Βάσω Λασκαράκη: Το αυτοκίνητο της έχει μέσα δερμάτινα καθίσματα! Θα σας «πάρει» το μυαλό!

Το ζηλέψαμε!

Βάσω Λασκαράκη: Το αυτοκίνητο της έχει μέσα δερμάτινα καθίσματα! Θα σας «πάρει» το μυαλό!

Η Βάσω Λασκαράκη μας έδειξε το αυτοκίνητο της και έχει μέσα δερμάτινα καθίσματα! Μόλις το δείτε θα σας «πάρει» το μυαλό!

Η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε εχθές ένα βίντεο και μας έδειξε για πρώτη φορά εικόνες μέσα από το «θηρίο» - αυτοκίνητό της!

Συγκεκριμένα, η πολύ καλή της φίλη, Νικόλ Παναγιώτη δημοσίευσε ένα βίντεο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram, όπου βρισκόταν μαζί της μέσα στο αυτοκίνητο της και προσπαθούσε να... παρκάρει!

Ωστόσο, η Βάσω Λασκαράκη δυσκολευόταν λίγο στο πάρκινγκ, καθώς δεν λειτουργούσε το beeper όπου βοηθάει τον οδηγό στο παρκάρισμα. Λευτέρης Σουλτάτος: Έβαλαν βόμβα στο αυτοκίνητο του ζευγαριού! Όλες οι λεπτομέρειες! (Βίντεο)

Εμείς όμως δεν σταθήκαμε εκεί, αφού είδαμε το εσωτερικό του αμαξιού της και μείναμε «παγωτό»! Έχει δερμάτινα μαύρα καθίσματα και φαίνονται πολύ αναπαυτικά.

Απ' ότι μπορούμε να καταλάβουμε πρόκειται για μοντέλο νέα τεχνολογίας, αλλιώς απλά η Βάσω Λασκαράκη ξέρει να το διατηρεί καλά και σωστά!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Βάσω Λασκαράκη: Πόζαρε δίπλα από πορτοκαλί αγωνιστικό αυτοκίνητο και μείναμε άφωνοι!

Η Βάσω Λασκαράκη πόζαρε δίπλα από πορτοκαλί αγωνιστικό αυτοκίνητο και μείναμε άφωνοι, αφού είναι πολύ γρήγορο και εντυπωσιακό αυτοκίνητο.

Πριν λίγες ημέρες παρακολούθησε με τον Λευτέρη Σουλτάτο drift shows, καθώς όπως φαίνεται έχουν αδυναμία στα extreme sports.

Μαζί με το ζευγάρι, ήταν και η κολλητή φίλη της ηθοποιού και πόζαραν μαζί δίπλα από ένα πορτοκαλί αγωνιστικό αυτοκίνητο, το οποίο θα ήθελαν να έχουν πολλοί.

Βάσω Λασκαράκη: Μας έδειξε για πρώτη φορά την κουζίνα της και το τραπέζι ήταν γεμάτο με φαγητά!

Μάλιστα, η Βάσω Λασκαράκη δημοσίευσε την φωτογραφία του γράφοντας στο Instagram «Ε λοιπόν ναι … σε πάω μια κόντρα».

undefined

Βάσω Λασκαράκη: Μας έδειξε τον μικρό της γιο σε φωτογραφία! Πόσο πολύ μοιάζουν;

Η Βάσω Λασκαράκη μας έδειξε το μικρό της γιο σε φωτογραφία! Δείτε και πείτε μας... πόσο πολύ μοιάζουν;

Η γνωστή ηθοποιός φέτος πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Alpha, «Έρωτας Μετά» και μας έχει καθηλώσει η ερμηνεία της ως Άννα Μακρίδη!

Η Βάσω Λασκαράκη στην σειρά έχει τρία παιδιά μαζί με τον Μάριο Αθανασίου, που υποδύεται τον σύζυγό της, Χρήστο και τα παιδιά του είναι η Ειρήνη, ο Νίκος και ο Μιχαλάκης.

Ο Μιχαλάκης είναι ο μικρότερος και πριν από λίγες ημέρες είχε τα γενέθλιά του. Ο ηθοποιός, Μάριος Αθανασίου δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και του ευχήθηκε χρόνια πολλά.

Με την σειρά της και η Βάσω Λασκαράκη έκανε αναδημοσίευση την ανάρτηση του τηλεοπτικού της συζύγου και μας έδειξε από κοντά τον μικρό Μιχαλάκη, μιας και στην σειρά δεν τον έχουμε δει και σε πολλές σκηνές.

Μάλιστα, πριν λίγο καιρό είχε δημοσιεύσει φωτογραφία και με τον μεγάλο της γιο, το Νίκο. Εσείς τι λέτε, η Βάσω Λασκαράκη και ο μικρός Μιχαλάκης μοιάζουν;

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Βάσω Λασκαράκη γιος Έρωτας Μετά

Βάσω Λασκαράκη: Σοκάρει η εικόνα της! Με σκισμένα ρούχα και σημάδια στο σώμα της!

Σοκάρει η εικόνα της Βάσως Λασκαράκη. Η ηθοποιός απαθανατίστηκε με σκισμένα ρούχα και σημάδια στο σώμα της για τις ανάγκες της σειράς «Έρωτας Μετά».

Η ηθοποιός συνεχίζει τα γυρίσματα για την δραματική σειρά του Alpha και μας έδωσε μια μικρή γεύση μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Συγκεκριμένα, στα τελευταία επεισόδια είδαμε να βρίσκουν την Άννα νεκρή, ωστόσο όπως η ίδια μας έδειξε με μια φωτογραφία, ζει.

Στα Instastories της μας αποκάλυψε μια φωτογραφία από τα backstage όπου είναι δεμένη με σκισμένα ρούχα και σημάδια στο πρόσωπο της και η εικόνα σοκάρει.

Βάσω Λασκαράκη Έρωτας Μετά