Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κατερίνα Γκαγκάκη: Ραγδαίες εξελίξεις με την παραίτησή της! Τι συνέβη;

Έσκασε τώρα!

Κατερίνα Γκαγκάκη: Ραγδαίες εξελίξεις με την παραίτησή της! Τι συνέβη;
News 13.11.2019 17:54
Follow us on Google News

Κατερίνα Γκαγκάκη: Σας έχουμε όλες τις ραγδαίες εξελίξεις! Τι συνέβη με την παραίτησή της;

Η Κατερίνα Γκαγκάκη υπέβαλε την παραίτησή της από το Δήμο Αθηναίων και την Τεχνόπολη, μετά από όλα όσα συνέβησαν στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και το σχολιασμό της υπόθεσης στο ΑΠΘ.

Μεσημέρι ΣΚΑΪ: Η δημόσια συγγνώμη του παρουσιαστή- «Κάναμε ένα λάθος χτες...»

Την παραίτησή της έκανε δεκτή ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, ενώ το γραφείο δημοσίων σχέσεων του Δήμου εξέδωσε σχετική ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, έκανε αποδεκτές τις παραιτήσεις, για λόγους ευθιξίας, της Δημοτικής Συμβούλου Κατερίνας Γκαγκάκη, από τη θέση της Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της «Τεχνόπολις» και της Δήμητρας - Ινέζ Αγγελή - Λυκούδη από τη θέση της Εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου για το Παιδί».

Έκτακτο: Παραιτήθηκε η Κατερίνα Γκαγκάκη! Τι συνέβη;

Έσκασε έκτακτο μόλις τώρα! Η Κατερίνα Γκαγκάκη παραιτήθηκε από την Τεχνόπολη και το Δήμο Αθηναίων!

Μετά από το σάλο που έγινε στην εκπομπή "Μεσημέρι με το Γιώργο Λιάγκα" και το σχολιασμό του περιστατικού που έγινε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, η Κατερίνα Γκαγκάκη αποφάσισε να παραιτηθεί από τις αρμοδιότητες της στην Τεχνόπολη και το Δήμο Αθηναίων.

Κατερίνα Γκαγκάκη: Ζήτησε συγγνώμη με μια φωτογραφία! Τι συνέβη;

Μάλιστα πολλοί ήταν αυτοί που είχαν ζητήσει από τον Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη να διώξει την Κατερίνα Γκαγκάκη από το Δήμο και μεταξύ αυτών και η παράταξη «ΑΘΗΝΑ ΕΣΥ» με τον Πέτρο Γερουλάνο:

«Είχαμε την ελπίδα πως είτε η κα Γκαγκάκη, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Τεχνόπολης, είτε ο Δήμαρχος Αθηναίων, κ. Μπακογιάννης, θα αντιλαμβάνονταν την ουσία αλλά και τον συμβολισμό που εμπεριέχει η επίσημη ενασχόληση με τον πολιτισμό της Αθήνας καθώς και τη σημασία του παραδείγματος στο χώρο του πολιτισμού και της πολιτικής, αναλαμβάνοντας με παρρησία και χωρίς τυμπανοκρουσίες τις ευθύνες τους.

Τα πράγματα είναι απλά: Η κα Γκαγκάκη δεν μπορεί και δεν θα έπρεπε να παραμείνει στη θέση της, ως ένδειξη κατανόησης ότι συμπεριφορές όπως η δική της στην επίμαχη τηλεοπτική εκπομπή δεν έχουν θέση ούτε στον χώρο ευθύνης της, ούτε στην ελληνική κοινωνία».

Σήμερα λοιπόν, η Κατερίνα Γκαγκάκη υπέβαλε την παραίτησή της στον Κώστα Μπακογιάννη, μετά τη συγγνώμη που εξέφρασε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook.

Όλοι χρωστάμε κατά καιρούς μία συγνώμη. Σήμερα εγώ, μία μεγάλη.

Posted by Katerina Gagaki / Κατερίνα Γκαγκάκη on Thursday, 7 November 2019

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άγριος καβγάς ανάμεσα σε Παπανώτα - Γκαγκάκη! «Εσύ πού το ξέρεις μαντάμ;»!

Κατερίνα Γκαγκάκη: Έμεινε άφωνη με ξέσπασμα παρουσιάστριας εναντίον της! «Ήταν το μεγαλύτερο λάθος»!

Διαβάστε περισσότερα news στο YouWeekly.gr

Share