Σοκ για ηθοποιό από τα Εγκλήματα! Ανατινάχτηκε η μηχανή του αυτοκινήτου του!

Η σοκαριστική περιγραφή!

Σοκ για ηθοποιό από τα Εγκλήματα! Ανατινάχτηκε η μηχανή του αυτοκινήτου του!

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση γι' αυτόν τον ηθοποιό από τα «Εγκλήματα»! Ανατινάχτηκε η μηχανή του αυτοκινήτου του!

Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος σε εκπομπή και μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε και ένα σκηνικό που είχε σοκάρει τον ίδιο.

Εγκλήματα: Η αποκάλυψη του Κόκλα που μας άφησε άφωνους 19 χρόνια μετά το τέλος της σειράς!

Ο λόγος για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή "Dot" μαζί με την λατρεμένη του Δανάη Μπάρκα, η οποία είναι σαν κόρη του. Μεταξύ άλλων ο ηθοποιός, απαντώντας σε ένα παιχνίδι ερωτήσεων αναφέρθηκε και στο περιστατικό που ανατινάχτηκε η μηχανή του αυτοκινήτου του με αφορμή ένα σχόλιο της Δανάης για το πόσο αμελής είναι.

Έτσι ο αγαπημένος «Αχιλλέας», εξήγησε πως δεν είχε αλλάξει λάδια στα 40.000 χιλιόμετρα και ενώ οδηγούσε στην Εθνική, είδε τη μηχανή του αυτοκινήτου του να εκρήγνυται.

αχιλλέας εγκλήματα
χατζηπαναγιώτης δανάη μπάρκα

Πρωταγωνίστρια από τα Εγκλήματα αποκαλύπτει: «Ήταν η πιο εφιαλτική σκηνή...» (Βίντεο)

Μία πρωταγωνίστρια από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Εγκλήματα», αποκάλυψε την πιο εφιαλτική σκηνή.

Η ηθοποιός μίλησε στο Πρωινό της Φαίης Σκορδά!

Ο λόγος για την Φωτεινή Μπαξεβάνη, την «Πέπη» της σειράς, η οποία δήλωσε: «Δεν με ενοχλεί καθόλου που με θυμούνται ως την Πέπη από τα Εγκλήματα. Είναι ένα κομμάτι της δουλειάς μας και η τηλεόραση. Φυσικά, ο κόσμος επειδή η τηλεόραση μπαίνει σε κάθε σπίτι σε γνωρίζει από εκεί. Μία σκηνή που την είχαμε πάει άπειρες φορές γιατί πάντα κάτι χάλαγε, κάτι συνέβαινε με το φως, κάτι με τον ήχο, έπρεπε μια μέρα που ήταν κλειστά να βρούμε φιλμ για πολαρόιντ, ένα πράγμα εφιαλτικό!».

Συνάντηση κορυφής! Ο «Αλέκος» και η «Φλώρα» από τα «Εγκλήματα» ξανά μαζί, 20 χρόνια μετά! (Βίντεο)

Έχουν περάσει 20 χρόνια από όταν προβαλλόταν στον ΑΝΤ1 η θρυλική σειρά Εγκλήματα!


Ένα από τα ζευγάρια που ξεχώρισαν στην σειρά ήταν ο Αλέκος και η Φλώρα, κατά κόσμον Υρώ Μανέ και Κώστας Κόκλας! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Survivor Ελλάδα - Τουρκία: Τα καλύτερα στιγμιότυπα από το χθεσινό επεισόδιο και τι θα δούμε σήμερα! (Βίντεο & τρέιλερ)


Το ζευγάρι από την τηλεοπτική σειρά "Εγκλήματα" αγαπήθηκε όσο λίγα από το τηλεοπτικό κοινό, ωστόσο δεν είχαν ξαναβρεθεί μαζί, μετά την περίοδο 1998-2000.


Πρόσφατα όμως, Κώστας Κόκλας και Υρώ Μανέ συναντήθηκαν ξανά και πόζαραν στον φωτογραφικό φακό χαμογελαστοί και ευδιάθετοι!

Δείτε ακόμη: Master Chef 3: Κάγκελο ο Ιωαννίδης με την ατάκα παίκτριας! Δεν φαντάζεστε τι του είπε! (Βίντεο)


Μάλιστα, την εν λόγω φωτογραφία το μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η "Φλώρα" μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Αλλά και την πιο πρόσφατη συνέντευξη της «Φλώρας»: