Ελένη Μενεγάκη: Η αποκάλυψη για το μωρό! Έμειναν όλοι «κάγκελο» στο άκουσμα της!

Τι είπε δημόσια;

Ελένη Μενεγάκη: Η αποκάλυψη για το μωρό! Έμειναν όλοι «κάγκελο» στο άκουσμα της!

Μια αποκάλυψη για το... τρίτο μωρό της Ηλιάνας Χρυσικοπούλου έκανε η Ελένη Μενεγάκη. Έμειναν όλοι οι συνεργάτες της «κάγκελο» στο άκουσμα της.

Η παρουσιάστρια είναι πολύ κοντά με το πάνελ της εκπομπής της και με τους περισσότερους εκτός από συνεργάτες είναι και καλοί φίλοι.

Σήμερα, η Ελένη Μενεγάκη κοιτώντας την Ελιάνα Χρυσικοπούλου της είπε: «Κάτι μου λέει ότι το πολύ σε ένα χρόνο θα χτυπήσει το τηλέφωνο και κάποιος θα μας πει τα νέα σου ότι περιμένεις και τρίτο μωρό… Η Ελιάνα που μας έλεγε ότι ζορίστηκε…».

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου προσπάθησε να αλλάξει θέμα αλλά χωρίς επιτυχία και παρουσιάστρια συνέχισε «Τα μωρά έρχονται… και λένε αυτούς τους γονείς θέλω» και συνέχισε «Πόσο φαίνεται ότι σου έχει κάνει καλό το δεύτερο μωρό… Εσύ θα κάνει και άλλο μωρό να θυμάσαι την ημέρα που σου το είπε η Ελένη! Είμαι σίγουρη, το νιώθω και κάνω πρόβλεψη για σένα…»!

Ελένη: Αδιανόητο! Χοροπήδαγε και σήκωνε το παντελόνι της! Η αποκάλυψη για τα κιλά της...

Ελένη Μενεγάκη μωρό

Ελένη Μενεγάκη: Η αποκάλυψη για τον γάμο της με τον Μάκη Παντζόπουλο - «Αν βγάλω την βέρα μου, πρέπει να βγάλω και...»!

Μια αποκάλυψη για το γάμο της με τον Μάκη Παντζόπουλο έκανε η Ελένη Μενεγάκη. «Αν βγάλω την βέρα μου, πρέπει να βγάλω και...», είπε στην εκπομπή της.

Η παρουσιάστρια δεν συνηθίζει να μιλάει για τον γάμο της στον αέρα της εκπομπής της και όταν το κάνει, το κάνει πολύ σπάνια.

Πριν από λίγες ημέρες, με αφορμή την δήλωση της Κατερίνας Στικούδη για την βέρα της, μίλησε για το λόγο που δεν βγάζει ποτέ την βέρα του γάμου της και πως ελέγχει καθημερινά τον Μάκη Παντζόπουλο αν φοράει και εκείνος τη δική του.

«Εμένα μου αρέσει να φοράω τη βέρα μου, δεν την φοράω για να τη δει κανείς. Φοράω τόσα πράγματα από πάνω ποιος θα τη δει τη βέρα; Το έχω πιο πολύ ψυχολογικό, ότι η βέρα αυτή έχει διαβαστεί και δεν θέλω να την βγάλω από τα χέρια μου. Για να την βγάλω πρέπει να βγάλω και τον άνθρωπο που μου έβαλε τη βέρα. Το έχω γρουσουζιά δεν μπορώ χωρίς τη βέρα μου. Ο καθένας όπως το βλέπει. Στο δικό μου μυαλό δεν έχω για καλό η βέρα να βγαίνει και τσεκάρω καθημερινά το δάχτυλο. Χρειάζεται μια βέρα ο άντρας μου για να ξέρω αν είναι παντρεμένος μαζί μου; Πραγματικά πιστεύω ότι κάτι που έχει διαβαστεί, σημαίνει στο μυαλό σου και στην ψυχή σου κάτι», είπε χαρακτηριστικά.