Έσκασε «βόμβα» για το GNTM: Η αδιανόητη αποχώρηση και δυο επιστροφές που θα φέρουν αντιδράσεις!

Ονόματα - έκπληξη!

Έσκασε «βόμβα» για το GNTM: Η αδιανόητη αποχώρηση και δυο επιστροφές που θα φέρουν αντιδράσεις!

Έσκασε «βόμβα» για το GNTM και τις εξελίξεις των επόμενων ημερών. Η αδιανόητη αποχώρηση και οι δυο επιστροφές που θα φέρουν αντιδράσεις.

Ανατροπές θα έχουμε αυτές τις ημέρες στο ριάλιτι των μοντέλων στο STAR και σίγουρα θα έχουμε ξεσπάσματα, αλλά και χαρές.

Ας το πάρουμε όμως από την αρχή!

Όπως φαίνεται την Τρίτη έχουμε μια αποχώρηση - έκπληξη, καθώς πρόκειται για μια κοπέλα που ήταν φαβορί από την αρχή του παιχνιδιού.

Ο λόγος για την Ελευθερία, η οποία στις τελευταίες δοκιμασίες δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά, με αποτέλεσμα να πάρει την χειρότερη φωτογραφία και να αποχωρήσει από το σπίτι.

GNTM - τελική τριάδα: Αυτά είναι τα κορίτσια που πάνε τελικό!

Οι εξελίξεις, ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτές. Συγκεκριμένα, θα έχουμε και δυο επιστροφές «βόμβα», καθώς πρόκειται για ονόματα που κόπηκαν από την αρχή.

Αυτές δεν είναι άλλες, από την Πόπη και την Κατερίνα Πεφτίτση!

«Πρώην μου με είχε βάλει μπροστά στα φώτα του αυτοκινήτου για να δει αν διαγράφεται το εσώρουχό μου μέσα από το φόρεμα» - Σοκ από παίκτρια του GNTM!

Σοκ από παίκτρια του GNTM - «Πρώην μου με είχε βάλει μπροστά στα φώτα του αυτοκινήτου για να δει αν διαγράφεται το εσώρουχό μου μέσα από το φόρεμα»

Από το μακρινό Κισινάου της Μολδαβίας, στο «GNTM». Μπορεί όσο ήταν στο παιχνίδι του STAR να μην πρόλαβε να δείξει όλες τις ενδιαφέρουσες πτυχές του χαρακτήρα της, όμως στην πρώτη της συνέντευξη στο YOU μιλάει για όλα: Για τη σχέση με τον βιολογικό της πατέρα και την απομάκρυνσή τους αφότου γνωρίστηκε με τον πατριό της, για το bullying στα πρώτα χρόνια του σχολείου, για όσα έγιναν όταν έκλειναν οι κάμερες στο σπίτι του «GNTM», για την αφόρητη ζήλια που έχει ζήσει σε σχέση και για την απώλεια που τη σημάδεψε...

Από τον ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗ για το περιοδικό YOU

Γέννησε παίκτρια του GNTM! Οι φωτογραφίες στο κρεβάτι με το νεογέννητο!

Ο λόγος για την Γκλόρια Ντενίκη. Συναντιόμαστε λίγες ώρες αφότου έκλεψε την παράσταση περπατώντας στην Εβδομάδα Μόδας για τον οίκο «Nikos-Takis». Αν και επικρατεί η άποψη ότι κοπέλες με ύψος 1.65μ. δεν μπορούν να περπατήσουν σε πασαρέλα, εκείνη υψώνει ανάστημα, και πλέον επικεντρώνεται στο μόντελινγκ και στις σπουδές της στη Διοίκηση και Οικονομία Τουρισμού. Μόλις 21 ετών, το μέλλον της ανήκει...

Διαβάζω ότι γεννήθηκες στο Κισινάου της Μολδαβίας.

Σοκ από παίκτρια του GNTM την είχε βάλει μπροστά στο αμάξι

Ναι, έχω γεννηθεί και έχω μεγαλώσει εκεί μέχρι τα 7 μου, οι γονείς μου είναι Μολδαβοί. Μετά ήρθα στην Ελλάδα γιατί η μητέρα μου παντρεύτηκε Έλληνα και έχω ελληνική ιθαγένεια.

Τι θυμάσαι από τη Μολδαβία;

Πολλά πράγματα. Τις παραδόσεις, ότι είχε πολύ κρύο και χιόνι. Είχαμε κερασιές στον κήπο, τις ανέβαινα και έπεφτα με τα γόνατα, έχω ακόμα τα σημάδια.

Οι γονείς σου πότε χώρισαν;

Ήταν χωρισμένοι πριν γεννηθώ και δεν πρέπει να είχαν παντρευτεί, ήταν τυχαία η εγκυμοσύνη. Προσπάθησαν να είναι μαζί μόλις η μαμά μου έμεινε έγκυος σε ηλικία 19 χρόνων, αλλά δεν τα κατάφεραν ποτέ. Εκείνη παράτησε τα πάντα για να με μεγαλώσει. Σπούδαζε Νομική, έμεινε έγκυος και δεν μπορούσε να συνεχίσει, τώρα είναι spa therapist εδώ και 8-9 χρόνια.

Με τον βιολογικό σου πατέρα έχεις σχέσεις;

Καθόλου, νομίζω πως όταν η μαμά μου παντρεύτηκε τον πατριό μου δεν ήθελε να μπει μες στην οικογένεια, γιατί από ένα σημείο και μετά έβλεπα τον πατριό μου σαν πατέρα μου. Οπότε δεν υπάρχει λόγος να του μιλήσω και να του πω τι κάνω τα τελευταία 20 χρόνια.

Σκέφτηκες να πας τώρα στη Μολδαβία και να τον συναντήσεις;

Δεν το έχω σκοπό, ούτε τρελαίνομαι. Αν έχεις συνηθίσει μια ζωή χωρίς έναν άνθρωπο, είναι περίεργο να μπαίνει ξαφνικά στη ζωή σου και να τον λες «μπαμπά». Μπορεί να συζητήσουμε, γιατί κι εκείνος ήταν πολύ μικρός και ίσως έχει μετανιώσει κάποια πράγματα. Μου το έχει πει, το έχω δει, το καταλαβαίνω και το συγχωρώ, δεν κρατάω κακία. Απλά μου είναι λίγο αδιάφορος.

Διεκδίκησε περισσότερο χρόνο μαζί σου;

Πολλές φορές. Όταν είχα πάει στη Μολδαβία να επισκεφτώ τους συγγενείς μου προσπαθούσε με τηλέφωνα και μηνύματα να έρθει στο σπίτι ή να πάω εγώ στο δικό του να τον δω και να γνωρίσω τη γυναίκα του. Δεν έχω πρόβλημα να του δώσω μια δεύτερη ευκαιρία, απλά πλέον δεν με ξέρει σαν παιδί του.

Αντιμετώπισες ποτέ bullying επειδή ήρθες από τη Μολδαβία;

Πάρα πολύ. Είχα γράψει ολόκληρη έκθεση στο Γυμνάσιο, που μπήκε σε εφημερίδα, πρόσφατα και σε βιβλίο, για τον ρατσισμό και το bullying. Καταρχάς ήμουν έναν χρόνο μεγαλύτερη γιατί πήγα Α' Δημοτικού στη Μολδαβία και επειδή στην Ελλάδα δεν ήξερα να λέω ούτε «καλημέρα», επανέλαβα την τάξη. Με έλεγαν «Αλβανίδα» επειδή έρχονταν πολλά παιδιά από την Αλβανία και δεν μπορούσα να συνεννοηθώ, ούτε να τους το εξηγήσω. Δεν είχα παρέες για πολύ καιρό, έκλαιγα κάθε μέρα το βράδυ όταν γυρνούσα στο σπίτι, δεν έβγαινα στα διαλείμματα... Στη συνέχεια έγινα μέχρι και πρόεδρος της τάξης.

Ήσουν η ωραία στο σχολείο;

Νομίζω πως μικρή ήμουν άσχημη, αδιάφορη. Στο Γυμνάσιο καταλάβαινα ότι κάτι γίνεται, ξεκίνησαν τα αγόρια να ενδιαφέρονται και άρχισα να περιποιούμαι τον εαυτό μου.

Τον πρώτο σου έρωτα τον θυμάσαι;

Ναι, ήμασταν μαζί σε όλο το Γυμνάσιο και στην Α' Λυκείου. Ήμασταν σαν φίλοι, σαν αδέρφια, τα πάντα. Έχουμε ακόμα επαφές και μιλάμε, αν και νομίζω ότι με μίσησε αφού χωρίσαμε, ήταν πολύ απόμακρος, εγώ προσπάθησα να τον πλησιάσω.

Έχεις να θυμάσαι κάποιο χαρακτηριστικό φλερτ;

Επειδή δουλεύω νύχτα χρόνια, είχα πολλά. Πρόσφατα μπήκα σε ένα μαγαζί όπου καθόταν ένα ζευγάρι, περνούσα μπροστά τους και ξαφνικά με πιάνει το αγόρι μπροστά στην κοπέλα του και λέει «αν περάσεις άλλη μία φορά, έχω χωρίσει». Ένιωσα πολύ άσχημα.

Ήσουν δημοφιλής;

Περισσότερο στο Γυμνάσιο, γιατί στο Λύκειο είχα απομακρυνθεί. Ήθελα να τελειώσει το σχολείο γιατί ήμουν έναν χρόνο μεγαλύτερη και δεν μπορούσα να συνεννοηθώ με τα υπόλοιπα παιδιά, ενώ ήδη δούλευα υποδοχή κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Δουλεύεις από μικρή;

Γκλόρια Ντενίση GNTM

Ναι, όταν δεν δουλεύω δεν αισθάνομαι καλά. Από τότε που κατάλαβα πόσο δύσκολο είναι να βγάζεις χρήματα άρχισα να το εκτιμώ. Ήθελα απλά να βοηθήσω τη μαμά μου και ντρεπόμουν να της πω να μου δώσει λεφτά.

Αντιμετωπίσατε οικονομικές δυσκολίες;

Προφανώς, όπως πολλές οικογένειες. Μάλωναν οι γονείς μου για τα οικονομικά κυρίως, γιατί ο πατριός μου έφευγε από τη μία δουλειά και πήγαινε στην άλλη, και έλεγαν «μη φωνάζεις, ακούει το παιδί». Από ένα σημείο και μετά τούς είπα «αν δεν τα βρίσκετε, απλά χωρίστε», κάτι που έγινε.

Σε πείραξε το διαζύγιο;

Όχι, επειδή το έβλεπα να έρχεται και έλεγα από μόνη μου στη μητέρα μου «απλά χωρίστε, γιατί έχω κουραστεί και κουράζεσαι κι εσύ». Παρ' όλο που χώρισαν, είχα δίπλα μου τον πατριό μου λες και ήταν βιολογικός μου μπαμπάς. Όταν χρειαστώ κάτι είναι πάντα δίπλα μου.

Το «Ντενίκη» είναι το επίθετο του πατέρα σου;

Όχι, του πατριού μου που με υιοθέτησε, γι' αυτό και θεωρούμαι Ελληνίδα στα χαρτιά. Αν άλλαζα ποτέ το επίθετό μου θα έπαιρνα της μαμάς μου, που είναι Τόμας.

To μόντελινγκ πώς μπήκε στη ζωή σου;

Μου άρεσε πάντα, απλά λόγω ύψους το είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Έκανα μικροπράγματα, είχα μπει σε ένα πρακτορείο και μου άρεσε.

Το 1.65μ. δεν είναι μικρό ύψος για πασαρέλα;

Δεν είναι όλοι για όλα, υπάρχουν κατηγορίες και είναι ωραίο, για να μπορούν τα κορίτσια και τα αγόρια να συγκρίνουν τον εαυτό τους και να βλέπουν πράγματα που τους ταιριάζουν. Ειδικά στην Ελλάδα που ο μέσος όρος είναι 1.65μ.-1.70μ. στις γυναίκες.

Σου είπε ποτέ κανένας «αν πας μαζί μου, θα σε έχω βασίλισσα»;

Ναι, απλά γέλασα και είπα «καλή συνέχεια». Ήταν πάντως πολύ επαγγελματική πρόταση, είπε σε έναν τρίτο να μου την κάνει γιατί ο ίδιος ντρεπόταν. Είχε ολόκληρη λίστα με τι θα κάνω και τι θα κερδίσω.

Πώς δήλωσες συμμετοχή στο «GNTM»;

Ήταν τυχαίο. Καθόμουν στον καναπέ, είδα τη δήλωση συμμετοχής και είπα να βάλω τα στοιχεία μου για πλάκα, δεν ήξερα αν θα περάσω. Με πήραν και όταν το έζησα κατευθείαν πωρώθηκα.

Φοβήθηκες τους κριτές;

Πήγα με πολλή αυτοπεποίθηση στην οντισιόν, παρ' ότι δεν προβλήθηκε. Άκουσα καλά σχόλια από όλους, για το ύψος μου δεν ειπώθηκε τίποτα αρνητικό. Τους είπα ότι είμαι 1.65μ. και μου είπαν πως ξεγελάω με το περπάτημά μου και με τον αέρα μου.

Σου έλειψε η μητέρα σου στο σπίτι;

Πολύ, μου έλειψε η μητέρα μου, οι φίλοι μου, η καθημερινότητά μου. Δεν είχαμε κανέναν δικό μας άνθρωπο, είχαμε η μία την άλλη με τα κορίτσια και δεθήκαμε πολύ γρήγορα, όπως με τη Νίνα, την Ελευθερία, τη Λυδία, την Κατερίνα και με την Πόπη κάνουμε παρέα έξω. Με τα περισσότερα κορίτσια ταίριαξα, εκτός από τις FF.

Πώς είδες το bullying που έκαναν στην Ελευθερία;

Ήταν πολύ άσχημο, με πείραξε. Γενικότερα δεν είναι ωραίο να κατηγοριοποιούμε κάποιον ως χαζό ή αδύναμο. Πάντα νιώθω μια ευθύνη να προστατέψω τον «αδύναμο», με την Ελευθερία όμως δεν ήταν έτσι. Κι εγώ στην αρχή την είχα παρεξηγήσει, δεν ήξερα αν θα συνεννοηθώ μαζί της, όταν τη γνώρισα άλλαξα γνώμη και κατάλαβα ότι είναι καλό να μην κρίνεις αν δεν γνωρίσεις τον άλλον.

Υπήρχε κάποια κοπέλα που ήταν αλλιώς μπροστά από τις κάμερες και αλλιώς πίσω;

Γενικότερα ήμασταν ο εαυτός μας. Αυτή που με τρόμαξε ήταν η Μαρτίνα, η οποία στην καθημερινότητα ήταν φυσιολογική και στα cue της απορούσαμε για ποιο λόγο τα λέει όλα αυτά. Το πρόβλημα με την Ελευθερία νόμιζα πως το είχε η Κάτια και η Σουζάνα, όχι ότι η Μαρτίνα της τα έχωνε τόσο πολύ. Δεν ξέρω για ποιο λόγο το έκανε. Για μένα η Κάτια είναι διπρόσωπη, όχι η Ελευθερία. Είναι η κοπέλα που δεν θα μπορούσα ποτέ να κάνω παρέα. Δεν μου έχει κάνει κάτι εμένα προσωπικά, απλά μου βγάζει αρνητική ενέργεια που δεν θέλω να πλησιάσω καθόλου, ενώ είχα δοκιμάσει στο bootcamp. Επειδή είναι Ουκρανή, μιλήσαμε λίγο στα ρώσικα και ήταν πολύ απόμακρη από μόνη της.

Μπορεί να μην μπήκε στο παιχνίδι για να κάνει φίλους, αλλά για να κερδίσει...

Όσοι το λένε αυτό, να ξέρουν ότι εμείς ζήσαμε μαζί της και έχει διαφορά αυτό που ζήσαμε εμείς με αυτό που βλέπετε εσείς. Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι θέλει να κερδίσει με κάθε κόστος και είναι σαν να πατάει επί πτωμάτων.

Ροχάλιζε κάποια κοπέλα;

Μπορεί και όλες, τόσο κουρασμένες που ήμασταν. Είχαμε κάνει 26 ώρες γύρισμα στο bootcamp, στο τέλος είχαμε χάσει την αίσθηση του χρόνου. Δεν ήταν περίεργο να βρισκόμαστε δύο μέρες κάπου.

Από τη στιγμή που βγήκες από το παιχνίδι, ποια είναι τα σχέδιά σου;

Να τελειώσω τη σχολή μου στη Διοίκηση και Οικονομία Τουρισμού και παράλληλα να ασχοληθώ με το μόντελινγκ.

Έχεις αγόρι;

Όχι.

Μετά το «GNTM» έχεις δεχτεί... προτάσεις;

Πολλοί μού ζητάνε να παντρευτούμε, να μείνουμε μαζί, μου δείχνουν το σπίτι που έχουν, κάνουν και σχέδια να πάρουμε σκυλάκι (γέλια). Γενικά έχω πάρει πολύ καλά μηνύματα και αγάπη από τον κόσμο, και από γυναίκες και από άντρες. Μου λένε ότι βλέπουν τον εαυτό τους σε μένα και χάρηκα.

Φλερτάρεις μέσω μηνυμάτων;

Ποτέ δεν φλερτάρω εγώ πρώτη, αλλά μου έχει τύχει. Το μήνυμα έχει και την αναμονή του, να δεις τι θα γράψει ο άλλος. Όσο είναι μακριά και σου λείπει, τότε φουντώνει η σχέση.

Έχεις κάνει σχέση από απόσταση;

Έχει τύχει να είμαι με ένα παιδί και να λείπει για ένα χρονικό διάστημα ή να φεύγω εγώ και να ξαναγυρίσουμε. Στις σχέσεις μου όμως πάντα αντιμετώπιζα έντονα το θέμα της ζήλιας, οπότε όταν υπάρχει απόσταση ο άλλος φαντάζεται διάφορα με το μυαλό του.

Ποιο ήταν το πιο ακραίο πράγμα που σου έχει κάνει ένας σύντροφός σου λόγω ζήλιας;

Δεν ήταν απλώς ζήλια, ήταν κάτι εντελώς παράλογο. Είχε έρθει να με πάρει να βγούμε για ποτό και με είχε βάλει μπροστά στα φώτα του αυτοκινήτου για να δει αν διαγράφεται το εσώρουχο μέσα από το φόρεμά μου. Αν ήταν πολύ σέξι θα με έστελνε σπίτι να αλλάξω και μετά θα βγαίναμε.

Εσύ ζηλεύεις;

Τόσο όσο. Γενικά ξέρω τι αξίζω σε μια σχέση και πόσα προσφέρω, και σκέφτομαι ότι ακόμα και αν μου κάνει κάτι, απλά θα το τελειώσω και αυτός χάνει.

Έχεις απατήσει;

Το έχω κάνει, αλλά δεν ήμουν σε σοβαρή σχέση. Μετά ένιωθα ενοχές και απλά το σταμάτησα και με τους δύο. Κάπως το κατάλαβε ο ένας, γιατί είχαμε απομακρυνθεί πολύ.

Στον Θεό πιστεύεις;

Πιστεύω ότι υπάρχει μία ανώτερη δύναμη και πιστεύω στην ενέργεια. Πηγαίνω στην εκκλησία, φοράω σταυρό και κομποσκοίνια, απλά δεν συμφωνώ με όλα αυτά που έχω διαβάσει.

Χρειάστηκες ποτέ αυτή την ανώτερη δύναμη;

Πολλές φορές για διάφορες δυσκολίες, για οικογενειακά θέματα και προβλήματα υγείας. Η θεία μου, που ήταν σαν δεύτερη μαμά μου, έχει πεθάνει από καρκίνο, κάτι που ήταν πολύ δύσκολο για μένα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ