Κωνσταντίνος Βασάλος: Σε ημιλιπόθυμη κατάσταση! «Πήγα να χάσω τις αισθήσεις μου...»! (Βίντεο)

Τι συνέβη;

Κωνσταντίνος Βασάλος: Σε ημιλιπόθυμη κατάσταση! «Πήγα να χάσω τις αισθήσεις μου...»! (Βίντεο)

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος σε ημιλιπόθυμη κατάσταση! Είπε μεταξύ άλλων: «Πήγα να χάσω τις αισθήσεις μου...»!

Ο γνωστός γυμναστής-παρουσιαστής σήμερα στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου στο Open έκανε μια αποκάλυψη που δεν γνωρίζαμε.

Με αφορμή τις δηλώσεις του Μαρίνου Κόνσολου για αποτυχημένες ατάκες φλερτ ο Κωνσταντίνος Βασάλος αναφέρθηκε για την περίοδο λίγο μετά από τον Survivor, ο οποίος μόλις είχε βγει από το παιχνίδι και μια γυναίκα αρκετά γυμνασμένη πήγε και του είπε «Είσαι ο άνδρας της ζωής μου».

Τότε ο Κωνσταντίνος Βασάλος είπε στην εκπομπή ότι τον πήρε τόσο σφιχτή αγκαλιά που είχε κοκκινήσει ολόκληρος και ήταν έτοιμος να λιποθυμήσει. «Πήγα να χάσω τις αισθήσεις μου...», είπε χαρακτηριστικά!

Έπος! Ο Κωνσταντίνος Βασάλος συνάντησε τους "Pyramidos" και τραγούδησαν του «Βρε Μελαχρινάκι»!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ευρυδίκη Βαλαβάνη- Κωνσταντίνος Βασάλος: Είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ! Το ρομαντικό ταξίδι και οι βόλτες στην παραλία!

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και το δείχνουν! Το ρομαντικό τους ταξίδι και οι βόλτες στην παραλία!

Το αγαπημένο ζευγάρι "ξέφυγε" από την καθημερινότητα και πραγματοποίησε ένα σύντομο ταξίδι στο Ισραήλ! Οι δυο τους είναι full in love και φροντίζουν να το δείχνουν με κάθε ευκαιρία.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το πρόβλημα που «ξέσπασε» στο πρόσωπό της! Έδωσε «μάχη»!

Το ταξίδι τους στο Ισραήλ ήταν μαγικό και αυτό φαίνεται από τις μπόλικες φωτογραφίες που ανέβασαν και οι δύο στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

Βαλαβάνη Βασάλος ταξίδιΒασάλος Βαλαβάνη σχέσηΚωνσταντίνος Βασάλος- Ευρυδίκη Βαλαβάνη μαζί

Κωνσταντίνος Βασάλος: Τα «έσπασε» σε νυχτερινό κέντρο! Το βίντεο κατευθείαν από το κινητό της Ευρυδικής Βαλαβάνη!

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος τα «έσπασε» σε νυχτερινό κέντρο! Το βίντεο έρχεται κατευθείαν από το κινητό της Ευρυδίκης Βαλαβάνη!

Ο πρώην παίκτης του Survivor βρέθηκε μαζί με την σύντροφό του στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται ο τραγουδιστής, Γιώργος Τσαλίκης.

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι βρέθηκε στην έναρξη των εμφανίσεων του Γιώργου Τσαλίκη μαζί με καλούς φίλους, με αφορμή τα γενέθλια του Κωνσταντίνου Βασάλου, αφού θέλησε να τα γιορτάσει δίπλα σε αγαπημένα του άτομα!

Εκεί βρέθηκε και ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr και τους αποθανάτισε μαζί και είδαμε για ακόμη μια φορά πως πρόκειται για ένα από τα πιο ταιριαστά και ερωτευμένα ζευγάρια.

Κωνσταντίνος Βασάλος - Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Είναι τρελά ερωτευμένοι! Η ρομαντική απόδραση τους!

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Κωνσταντίνος Βασάλος Ευρυδική Βαλαβάνη νυχτερινό κέντρο χορός

Ωστόσο, η Ευρυδική Βαλαβάνη το ίδιο βράδυ δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και συγκεκριμένα με ένα Instastory ένα βίντεο, όπου ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχει ανέβει πάνω στην πίστα μαζί με τον Ηλία Γκότση και χορεύουν σε ξέφρενους χορούς!

Δείτε το σχετικό βίντεο: