Χωρισμός «βόμβα» ένα χρόνο μετά το γάμο! Χωρίζει αγαπημένο ζευγάρι της Ελληνικής showbiz!

Από αυτούς δεν το περιμέναμε!

Χωρισμός «βόμβα» ένα χρόνο μετά το γάμο! Χωρίζει αγαπημένο ζευγάρι της Ελληνικής showbiz!

Έναν χωρισμό «βόμβα» έχουμε για αγαπημένο ζευγάρι της Ελληνικής showbiz έναν χρόνο μετά το γάμο του. Ποιοι δίνουν τέλος;

Σχεδόν δυο μήνες μετά την πρώτη επέτειο τους «έσκασαν» οι φήμες πως έχουν χαράξει διαφορετικούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή.

«Καλύτερα που δεν γνωρίζατε τη σχέση μας. Η απόφαση μου να παντρευτώ ήταν πολύ σύντομη, γρήγορη. Η σχέση μου ήταν πολύ σύντομη, ήταν κεραυνοβόλος έρωτας. Είμαι πάρα πολύ ερωτευμένος, η Κατερίνα είναι η γυναίκα της ζωής μου, αλλιώς δεν θα έκανα κάτι τέτοιο, αν δεν τα πίστευα αυτά», είχε δηλώσει ο ηθοποιός λίγο καιρό μετά το γάμο του. Χωρισμός βόμβα! Το πιο ωραίο gay ζευγάρι δεν είναι πια μαζί!

Ο λόγος για τον Ορέστη Τζιόβα και την γυναίκα του Κατερίνα που όπως θέλουν φήμες που κυκλοφορούν χωρίζουν.

Ορέστης Τζιόβας χώρισε

Χωρισμός σοκ στη showbiz! Τίτλοι τέλους μετά από ένα χρόνο για αγαπημένο ζευγάρι!

Τίτλοι τέλους έπεσαν μετά από ένα χρόνο κοινής συμβίωσης γι΄ αυτό το αγαπημένο ζευγάρι! Ένας χωρισμός σοκ για τη showbiz!

Κανείς δεν περίμενε ότι αυτό το ζευγάρι θα έδινε τέλος στη σχέση του μετά από ένα χρόνο μιας και στις τελευταίες εμφανίσεις τους έμοιαζαν να είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Χωρισμός «βόμβα» στην ελληνική showbiz! Τα διέλυσαν όλα μετά από ένα χρόνο!

Ο λόγος για την αγαπημένη ηθοποιό, Nina Dobrev και τον Grant Mellon που όπως αναφέρουν οι πηγές τα "έσπασαν" κάπως απότομα.

«Η Nina δεν συνοδεύεται από τον σύντροφό της σε κανένα από τα τελευταία event που έχει παρευρεθεί, ούτε καν τον αναφέρει. Απλά πάει συνεχώς σε πάρτι και αράζει με τους φίλους της, χωρίς αυτόν. Αυτή την περίοδο βρίσκεται σε γυρίσματα για μια ταινία του Netflix έξω από το Los Angeles. Η Nina φαίνεται να τα πάει πολύ καλά, ωστόσο κανείς από τους φίλους της δεν την έχει δει να μιλάει με τον Grant».

showbizχωρισμός