Ζευγάρι "βόμβα" στην ελληνική showbiz! Γνωστή ηθοποιός δηλώνει ερωτευμένη!

Δεν πάει ο νους σας!

Ζευγάρι

Έσκασε βόμβα για νέο ζευγάρι στην ελληνική showbiz! Αυτή η γνωστή ηθοποιός δηλώνει πιο ερωτευμένη από ποτέ!

Πρόκειται για μία από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, η οποία σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε πως βρίσκεται σε σχέση και έδωσε πολλές πληροφορίες σχετικά με τον αγαπημένο της.

Χωρισμός «βόμβα» για ζευγάρι μετά από δυο χρόνια σχέσης! Έπεσαν οι τίτλοι τέλους!

Ο λόγος για την Κωνσταντίνα Μιχαήλ, η οποία μιλώντας στη Real είπε τα πάντα για το δεσμό της ενώ ξεκαθάρισε και ποιο είναι το στοιχείο του χαρακτήρα του συντρόφου της που απεχθάνεται.

«Τη ζήλια, που τον έκανε νευρι­κό και στριμμένο και είχαμε καβγάδες. Μέ­σα από τη ζήλια εκφράζεται η ανασφάλεια, ο ανταγωνισμός. Όταν ζηλεύει ο σύντροφος σου, μπαίνει σε σκοτεινά μονοπάτια και βλέ­πει παντού εχθρούς. Αυτό θέλει ψυχανάλυση» ήταν τα λόγια της.

Ενώ συνέχισε: «Οι ενέργειες και η χημεία που συμβαίνει όταν γνωρίζεις έναν άνθρωπο, ο τρόπος που μι­λάει, που κινείται, που σε φλερτάρει, μπορεί να αποδειχτεί πολύ γοητευτικός και να σου αρέσει ακόμα κι αν είναι άσχημος. Αυτός που μου αρέσει είναι δίπλα μου και δεν θα σου πω κάτι παραπάνω».

Κωνσταντίνα Μιχαήλ

Ζευγάρι «βόμβα» στην Ελληνική showbiz! Πασίγνωστος τραγουδιστής ερωτεύτηκε αεροσυνοδό!

Ένα ζευγάρι «βόμβα» έχουμε στην Ελληνική showbiz. Πασίγνωστος τραγουδιστής ερωτεύτηκε αεροσυνοδό και ζει έναν όμορφο έρωτα.

Ο ίδιος κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς θέλει να απασχολεί μόνο με την μουσική του.

Μετά τον χωρισμό του από την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, δεν έγινε γνωστή κάποια άλλη σχέση του.

Ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real Life και της Σήλιας Αποστόλου, ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής, Γιάννης Πάριος, βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο της ξανθιάς Θεσσαλονικιάς καλλονής, Στέλλας Δόντση.

Η Στέλλα είναι αεροσυνοδός και βρίσκεται στο πλευρό του διακριτικά, προσφέροντάς του απλόχερα όμορφα συναισθήματα.

 Ζευγάρι «βόμβα» στην Ελληνική showbiz τραγουδιστης

 Ζευγάρι «βόμβα» στην Ελληνική showbiz τραγουδιστής

 Ζευγάρι «βόμβα» στην Ελληνική showbiz τραγουδιστής

Ζευγάρι βόμβα στην ελληνική showbiz! Ο κούκλος ηθοποιός βρήκε τον έρωτα!

Νέο ζευγάρι βόμβα στην ελληνική showbiz! Ο κούκλος ηθοποιός φαίνεται πως βρήκε τον έρωτα!

Πρωταγωνιστεί σε επιτυχημένη καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 και δε γνωρίζαμε ότι έχει σχέση!

Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα», Θανάσης Πατριαρχέας, ζει στιγμές ευτυχίας με την personal trainer Βίβιαν Δράκου.

Ο ηθοποιός, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη ζει τον απόλυτο έρωτα! Το ζευγάρι είναι μαζί τους τελευταίους τρεις μήνες και μάλιστα ο ηθοποιός ανέβασε φωτογραφία στο Instagram με τη νέα του αγαπημένη, γράφοντας «Νέο ξεκίνημα».

Σύμφωνα με κοντινούς του ανθρώπου, το ζευγάρι γνωρίστηκε σε ένα πάρτι μέσω κοινών γνωστών και από την πρώτη στιγμή υπήρξε κεραυνοβόλος έρωτας. Ο Θανάσης Πατριαρχέας και η Βίβιαν Δράκου μπορεί ακόμα να μην έχουν κάνει δημόσιες εμφανίσεις, αφού προτιμούν να ζουν μακριά από τα φώτα, ωστόσο πριν από λίγο καιρό έκαναν το πρώτο τους ταξίδι εκτός Αττικής.

Συγκεκριμένα, βρέθηκαν στην ιδιαίτερη πατρίδα του ηθοποιού, τη Μάνη και πέρασαν λίγες μέρες απόλυτης ξεγνοιασιάς και διασκέδασης.

θανάσης και Δράκου

Εκείνη θεωρείται από τις κορυφαίες στον χώρο της και δείχνει να περνάει πανέμορφα στο πλευρό του.

Δράκου

Ο γοητευτικός γνωστός ηθοποιός φαίνεται πως χτυπήθηκε για τα καλά από τον φτερωτό άγγελο του έρωτα και ζει κάθε στιγμή ευτυχίας στο πλευρό της όμορφης συντρόφου του!