Survivor: Πρώην παίκτρια έβαλε φόρεμα με όλα τα χρώματα! Τόλμησε και... δικαιώθηκε!

Στο παιχνίδι ήταν «ταπεινό χαμομηλάκι»!

Survivor: Πρώην παίκτρια έβαλε φόρεμα με όλα τα χρώματα! Τόλμησε και... δικαιώθηκε!

Πρώην παίκτρια του Survivor έβαλε φόρεμα με όλα τα χρώματα! Τόλμησε και... δικαιώθηκε και όλα τα βλέμματα ήταν πάνω της!

Η εμφάνισή της, συζητήθηκε από πολλούς και ήταν ξεκάθαρα η βασίλισσα της βραδιάς! Πού βρέθηκε όμως η ξανθιά καλλονή; Στη νέα συλλογή “Delusion” του οίκου Kathy Heyndels τολμηρά tops συνδυάζονται με ψηλόμεσα παντελόνια και συναντούν σακάκια και δερμάτινα jackets για μοναδικά all-day looks.

Στην εβδομάδα μόδας, όπου παρουσιάστηκε η εν λόγω συλλογή βρέθηκε και η συγκεκριμένη παίκτρια του Survivor. Η Ντάρια Τουρόβνικ, έβαλε όχι ένα, αλλά δύο φορέματα με όλο τα χρώματα και prints που μαγνήτισαν τα βλέμματα! Η εμφάνισή της, συζητιέται ακόμα.... Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Survivor: Ποια Κατερίνα Δαλάκα; Σε αυτό το πρόσωπο δίνουν 500.000 ευρώ για να μπει για δεύτερη φορά!

Survivor παίκτρια σήμερα
Survivor παίκτρια Ντάρια σήμερα

Survivor: Έμοιαζε με κούκλα η πρώην παίκτρια και την κοίταγαν όλοι! Η εμφάνιση με μπλε φόρεμα...

Έμοιαζε με κούκλα η πρώην παίκτρια του Survivor και την κοίταγαν όλοι! Η εμφάνιση με μπλε φόρεμα που μας καθήλωσε! Για ποια μιλάμε;

Το βράδυ της Πέμπτης πλήθος κόσμου πλημμύρισε το Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου με αφορμή την έναρξη της 26ης Athens Xclusive Designers Week και εμείς τρελαθήκαμε με μια πρώην παίκτρια του Survivor.

Στη νέα συλλογή “Delusion” του οίκου Kathy Heyndels είδαμε ιδιαίτερα φορέματα, και μέσα σε ένα από αυτά εμφανίστηκε και η ξανθιά καλλονή. Το μπλε της φόρεμα την έκανε να μοιάζει με κύκνο, και όλοι συμφώνησαν πως ήταν η πρωταγωνίστρια της βραδιάς.

Ντάρια Τουρόβνικ: «Λιποθυμία» η ηλικία της πρώην παίκτριας του Survivor! Διαβάστε απλά τον αριθμό!

Ο λόγος για τη Ντάρια Τουρόβνικ, που μέσα στο παιχνίδι ήταν αθόρυβη και ήσυχη, αλλά τώρα, αφήνει το δικό της στίγμα στη μόδα! Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr:

Ντάρια Survivor σήμεραΝτάρια Survivor  πώς είναι σήμερα

Μας «έπεσαν» τα βλέφαρα! Πρώην παίκτρια του «Survivor» έκανε την πιο εκκεντρική εμφάνιση! Ποια είναι;

Πρώην παίκτρια του "Survivor" έκανε την πιο εκκεντρική εμφάνιση και... μας "έπεσαν" τα βλέφαρα! Ποια είναι; Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες...

Αν κάποιους τους προβλημάτισαν οι συνεχείς πτήσεις της τραγουδίστριας από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη, η πρώτη εξήγηση ήταν ότι έκανε εντατικές πρόβες για την πρεμιέρα του σχήματος στο οποίο θα βρίσκεται μαζί με την Άντζελα Δημητρίου, τον Χρήστο Χολίδη και τον Γιώργο Γιαννιά, που θα ξεκινήσει στα τέλη Νοεμβρίου.

Ειρήνη Παπαδοπούλου νέα σχέση survivor

Σάρα Εσκενάζυ: Έχει μείνει "μισή" η πρώην παίκτρια του Survivor! Δείτε την ολόσωμη φωτογραφία της...

Χαλάλι για τον... Αλέξανδρο

Ειρήνη Παπαδοπούλου εμφάνιση

Μια δεύτερη, βεβαίως, και πιο σημαντική εξήγηση ήταν ότι ο νέος της σύντροφος, ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Αλέξανδρος Πασχαλάκης, είναι ο κυριότερος λόγος που η Ειρήνη Παπαδοπούλου δεν ξεκολλά από τη συμπρωτεύουσα! Το ζευγάρι εδώ και λίγες εβδομάδες ζει τον έρωτά του, που ήταν κεραυνοβόλος και με την πρώτη ματιά. Φυσικά, το γεγονός ότι εκείνη για επαγγελματικούς λόγους θα μετακομίσει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη βοηθά το ζευγάρι να περνά όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί. Η μόνιμα κεφάτη τον τελευταίο καιρό τραγουδίστρια λόγω της ευτυχίας που βιώνει στην προσωπική της ζωή είναι υπερδραστήρια και στα επαγγελματικά της, αφού μετά το τραγούδι της «Χαλάλι» που ήταν η επιτυχία του καλοκαιριού, ετοιμάζεται να ανέβει και στο θεατρικό σανίδι, συμμετέχοντας στην παράσταση «Ομμάτια δακρωμένα - Ένα γράμμα για την Τραπεζούντα» που θα είναι αφιερωμένη στη γενοκτονία των Ποντίων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ

TAGS