Μίκαελ Σουμάχερ: Συγκινεί η γυναίκα του! «Θελω να σας πω....»

Η τρομερή της εξομολόγηση!

Μίκαελ Σουμάχερ: Συγκινεί η γυναίκα του! «Θελω να σας πω....»

Μία σπάνια συνέντευξη παραχώρησε η αγαπημένη σύζυγος του Μίκαελ Σουμάχερ, Κορίνα Σουμάχερ, η οποία δε συνηθίζει να σπάει τη σιωπή της. Η συνέντευξη έγινε μαζί με την κόρη της Τζίνα και μέσα από αυτή οι δύο γυναίκες μίλησαν τόσο για τη ζωή τους με τον πολυνίκη οδηγό όσο και για το χόμπι που τους έχει κλέψει την καρδιά.

Μίκαελ Σουμάχερ: Συγκλονίζει ο γιατρός του! «Δεν μπορώ να κάνω θαύματα»!

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψαν οι δύο κυρίες, όλη τους η ζωή περιστρέφεται γύρω από άλογα μιας και οι δύο έχουν μεγάλο πάθος με την ιππασία. Η Κορίνα Σουμάχερ τόνισε πως ο σύζυγός της στήριξε και τις δύο πάρα πολύ στο χόμπι τους και γι΄αυτό του είναι ευγνώμων, «Δεν ξεχνώ, σε ποιον το χρωστάω αυτό εδώ. Και αυτός είναι ο άνδρας μου Μίκαελ» ήταν τα λόγια της.

Συγκεκριμένα, η Κορίνα Σουμάχερ είπε:

«Όταν μου είπε ο άνδρας μου, ότι η Τζίνα θα γίνει μια μέρα πολύ καλύτερη από εμένα, δεν ενθουσιάστηκα οπωσδήποτε. Σκέφτηκα: ‘’Πώς του ήρθε αυτό; Ασχολούμαι από το πρωί μέχρι το βράδυ μόνο με άλογα, προσπαθώ να μάθω τα πάντα’’. Τότε μου είπε: ‘’Είσαι υπερβολικά καλή. Η Τζίνα δίνει επίσης τα πάντα για τα άλογα, όμως είναι και σε θέση να πει όχι και να παρέμβει.’’ Με εμένα είναι τα πράγματα κάπως έτσι. Μετά από δύο τρεις κύκλους ιππασίας σκέφτομαι: ‘’Τώρα δούλεψε το άλογό μου τόσο πολύ, είναι αρκετά. Τζίνα, εσύ το κάνεις σωστά, έχεις ένα καλό μέτρο.’’ Αυτό το είχε διαπιστώσει ο Μίκαελ, όταν ήταν ήδη η Τζίνα μόλις έντεκα ετών. Και είναι αλήθεια. Είναι πλέον πολύ καλύτερη από εμένα».

Από τη μεριά του και ο κορυφαίος οδηγός Formula είχε σχολιάσει το χόμπι της συζύγου του λέγοντας: «Θέλω να ανταποδώσω κάτι με αυτόν τον τρόπο στην Κορίνα, γιατί όλα αυτά τα χρόνια είχε αναλάβει αυτή τα πάντα στο σπίτι».

Μίκαελ Σουμάχερ: Σοκάρει αποκάλυψη μέσα από το νοσοκομείο! «Γνωρίζει ότι...»

Σοκάρει αποκάλυψη μέσα από το νοσοκομείο για τον Μίκαελ Σουμάχερ! Τι ανέφερε νοσοκόμα ότι γνωρίζει ο ίδιος;

«Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι ο Μίκαελ Σουμάχερ γνωρίζει». Αυτό είναι το σχόλιο που έκανε νοσοκόμα της μονάδας καρδιολογίας στο νοσοκομείο «George Pompidou» στο Παρίσι, σε έναν από τους συναδέλφους της, όπως αναφέρει η Le Parisien.

Χαμός προκλήθηκε με την δήλωση για τον Σουμάχερ! «Θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας»

«Ναι, είναι στον τομέα μου. Και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι γνωρίζει», δήλωσε χαρακτηριστικά. Σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα, το νοσοκομείο, μετά την αποκάλυψη μεταφοράς του Γερμανού πιλότου της F1 , έχει σχεδόν «σφραγιστεί», προκειμένου να μη διαρρέουν πληροφορίες...

Τα νεότερα έρχονται μετά την αποκάλυψη ότι «μυστική θεραπεία» σε νοσοκομείο στο Παρίσι ακολουθεί ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Μίκαελ Σουμάχερ. Ο 50χρονος, πλέον, Σουμάχερ δεν έχει εμφανιστεί δημοσίως εδώ και μια πενταετία, μετά το τρομακτικό ατύχημα που είχε στις γαλλικές Αλπεις κάνοντας σκι. Ωστόσο, τους τελευταίους μήνες οι εξελίξεις γύρω από την υγεία του Σουμάχερ φαίνεται πως είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικές, αφού τον Ιούλιο το «αφεντικό» της Formula 1, Ζαν Τοντ, σε δηλώσεις του υποστήριξε ότι ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής παρακολούθησε μαζί του αγώνα της F1.


«Είμαι πάντα πολύ προσεκτικός με τέτοιου είδους δηλώσεις, όμως είναι αλήθεια. Είδα τον αγώνα μαζί με τον Μίκαελ Σουμάχερ στο σπίτι του στην Ελβετία», είπε ο Τοντ και πρόσθεσε: «Ο Μίκαελ βρίσκεται στα καλύτερα χέρια και τον φροντίζουν πάρα πολύ καλά στο σπίτι του. Δεν έχει παραδώσει τα όπλα και συνεχίζει να μάχεται».