Κατερίνα Γκαγκάκη: Ζήτησε συγγνώμη με μια φωτογραφία! Τι συνέβη;

Αυτός είναι ο λόγος!

Κατερίνα Γκαγκάκη: Ζήτησε συγγνώμη με μια φωτογραφία! Τι συνέβη;

Η Κατερίνα Γκαγκάκη ζήτησε συγγνώμη με μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Τι συνέβη;

Η δημοτική σύμβουλος και παρουσιάστρια δεν ανέφερε το λόγο, αλλά όσοι είδαν την χθεσινή εκπομπή κατάλαβαν το λόγο.

Άγριος καβγάς ανάμεσα σε Παπανώτα - Γκαγκάκη! «Εσύ πού το ξέρεις μαντάμ;»!

Όπως φαίνεται η Κατερίνα Γκαγκάκη θέλησε να συζήτησε συγγνώμη για τον τρόπου που αντιμετώπισε το πάνελ της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» την είδηση που μετέδωσε ο Φρίξος Δρακοντίδης και είχε να κάνει με τον 20χρονο φοιτητή ο οποίος… εκτονώθηκε σεξουαλικά στην πλάτη συμφοιτήτριάς του, στην βιβλιοθήκη του Α.Π.Θ.

Την ώρα που ο δημοσιογράφος μετέδιδε την είδηση το πάνελ της εκπομπής ξέσπασε σε γέλια.

Κατερίνα Γκαγκάκη Instagram

Κατερίνα Γκαγκάκη: Έμεινε άφωνη με ξέσπασμα παρουσιάστριας εναντίον της! «Ήταν το μεγαλύτερο λάθος»!

Η Κατερίνα Γκαγκάκη έμεινε άφωνη με ξέσπασε παρουσιάστρια εναντίον της! Μεταξύ άλλων είπε χαρακτηριστικά: «Ήταν το μεγαλύτερο λάθος»!

Το απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ, όπου μέλος της ομάδας αποτελεί και η Κατερίνα Γκαγκάκη!

Η Κατερίνα Γκαγκάκη πριν μία βδομάδα είχε πει ότι όταν η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Χρήστος Φερεντίνος όταν έκαναν το Πρωινό στον ΑΝΤ1 δεν μιλιόντουσαν.

Η Σίσσυ Χρηστίδου είδε αυτή τη δήλωση και απάντησε μέσα από την εκπομπή της «Έλα χαμογέλα» στο Open, ότι δεν είναι αλήθεια!

Σήμερα που είδα αυτό το ξέσπασμα η Κατερίνα Γκαγκάκη είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή:

«Πείτε μου εσείς τι καταλάβατε, να σας πω κι εγώ. Ήμουν πάρα πολλές φορές στην εκπομπή. Δεν έχει καμία σχέση το αν πήγαινε καλά ή άσχημα η εκπομπή, δεν μίλησα γι’ αυτό.

Ήταν μία περίοδος που μόλις τους ανακοινώσαμε τους δύο αυτούς ανθρώπους και τους φέραμε στη συνέντευξη τύπου, φαινόταν ρε παιδιά, μεγαλύτερο λάθος δεν υπήρχε! Εγώ δεν είπα ότι είχαν τσακωθεί, ήταν δύο άνθρωποι που δεν ταίριαξαν. Δεν μάλωναν γιατί ήταν δύο άνθρωποι που έκαναν διαφορετικό πράγμα.

Χρήστος δεν ήθελε να κάνει το πρωινό, δεν ήθελε να βρίσκεται εκεί. Δεν ήθελε με κανέναν τρόπο να είναι εκεί. Η Σίσσυ δεν έκανε κάτι λάθος η κοπέλα».

Κατερίνα Γκαγκάκη: Έμεινε άφωνη με ξέσπασμα παρουσιάστριας εναντίον της! «Ήταν το μεγαλύτερο λάθος»!