Ελένη Φουρέιρα: Ντύθηκε βασίλισσα με κρόσσια και την τρόλαραν δημόσια! «Σαν γύρος...»

Το επικό σχόλιο για τα σουβλατζίδικα!

Ελένη Φουρέιρα: Ντύθηκε βασίλισσα με κρόσσια και την τρόλαραν δημόσια! «Σαν γύρος...»

Η Ελένη Φουρέιρα ντύθηκε βασίλισσα με κρόσσια και την τρόλαραν δημόσια! «Σαν γύρος...» της είπαν μεταξύ άλλων και κλάψαμε από τα γέλια!

Η Ελένη Φουρέιρα, με μια υπέρλαμπρη εμφάνιση πήγε και άναψε το δέντρο σε μεγάλο εμπορικό κέντρο! Εκεί που περπατούσε με λάγνο ύφος, την τράβηξαν φωτογραφίες και τις ανέβασε όλες στο Instagram.

Ωστόσο, κάτω από τις εν λόγω φωτογραφίες, ένα σχόλιο με δημόσιο τρολάρισμα, κάνει την διαφορά! «Ετσι βγαινω απο το σουβλατζιδικο οταν μου λενε πως τελειωσε ο γυρος» της έγραψαν και κέρδισαν τις εντυπώσεις! Δείτε την ανάρτηση με το σχόλιο:

Ελένη Φουρέιρα: H μητέρα της έπλενε τα ρούχα στο πηγάδι! Η αποκάλυψη για την ζωή της...

Ελένη Φουρέιρα: Δεν την έχουμε δει ποτέ έτσι! Έβαλε στρας μέχρι και στα χέρια...

Δεν την έχουμε δει ποτέ έτσι την Ελένη Φουρέιρα! Έβαλε στρας μέχρι και στα χέρια και παρέδωσε μαθήματα μόδας!

Η Ελένη Φουρέιρα, άναψε το δέντρο σε μεγάλο εμπορικό κέντρο και έκανε μια εμφάνιση που συζητήθηκε αρκετά! Η τραγουδίστρια, επέλεξε για την βραδιά ένα φόρεμα γεμάτο κρόσσια όμως μια λεπτομέρεια έκανε την διαφορά.

Η Ελένη, ολοκλήρωσε το look της με γάντια από τούλι και δαντέλα, στα οποίο είχε κεντήσει στρας! Τα μάτια όλων δεν έφυγαν λεπτό από πάνω της και φυσικά η Ελένη Φουρέιρα πήρε το απόλυτο 10άρι... Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr:

Ελένη Φουρέιρα: Αυτή είναι η μοναδική φωτογραφία με τον αδερφό της! Στο πρόσωπο είναι σαν δίδυμοι!

Ελένη Φουρέιρα στραςΕλένη Φουρέιρα εμφάνισηΕλένη Φουρέιρα όπως δεν την έχουμε ξαναδεί

Ελένη Φουρέιρα: Αυτή είναι η καταγωγή της! Δεν το γνώριζε κανείς μέχρι σήμερα που γίνεται γνωστό!

Αυτή είναι η καταγωγή της Ελένης Φουρέιρα. Δεν το γνώριζε κανείς μέχρι σήμερα που γίνεται γνωστό για την ακριβή πόλη όπου γεννήθηκε.

Η τραγουδίστρια έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας το 2007 με το συγκρότημα Mystique.

Μπορεί πριν μερικά χρόνια να είχε γίνει ένας μικρός ντόρος με την καταγωγή της, καθώς πολλοί θεώρησαν πως το κρύβει στην Wikipedia, ωστόσο αναφέρει μέχρι και που γεννήθηκε.

Η Ελένη Φουρέρια, γεννήθηκε στις 7 Μαρτίου 1987 στο Φιέρ της Αλβανίας. Σε ηλικία πέντε ετών, εγκαταστάθηκε με την οικογένεια της στον Αυλώνα κι έπειτα, σε ηλικία επτά ετών, μετανάστευσαν στην Ελλάδα λόγω του αλβανικού εμφυλίου πολέμου.

Μεγάλωσε στην Καλλιθέα Αττικής και από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με την κιθάρα. Μετά το σχολείο, σπούδασε σχέδιο μόδας σε ιδιωτική σχολή αλλά δεν ολοκλήρωσε τις σπουδές της λόγω της ενασχόλησης της με το τραγούδι, αφού παράλληλα εργαζόταν σε νυχτερινό κέντρο.