Θύμα ληστείας Ελληνίδα δημοσιογράφος! Της έσπασαν το...

Βρίσκεται σε κατάσταση σοκ!

Θύμα ληστείας Ελληνίδα δημοσιογράφος! Της έσπασαν το...

Θύμα ληστείας έπεσε γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφος. Της έσπασαν το αυτοκίνητο και της άρπαξαν ότι υπήρχε στο εσωτερικό του.

«Είμαι σοκαρισμένη γιατί αισθάνεσαι βιασμένος» ήταν μερικά από τα λόγια που είπε συγκλονισμένη.

«Εχθές το βράδυ πήγα να πάρω το αυτοκίνητο μου από το Ψυρρή και το βρήκα ψιλοδιαλυμένο, με σπασμένα τζάμια. Κάποιος προσπάθησε να μου το ανοίξει και να το κλέψει. Ευτυχώς, δεν προσπάθησαν να το πάρουν όλο. Δυστυχώς, το αυτοκίνητο είναι χάλια κι αισθάνομαι πολύ άσχημα και σοκαρισμένη», ανέφερε η ίδια στην κάμερα του Ευτυχείτε, η Μαίρη Αργυριάδου.

«Χρυσή» κλοπή στο σπίτι της κόρης πασίγνωστου εφοπλιστή! «Μαύρη» νύχτα για την....

Η Μαίρη Αργυριάδου, είναι συνεργάτης στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου.

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός έπεσε θύμα ληστείας! Τι συνέβη;

Αυτός ο πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός έπεσε την περασμένη Παρασκευή θύμα ληστείας! Μάθετε αναλυτικά τι συνέβη...

Σε δηλώσεις του ο γνωστός πρωταγωνιστής αποκάλυψε πως κάποιοι επιτήδειοι τον λήστεψαν ενώ έκανε έκκληση στους ληστές του να του επιστρέψουν τα προσωπικά του αντικείμενα.

28 διάσημοι Έλληνες που έπεσαν θύματα ληστείας!

Ο λόγος για τον Γιάννη Βούρο ο οποίος μιλώντας στην Espresso, αποκάλυψε το άτυχο γεγονός που του συνέβη: «Χθες βράδυ έξω από το θέατρο Πόλη κάποια καλόπαιδα έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου μου. Άνοιξαν το πορτπαγκάζ και πήραν τα πάντα. Σακίδιο,ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα, γυαλιά, μπουφάν δερμάτινο, δύο κοστούμια, πουκάμισα, μποτάκια, κλειδιά μηχανής, έγγραφα κλπ».

Ενώ συνέχισε: «Για να αποφύγω την ταλαιπωρία της επανέκδοσης ταυτοτήτων, ας κρατήσουν αυτά που τους είναι απαραίτητα κι ας αφήσουν έξω από τι θέατρο τα έγγραφα…» .

Γιάννης Βούρος ληστεία

Ελληνίδα ηθοποιός έπεσε θύμα ληστείας στο ίδιο της το σπίτι! Δεν θα πιστέψετε τι της έκλεψαν!

Ελληνίδα ηθοποιός έπεσε θύμα ληστείας στο ίδιο της το σπίτι! Η ίδια ανέβασε βίντεο στο προσωπικό της προφίλ στο facebook την άθλια κατάσταση στην οποία βρήκε την αποθήκη της. Δεν θα πιστέψετε τι της έκλεψαν!

Σύμφωνα με την Espresso, άγνωστοι εισέβαλαν το μεσημέρι της Τρίτης στην πολυκατοικία όπου διαμένει με τη μητέρα της, στην Καλογρέζα!

Πασίγνωστη ηθοποιός έπεσε θύμα ληστείας! Βανδάλισαν το σπίτι της! (Βίντεο)

Ο λόγος για την Κατερίνα Βακαλοπούλου, που έγινε ευρέως γνωστή από τον ρόλο της οικιακής βοηθού στη "Λάμψη".

Ελληνίδα ηθοποιός ληστεία

"Δεν ήταν λάτρεις της τέχνης και αδιαφόρησαν για αυθεντικές γκραβούρες. Ευτυχώς! Είναι η δεύτερη φορά που μας κλέβουν. Την πρώτη φορά μού πήραν μια βαλίτσα με ασημένια μαχαιροπίρουνα, δώρο του παππού μου, και πράγματα συναισθηματικής αξίας, οπότε έπαθα και έμαθα. Στους διπλανούς αφαίρεσαν το λάδι της χρονιάς", ανέφερε η ηθοποιός στην εφημερίδα Espresso.

Και συνέχισε, "Τα λίγα πράγματα που έχω στην αποθήκη τα έχω βαλμένα με τάξη. Μάλλον θα περίμενε να δει γκρεμισμένους τοίχους και του φάνηκε περίεργο. Αποτυπώματα, πάντως, δεν πήραν και, όπως μας ενημέρωσαν, πρέπει να απευθυνθούμε μόνοι μας στην Ασφάλεια. Κάθε μέρα ανοίγουν κι ένα σπίτι στη γειτονιά. Ζούμε με τον φόβο".