Θρήνος! Νεκρός πασίγνωστος οδηγός της Formula!

Απέραντη θλίψη...

Θρήνος! Νεκρός πασίγνωστος οδηγός της Formula!

Θρήνος έχει ξεσπάσει με την είδηση πως αυτός ο πασίγνωστος οδηγός της Formula βρέθηκε νεκρός μετά από αεροπορικό δυστύχημα.

Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός βιώνει την απέραντη θλίψη αφού ο Christiano «Tuka» Rocha έχασε τη ζωή του. Ο άτυχος πιλότος βρέθηκε σε ιδιωτικό αεροπλάνο το οποίο μετέφερε τον ίδιο και τους φίλους του στο αγρόκτημά του. Το αεροπλάνο τυλίχθηκε στις φλόγες λίγο πριν προσγειωθεί.

Τραγωδία στο Σουφλί: Τρένο παρέσυρε και σκότωσε άνδρα!

Ο Christiano Rocha έχασε τη μάχη μετά από δύο μέρες στο νοσοκομείο, σε ηλικία μόλις 36 ετών, ενώ μαζί του σκοτώθηκε και μία νεαρή κοπέλα που βρισκόταν στο αεροσκάφος. Άλλοι 8 βρίσκονται στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένοι.

Τα αίτια του ατυχήματος παραμένουν ακόμα άγνωστα.

Θρήνος στον ελληνικό αθλητισμό: Πέθανε γνωστός μπασκετμπολίστας!

Μεγάλος θρήνος επικρατεί στον ελληνικό αθλητισμό με την είδηση πως γνωστός μπασκετμπολίστας πέθανε σε ηλικία 40 ετών!

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν αναφορά για συμπλοκή στην οποία πήρε μέρος ο άτυχος παίκτης!

Θρήνος! Αυτοκτόνησε κορυφαίος σχεδιαστής μόδας!

O λόγος για τον Άντονι Γκράντι, που κατά καιρούς είχε μπλεξίματα με το νόμο. Ο αθλητής είχε περάσει από την Ελλάδα φορώντας τη φανέλα του Πανελληνίου, της ΑΕΚ αλλά και της Καβάλας.

θρήνος μπασκετμπολίστας

Την είδηση του θανάτου του έδωσε ο άλλοτε προπονητής του Αρτς Μίλερ ωστόσο ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου του. Το μόνο που αναφέρουν τα αμερικανικά Μέσα ήταν πως ενεπλάκη σε μία διαμάχη ανήμερα των γενεθλίων της μητέρας του.

Terrible news to report tonight. 1997 Kentucky All-Star Anthony Grundy passed away this evening. Grundy played college basketball at N. C. State (@PackMensBball) and had a 12-year professional career, including a stint in the NBA with the Atlanta Hawks (@ATLHawks). pic.twitter.com/regrSIiO7O

— Kentucky All-Stars (@KYAllStarGame) November 15, 2019

Θρήνος στον αθλητισμό! Θανατηφόρο δυστύχημα για 20χρονο αθλητής!

Θρήνος στον αθλητισμό! Θανατηφόρο δυστύχημα για 20χρονο αθλητής!

Ένα θανατηφόρο δυστύχημα επισκίασε το Γκραν Πρι Μαλαισίας του παγκόσμιου πρωταθλήματος MotoGP. Ένας 20χρονος αθλητής σκοτώθηκε στην πίστα Σεπάνγκ της Μαλαισίας, στο πρωτάθλημα μοτοσικλέτας Asia Talent Cup.

Ο λόγος για τον Αφρίντζα Μουναντάρ, ο οποίος είχε μία πτώση στο πλαίσιο του αγώνα για το πρωτάθλημα Idemitsu Asia Talent Cup στην πίστα του Σεπάνγκ.

Στη συνέχεια χτυπήθηκε από άλλους αναβάτες, τραυματίστηκε σοβαρά και εξέπνευσε λίγο αργότερα σε νοσοκομείο της Κουάλα Λουμπούρ, όπου είχε μεταφερθεί επειγόντως.Σκάνδαλο! Πασίγνωστος ποδοσφαιριστής σε πάρτι με ναρκωτικά και ιερόδουλες! (Βίντεο)

Θρήνος στον αθλητισμό! Θανατηφόρο δυστύχημα για 20χρονο αθλητής!

Το δυστύχημα συνέβη μόλις στον πρώτο από τους συνολικά 13 γύρους του αγώνα, που όπως ήταν λογικό διακόπηκε αμέσως. Ο Ινδονήσιος Μουναντάρ ανήκε στους πιο επιτυχημένους αναβάτες του συγκεκριμένου πρωταθλήματος υποδομών και διεκδικούσε τον τίτλο, καθώς είχε σημειώσει εφέτος δύο νίκες και είχε ανέβει άλλες τέσσερις φορές στο βάθρο.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν κανονικά την Κυριακή στη Μαλαισία, ενώ οι συναθλητές του νεαρού Ινδονήσιου θα αφιερώσουν τον δικό τους αγώνα στη μνήμη του άτυχου αναβάτη.