Το Πρωινό: Απάτη εις βάρος της παρουσιάστριας! Η καταγγελία στον αέρα της εκπομπής!

Ξέσπασε on camera! Τι συνέβη;

Το Πρωινό: Απάτη εις βάρος της παρουσιάστριας! Η καταγγελία στον αέρα της εκπομπής!

Την απάτη που έχει δημιουργηθεί εις βάρος της, αποκάλυψε η παρουσιάστρια σήμερα στο Πρωινό. Μάλιστα, έκανε καταγγελία στον αέρα της εκπομπής της.

Συγκεκριμένα, η Φαίη Σκορδά σήμερα το πρωί ξέσπασε μετά από κάτι μηνύματα που δέχτηκε στο κινητό της.

Η Φαίη Σκορδά μίλησε για την διαδικτυακή απάτη με χάπια αδυνατίσματος, όπου χρησιμοποιήθηκε και το όνομα της, διευκρινίζοντας πως δεν έχει καμία σχέση με τις διαφημίσεις αυτές ενώ τόνισε πως ουδέποτε έδωσε συνέντευξη για τρόπους και χάπια αδυνατίσματος. Είπε ακόμη πως ψάχνει το θέμα, και κάλεσε τον κόσμο να μην πιστεύει ότι γράφεται για εκείνην.

«Μου έστειλαν πολλά μηνύματα σχετικά με μία διαφήμιση και κάτι χάπια αδυνατίσματος… Είναι μία απάτη! Εάν έχω να σας προτείνω κάτι θα σας το προτείνω εγώ μέσα από τα social μου, αλλά επειδή πιστεύω σχετικά με το αδυνάτισμα ότι θαύματα δεν γίνονται, αντιθέτως μπορούν να δημιουργηθούν προβλήματα υγείας παίρνοντας σκευάσματα…», είπε και συνέχισε...

Το πρωινό: Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε με τον γιο της στην εκπομπή! Η απίστευτη αντίδραση της Λίτσα Πατέρα!

«Αν υπάρχουν κάποια βοηθήματα είναι συγκεκριμένα και αφορούν ξεχωριστά τον καθένα μας… Δεν πιστεύω ότι μπορούν να γίνουν θαύματα και επειδή με ρωτάτε πολλοί για αυτή τη διαφήμιση και ότι έχω δώσει μία συνέντευξη και την έχουν παραποιήσει… είναι ένα ψεύτικο πράγμα. Το ψάχνω τώρα να δω από πού ξεκίνησε, έχουν αναμιχθεί κι άλλα πρόσωπα…».

Το Πρωινό: Άρχισε να γδύνεται ο παρουσιαστής στο πλατό! Απίστευτες αντιδράσεις!

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος "ξεσήκωσε" τους πάντες σήμερα το πρωί! Άρχισε να γδύνεται ο παρουσιαστής στο πλατό! Απίστευτες αντιδράσεις στο "Πρωινό"!

Χαμός όταν προβλήθηκε ένα απόσπασμα με τον Τόνι Σφήνο να ζητά από τη Βάνια να βγουν ραντεβού!

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η μητέρα του ήθελε να τον δει με αυτήν την γυναίκα! Η αποκάλυψη λίγες μέρες μετά τον θάνατο της!

Βγήκε από τα ρούχα του κυριολεκτικά ο παρουσιαστής! H Φαίη τον προκάλεσε εκείνη την στιγμή, «Προκαλώ τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να μας δείξει ότι ξέρει να οδηγεί μηχανή», με τον παρουσιαστή να απαντά: «Θα απαγάγω τη Βάνια. Θα γίνει απαγωγή» και για να της δείξει τι χάνει, άρχισε να… ξεκουμπώνει το πουκάμισό του!

Το Πρωινό: Γέλια μέχρι δακρύων! Τι είδαν στον αέρα και πάθανε πλάκα;

Γέλια μέχρι δακρύων είδαμε να "ρίχνουν" όλοι στο πλατό στο Πρωινό. Τι είδαν στον αέρα και πάθανε πλάκα πάνελ και παρουσιάστρια;

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έφυγε από το τραπέζι και έπεσε στον καναπέ, ενώ η Φαίη Σκορδά γύρισε την πλάτη στην κάμερα.

Αυτό συνέβη όταν βγήκε σε ζωντανή σύνδεση ο Χρήστος Νέζος από στον Ληθαίο ποταμό στα Τρίκαλα. Χαμός στο Πρωινό! Δείτε την κούκλα ανιψιά της παρουσιάστριας!

Εκεί που μιλούσε ο δημοσιογράφος,ξαφνικά είδαμε από πίσω του τον Άη Βασίλη και τότε ήταν που οι συνεργάτες στο πλατό ξέσπασαν σε γέλια.

«Τι γελάτε; Εδώ τα Τρίκαλα είναι η πρωτεύουσα του Άη Βασίλη», τους είπε και δεν μπορούσαν να σταματήσουν να γελάνε.

Το Πρωινό