Χωρισμός βόμβα! Το πιο ωραίο gay ζευγάρι δεν είναι πια μαζί!

Λεσβίες και κουκλάρες!

Χωρισμός βόμβα! Το πιο ωραίο gay ζευγάρι δεν είναι πια μαζί!

Χωρισμός βόμβα «έσκασε» στην showbiz και το πιο ωραίο gay ζευγάρι δεν είναι πια μαζί!

Η μία δημοσιογράφος του κρατικού τηλεοπτικού δικτύου «ARD» και η σύντροφός της, οικονομική συντάκτρια.

Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα «Bild», η 53χρονη δημοσιογράφος της γερμανικής τηλεόρασης, Άνε Βιλ και η 52χρονη Μίριαλ Μέκελ ανακοίνωσαν ότι δεν είναι πλέον ζευγάρι. Σε ανακοίνωσή τους , διευκρινίζουν ότι αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους: «Χωρίσαμε», αναφέρει το πρώην ζευγάρι σε κοινή δήλωσή του.

Επί πολλά χρόνια είχαν κρατήσει μυστική την σχέση τους. Όταν τις ρωτούσαν για τις φήμες ότι έχουν δεσμό, οι δύο κυρίες έλεγαν πάντα ότι «έχουν μια καλή φιλία» Μέχρι το 2007. Λίγα χρόνια αργότερα, το 2016 ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου.

Χωρισμός - Βόμβα! Γνωστό ζευγάρι χώρισε μετά από 8 χρόνια σχέσης!

Χθες, η ξανθιά Μίριαμ και η μελαχρινή Άνε ανακοίνωσαν ότι παίρνουν διαζύγιο.

Η Μίριαμ εργάζεται κυρίως στην Ελβετία και το Ντίσελντορφ και είναι ομιλήτρια σε συνέδρια. Αντιθέτως, η Άνε εργάζεται στο Βερολίνο.

gay ζευγάρι χώρισε

Το 2016 οι δύο κυρίες οργάνωσαν το γάμο τους σε μικρό κύκλο. Τώρα ζητούν από τα ΜΜΕ να χειριστούν με διακριτικό τρόπο τον χωρισμό τους.

Η τελευταία τους δημόσια εμφάνιση ήταν τον Ιούνιο με το φακό να απαθανατίζει το ζευγάρι σε συνέδριο για την τεχνητή νοημοσύνη στο πλευρό της Γερμανίδας Καγκελαρίου, Άνγκελα Μέρκελ.

Χωρισμός «βόμβα» στην showbiz! Τα διέλυσαν όλα έναν χρόνο μετά...

Χωρισμός «βόμβα» έσκασε στην showbiz και οι δυο τους, τα διέλυσαν όλα έναν χρόνο μετά... Πάει κάπου το μυαλό σας;

Σύμφωνα με δημοσίευμα του E! Online το ζευγάρι δεν είναι μαζί εδώ και λίγο διάστημα. Τις φήμες αυτές ενισχύει το γεγονός πως η ηθοποιός και ο σκηνοθέτης δεν έχουν κάνει εδώ και καιρό καμία κοινή εμφάνιση. Αν και έδειχνα πολύ ερωτευμένοι, μάλλον ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για την σχέση τους....

Ο λόγος για την πρωταγωνίστρια του The Vampire Diaries, Nina Dobrev και τον σύντροφό της, Grant Mellon. Έτσι είναι η ζωή....

Χωρισμός «βόμβα» στην ελληνική showbiz! Τα διέλυσαν όλα μετά από ένα χρόνο!

Χωρισμός «βόμβα» στην showbiz