κλάματα επί σκηνής! Τι του συνέβη;

Με το τραγούδι «Της λήθης το πηγάδι» έκαναν την εμφάνισή τους στο τρίτο live του X Factor οι Liak and the Cover από την ομάδα των groups με μέντορα τον Γιώργο Θεοφάνους #TeamTheofanous.

Ο Λιάκ είπε backstage ότι αυτό το τραγούδι, του είχε πει ο πατέρας του, ότι ήθελε να το τραγουδήσει στον μουσικό διαγωνισμό του Open.

X-factor: Το τραγούδι που επέλεξε παραλίγο να της... στοιχίσει! Τι συνέβη; (Βίντεο)

Και τώρα του δόθηκε η ευκαιρία να το τραγουδήσει όμως ο πατέρας του δεν είναι πια εν ζωή.

Έτσι, όταν τελείωσε η ερμηνεία του ξέσπασε σε κλάματα!

Δείτε το σχετικό βίντεο: