Άγριες Μέλισσες: Δεν θα πιστέψετε ποιος μεγάλος πρωταγωνιστής είχε ρόλο στα "Σφηνάκια"!

Ήταν ο πιο αστείος τύπος στη σειρά!

Άγριες Μέλισσες: Δεν θα πιστέψετε ποιος μεγάλος πρωταγωνιστής είχε ρόλο στα

Δεν θα πιστέψετε ποιος αγαπημένος πρωταγωνιστής από τις Άγριες Μέλισσες είχε ρόλο στα "Σφηνάκια"!

Τον είχες ξαναδεί στο παρελθόν και δεν το θυμάσαι καν! Και όμως τον είχες λατρέψει και τότε!

Ο «Θέμης» από το «Κόκκινο Ποτάμι» απαντά για τη συμμετοχή του στις «Άγριες Μέλισσες»- «Έδωσα το λόγο μου...»

Ο λόγος για τον Γιώργο Ηλιόπουλο που μετά από τόσα χρόνια αποχής από την τηλεόραση, επέστρεψε πιο δυναμικά από ποτέ. Μπορεί να σου θύμιζε κάτι όσο τον έβλεπες στο έργο και τώρα ξέρεις τον λόγο.

άγριες μέλισσες σφηνάκια

Ο ίδιος για δυο σεζόν ήταν ένα από τα βασικά μέλη της τηλεοπτικής σατιρικής σειράς, όπου κάθε επεισόδιο έλεγε την δικιά του ιστορία με τα ίδια άτομα να χαρίζουν απίστευτα γέλια στους τηλεθεατές.

Ο ίδιος είχε δηλώσει, "Την τηλεόραση την αγαπώ πάρα πολύ. Θέλω να σου πω ότι τα «Σφηνάκια» με γλίτωσε από τον ψυχίατρο, στην κυριολεξία όμως. Ό,τι και να κάνεις, και τσόντα ακόμα, αν είσαι ο εαυτός σου και αν δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό θα είσαι τίμιος. Το θέμα δεν είναι τι κάνεις, αλλά αν είσαι τίμιος με το αντικείμενο σου".

Άγριες Μέλισσες: Δεν φαντάζεστε πως πήρε τον ρόλο της η "μητέρα" των τριών αδερφών!

Δεν φαντάζεστε πως πήρε τον ρόλο της "μητέρας" των τριών αδερφών η Εριέττα Μανούρη, στις Άγριες Μέλισσες. Το αποκάλυψε η ίδια.

Η "Βαλεντίνη" μίλησε στις κάμερες για το ρόλο που έχει στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 και έκανε μερικές αποκαλύψεις.

Λεωνίδας Κακούρης: 3+1 πράγματα που δε γνώριζες για τον "Δούκα" από τις «Άγριες Μέλισσες»!

«Έχω κάνει κάποια επεισόδια ακόμη στις Άγριες Μέλισσες. Εμφανίζεται πάλι η Βαλεντίνη και δίνει φως στην υπόθεση. Πρώτα είχα πάει στις Άγριες Μέλισσες και μετά με είδαν στη Γυναίκα χωρίς όνομα. Έκλεισα τη δουλειά και μετά που είπαν πως με ήθελαν για τον ρόλο της Βαλεντίνης. Στις Άγριες Μέλισσες αρχικά έκανα οντισιόν για τη Δρόσω» είπε χαρακτηριστικά η Εριέττα Μανούρη.

Άγριες Μέλισσες: Ηθοποιός της σειράς δηλώνει! "Ναι φιλοξενώ άστεγο στο σπίτι μου"!

Ηθοποιός της σειράς Άγριες Μέλισσες δηλώνει! "Ναι φιλοξενώ άστεγο στο σπίτι μου"! Μπορεί να κάνει έναν από τους χειρότερους χαρακτήρες, στην πραγματικότητα όμως είναι μια γυναίκα με μεγάλη καρδιά.

Η ηθοποιός μιλώντας στο Page 2 της Νέας Σελίδας, απάντησε για το αν ισχύει πως φιλοξενεί στο σπίτι της έναν άστεγο!

Άγριες Μέλισσες: Δεν φαντάζεστε πως πήρε τον ρόλο της η "μητέρα" των τριών αδερφών!

O λόγος για την Κατερίνα Διδασκάλου, την τηλεοπτική Μυρσίνη, που δεν διστάζει να μιλήσει για την προσωπική της ζωή!

Άγριες Μέλισσες ηθοποιός άστεγος

-Είναι αλήθεια ότι φιλοξενούσες στο σπίτι σου έναν άστεγο;
«Ακόμα το κάνω. Και ο λόγος που το δημοσιοποίησα ήταν γιατί, κατά τη γνώμη μου, θα έπρεπε να είναι της μόδας τέτοιου είδους πράγματα και όχι οι διακοπές στη Μύκονο».

-Πώς πήρατε αυτή την απόφαση;
«Μα τον ήξερα τον άνθρωπο. Τον έβλεπα πηγαίνοντας στου Φιλοπάππου και ήξερα ότι είναι πολύ εργατικός, νοικοκυρεμένος, ένας άνθρωπος που ποτέ δεν ζήτησε κάτι, αλλά μόνο προσέφερε στους περαστικούς. Νομίζω ότι οφείλουμε να απλώνουμε το χέρι στους συνανθρώπους μας, ειδικά στους πιο ανήμπορους. Για εμένα είναι πολύ σημαντικό να δείχνουμε με τις πράξεις μας και στους νεότερους ότι δεν υπάρχει μόνο μαυρίλα, αλλά και αγάπη και αλληλεγγύη. Πρέπει να προσπαθούμε να κάνουμε την καθημερινότητα καλύτερη»

Όσο για τον σκληρό χώρο της ηθοποιίας η ίδια λέει, «Είναι πολύς καιρός που έχω αφήσει στην άκρη αυτά τα συναισθήματα. Ο συναγωνισμός, ναι, με αφορά, γιατί είναι ωραίο να προσπαθούμε να ξεπερνάμε τον εαυτό μας και να γινόμαστε καλύτεροι. Αλλά η ζήλια και ο ανταγωνισμός μού φαίνονται τόσο περιττά, γιατί είναι τόσο μικρή η βόλτα που λέγεται ζωή. Προσωπικά δεν νιώθω ότι απειλούμαι από τους συναδέλφους μου».