Γιώργος Λιάγκας: Μπήκε σε μπελάδες ο παρουσιαστής! Κρίσιμες οι επόμενες ώρες!

Τι συνέβη;

Γιώργος Λιάγκας: Μπήκε σε μπελάδες ο παρουσιαστής! Κρίσιμες οι επόμενες ώρες!

Μπήκε σε μπελάδες ο Γιώργος Λιάγκας, και οι επόμενες ώρες για τον παρουσιαστή και την εκπομπή του, όπως φαίνεται είναι κρίσιμες.

Οργή έχουν προκαλέσει τα σχόλια που έκαναν στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» για το περιστατικό με την ασέλγεια σε φοιτήτρια του ΑΠΘ.

Τόσο, ο ίδιος ο παρουσιαστής, όσο και οι συνεργάτες τους έκαναν χιουμοριστικά σχόλια για την είδηση που είχε σοκάρει, κάτι που δεν άρεσε σε πολλούς τηλεθεατές και όχι μόνο, καθώς και η Μαίρη Συνατσάκη έχει γίνει έξαλλη.

Τι και αν ο Γιώργος Λιάγκας βγήκε την επόμενη ημέρα και ζήτησε δημόσια συγγνώμη, δεν φαίνεται πως αυτό πτόησε το ΕΣΡ.

Μετά τις καταγγελίες που έχουν γίνει στο ΕΣΡ, οι νομικοί σύμβουλοι της Αρχής θα συντάξουν το υπόμνημα για να κληθεί σε απολογία ο ΣΚΑΙ την επόμενη εβδομάδα. Μετά την απολογία, τα μέλη του ΕΣΡ θα συνεδριάσουν και θα πάρουν τις τελικές αποφάσεις.


Γιώργος Λιάγκας: «Θα βρεθείς μαχαιρωμένος παλιοχοντρέ, θα σε σκοτώσουμε»! Ποιος τον απειλεί και γιατί;

Συγκλονίζει ο παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας με τα μηνύματα που δέχεται που μεταξύ άλλων του είπαν «Θα βρεθείς μαχαιρωμένος παλιοχοντρέ, θα σε σκοτώσουμε»! Ποιος τον απειλεί και γιατί;

Ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε όλα όσα ακούστηκαν σήμερα στην εκπομπή «Happy Day» για τον σύντροφο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, τον ράπερ Snik!

Πριν από μερικές ημέρες έγινε έξαλλος με τη συμπεριφορά του Snik σε ρεπόρτερ της εκπομπής Πρωινό, και ξέσπασε κατά του ράπερ μέσα από την εκπομπή του.

Η απάντηση που έδωσε ο Snik ήταν μέσω Instagram, όπου ανέβασε μια φωτογραφία του Γιώργου Λιάγκα με μαγιό, καλύπτοντας το κεφάλι του με ένα σαλιγκάρι.

Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά:

«Είχαμε πει ότι ήταν αγενής μπροστά στις κάμερες και μετά ανέβασε αυτός μια φωτογραφία μου με έδειχνε στην παραλία, έβαλε ένα σαλιγκάρι στο κεφάλι μου και με έλεγε γυμνοσάλιαγκα. Εγώ γέλασα, δεν με πείραξε καθόλου, γιατί έχω χάσει και 10 κιλά από τότε. Μου έστειλαν μετά απειλητικά μηνύματα οι οπαδοί του ότι θα με σκοτώσουν, θα με μαχαιρώσουν, «παλιοχοντρέ που τόλμησες να πιάσεις στο στόμα σου τον Snik. Θα σε σκοτώσουμε, θα σε σφάξουμε, θα σε μαχαιρώσουμε», του γράφουν μεταξύ άλλων, με τον ίδιο όμως να αντιμετωπίζει αυτές τις απειλές με χιούμορ.