Νατάσα Θεοδωρίδου: Αλλάζει σελίδα μετά τον χωρισμό - Το νέο της look!

Άλλος άνθρωπος!

Νατάσα Θεοδωρίδου: Αλλάζει σελίδα μετά τον χωρισμό - Το νέο της look!

Η Νατάσα Θεοδωρίδου το παίρνει απόφαση και αλλάζει οριστικά σελίδα μετά τον χωρισμό της. Αυτό είναι το νέο της look!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια θέλησε να κάνει μία σημαντική αλλαγή στη ζωή της και έτσι υιοθέτησε νέο look. Έκοψε τα μαλλιά της και σίγουρα δεν την έχετε ξαναδεί έτσι!

Νατάσα Θεοδωρίδου: Η κόρη της μεγάλωσε και έγινε κουκλάρα! Τις είδαμε πλάι πλάι και μοιάζουν πολύ!

Συγκεκριμένα, η Νατάσα Θεοδωρίδου αποφάσισε να κόψει αφέλειες, κάτι που αλλάζει τελείως την εμφάνισή της. Το νέο της κούρεμα βέβαια της προσδίδει νέο αέρα και της πάει πολύ!

Νατάσα Θεοδωρίδου look

Νατάσα Θεοδωρίδου: Η πρώτη εμφάνιση μετά τον χωρισμό! Που και με ποιον βρέθηκε!

Μια λαμπερή έξοδο έκανε η Νατάσα Θεοδωρίδου αφήνοντας τους πάντες έκπληκτους! Η τραγουδίστρια έκανε την πρώτη της εμφάνιση μετά τον χωρισμό της με τον Τριαντάφυλλο Σερέτη. Που και με ποιον βρέθηκε ωστόσο;

Η εμφάνιση που θα συζητηθεί!

Η ίδια επέλεξε να κάνει την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στο Θέατρο Ακροπόλ, όπου και πήγε να δει τον Γιώργο Περρή. Πιο κομψή από ποτέ η Νατάσα Θεοδωρίδου μάγεψε τον φακό και έστρεψε όλα τα βλέμματα πάνω της.

Χωρισμός «βόμβα» στην ελληνική showbiz! Τα διέλυσαν όλα μετά από ένα χρόνο!

Ο φωτογραφικός φακός του You Weekly, την "συνέλαβε" με ένα πολύ κομψό συνολάκι που τόνιζε την σιλουέτα της! Φρόντισε μάλιστα να συνδυάσει δερμάτινο παντελόνι της με το απόλυτο total black look! Μπλουζάκι και σακάκι.

Νατάσα Θεοδωρίδου χωρισμός

Η ίδια φρόντισε να κρατήσει το υπόλοιπο look της casual, φορώντας μαύρα μποτάκια και επιλέγοντας ένα πιο απλό - φρέσκο μακιγιάζ, τονίζοντας τα μάτια της!

Η τραγουδίστρια "μαγνήτισε" τον φακό για ακόμη μια φορά με την βραδινή της έξοδο.

Νατάσα Θεοδωρίδου πρώτη εμφάνιση

Χωρισμός «βόμβα» στην ελληνική showbiz! Τα διέλυσαν όλα μετά από ένα χρόνο!

Μόλις έσκασε χωρισμός «βόμβα» στην ελληνική showbiz! Τα διέλυσαν όλα μετά από ένα χρόνο σχέσης!

Φαίνεται πως έπεσαν τίτλοι τέλους για την πασίγνωστη τραγουδίστρια και τον γνωστό επιχειρηματία!

Ο λόγος για την Νατάσα Θεοδωρίδου και τον επιχειρηματία Τριαντάφυλλο Σερέτη! Οι δυο τους υπενθυμίζουμε ότι ανακοίνωσαν την σχέση τους το περασμένο Πάσχα.

Νατάσα Θεοδωρίδου Τριαντάφυλλος Σερέτης χωρισμός σχέση

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν πορεύονται πια μαζί και έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους! Πάντως, μια και τα unfollow είναι στη μόδα αυτήν την περίοδο εμείς ψάξαμε και είδαμε ότι ακόμη ακολουθεί ο ένας τον άλλον!

Πάντως, η Νατάσσα Θεοδωρίδου το σαββατοκύριακο εθεάθη να διασκεδάζει με παρέα - και χωρίς τον Τριαντάφυλλο- στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός, αλλά και στο μαγαζί που τραγουδάει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Μελίνα Ασλανίδου!