"Χείμαρρος" η Κόνι Μεταξά για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε στο Instagram!

Τους έβαλε στη θέση τους!

Η Κόνι Μεταξά έγινε σωστός "χείμαρρος" για όλα τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε στο Instagram.

Ο λογαριασμός Instagram της Κόνι Μεταξά είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς στην Ελλάδα. Η γνωστή performer συνηθίζει να βρίσκεται σε διαρκή αλληλεπίδραση με τους followers της, ενώ δεν παραβλέπει να απαντάει και στα διάφορα σχόλια που δέχεται.

Κόνι Μεταξά: Η εξομολόγηση για το μεγαλύτερο της φόβο- Δε θα πιστέψετε ποιος είναι!

Προσφάτως, η αγαπημένη κόρη του Λευτέρη Πανταζή δέχτηκε μία επίθεση στα social media από έναν χρήστη ο οποίος θέλησε να σχολιάσει το γεγονός πως η Κόνι Μεταξά δεν είναι τραγουδίστρια. Φυσικά εκείνη δεν άφησε το σχόλιο να πέσει κάτω και έκανε ένα ξέσπασμα μέσω Insta Story προκειμένου να ξεκαθαρίσει τη θέση της.

Τα σκληρά σχόλια βέβαια δε φαίνεται να πτοούν την Κόνι Μεταξά η οποία παραμένει δυνατή και έτοιμη να απαντήσει σε οποιονδήποτε θελήσει να τη σχολιάσει αρνητικά.

Κόνι Μεταξά Λευτέρης Πανταζής κόρη

κόνι μεταξά απαντάει στα σχόλια

κόνι μεταξά

κόνι μεταξά σχόλια

κόνι μεταξά instagram

κόνι μεταξά τραγουδίστρια

Κόνι Μεταξά: "Πέταξε" απάντηση "φωτιά" σε αρνητικό σχόλιο που δέχτηκε στο Instagram!

Η Κόνι Μεταξά δε δίστασε καθόλου και πέταξε αυτή την απάντηση "φωτιά" σε ένα αρνητικό σχόλιο που δέχτηκε στο Instagram.

Η αγαπημένη performer έχει έναν από τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς στο Instagram και έτσι πολύ συχνά επιλέγει να απαντάει σε ερωτήσεις των θαυμαστών της. Δεν αφήνει όμως τα αρνητικά σχόλια να περνάνε απαρατήρητα, κάτι που έκανε και όταν ένας κακεντρεχής ακόλουθός της θέλησε να τη μειώσει με μία του ατάκα.

Κόνι Μεταξά: Φωτογραφία από την εφηβεία της! Δείτε πώς ήταν!

Η κόρη του Λευτέρη Πανταζή και της Ζώζας Μεταξά, δημοσίευσε ένα από τα κακά σχόλια που δέχτηκε και απάντησε με τον πιο εύστοχο τρόπο. Συγκεκριμένα, ένας follower της θέλησε να σχολιάσει το γεγονός πως δεν έχει κανένα δικό της τραγούδι και έτσι όταν η Κόνι έκανε ένα από τα συνηθισμένα της Q&A, της έγραψε: «Τραγουδίστρια χωρίς να έχει βγάλει τραγούδι»! Η Κόνι δε δίστασε και απάντησε με άφθονο χιούμορ: «Φαντάσου! Χωρίς τραγούδι και με θέλουν! Ζηλιαρόγατα...»!

instagram Κόνι Μεταξά