Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Έχει δίδυμη "αδερφή"! Το μόνο διαφορετικό είναι ότι δεν πήγε ποτέ στο Survivor!

Δείτε το πρόσωπο της!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Έχει δίδυμη

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει δίδυμη "αδερφή" και της την σύστησε η Ναταλία Γερμανού.Το μόνο διαφορετικό που έχουν, είναι πως εκείνη δεν πήγε ποτέ στο Survivor.

Η δημοσιογράφος όπως φαίνεται έχει... ανταγωνίστρια, καθώς όπως θα δείτε στην φωτογραφία μοιάζουν πολύ μεταξύ τους.

Συγκεκριμένα, η Ναταλία Γερμανού δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία κοπέλας, η οποία είναι φτυστό αντίγραφο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη.

Έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά στο πρόσωπο ενώ μοιάζουν αρκετά και στα μαλλιά τους.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη δίδυμη 'αδερφή' Survivor

Ποια Βαλαβάνη και ποιος Βασάλος; Αυτό είναι το νέο ζευγάρι που γνωρίστηκε στο Survivor! Το κρατάνε κρυφό...

Το κρατάνε κρυφό! Αυτό είναι το νέο ζευγάρι που γνωρίστηκε στο Survivor! Ποια Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ποιος Κωνσταντίνος Βασάλος;

Μπορεί να μην το έχουν παραδεχτεί αλλά τα κοινά τους stories και ακόμα περισσότερα οι κοινές τους διακοπές αυτό δείχνουν! Ο λόγος γίνεται για την κούκλα... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr

Ευρυδίκη Βαλαβάνη- Κωνσταντίνος Βασάλος: Είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ! Το ρομαντικό ταξίδι και οι βόλτες στην παραλία!

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και το δείχνουν! Το ρομαντικό τους ταξίδι και οι βόλτες στην παραλία!

Το αγαπημένο ζευγάρι "ξέφυγε" από την καθημερινότητα και πραγματοποίησε ένα σύντομο ταξίδι στο Ισραήλ! Οι δυο τους είναι full in love και φροντίζουν να το δείχνουν με κάθε ευκαιρία.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το πρόβλημα που «ξέσπασε» στο πρόσωπό της! Έδωσε «μάχη»!

Το ταξίδι τους στο Ισραήλ ήταν μαγικό και αυτό φαίνεται από τις μπόλικες φωτογραφίες που ανέβασαν και οι δύο στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

Βαλαβάνη Βασάλος ταξίδιΒασάλος Βαλαβάνη σχέσηΚωνσταντίνος Βασάλος- Ευρυδίκη Βαλαβάνη μαζί

Ευρυδίκη Βαλαβάνη- Κωνσταντίνος Βασάλος: Έφυγαν από την Ελλάδα! Τι συνέβη;

Έφυγαν από την Ελλάδα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος! Μάθετε εδώ τι συνέβη ακριβώς με το ζευγάρι!

Το ευτυχισμένο ζευγάρι βρίσκεται εκτός Ελλάδος, όπως μάθαμε μέσα από το λογαριασμό του Instagram της γνωστής δημοσιογράφου. Οι δυο τους αναχώρησαν από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», νωρίτερα μέσα στη μέρα για έναν προορισμό... έκπληξη!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Έκανε την μεγάλη ανακοίνωση! Δεν το περίμενε κανεις...

Συγκεκριμένα το ζευγάρι κάνει μία ακόμα "κοπάνα' από την καθημερινότητα με ένα ταξίδι στο Ισραήλ! Όπως μας ενημέρωσε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με μία φωτογραφία τους μέσα από το αεροπλάνο, το ζευγάρι πέταξε για Τελ Αβίβ ενώ μαζί τους ήταν και η Σίσσυ Χρηστίδου.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

Βαλαβάνη Χρηστίδου