"Το Καφέ της Χαράς": Πόπωτας, Πρωτευουσιάνα, Φατσέας και Σταυρούλα ξανά μαζί! Δείτε τα πρόσωπα τους σήμερα!

Spoiler alert!

Πόπωτας, Πρωτευουσιάνα, Φατσέας και Σταυρούλα ξανά μαζί στο "Καφέ της Χαράς". Δείτε τα πρόσωπα τους σήμερα πριν ξεκινήσει η σειρά.

Πυρετώδης είναι οι προετοιμασίες για την επιτυχημένη σειρά που επιστρέφει ξανά στις οθόνες μας μέσα από τον ΑΝΤ1.

Το απόγευμα της Παρασκευής, πραγματοποιήθηκε η επίσημη φωτογράφιση των πρωταγωνιστών κι είδαμε, για πρώτη φορά μετά από 16 χρόνια, την Σταυρούλα, τον Φατσέα, τον Περίανδρο και την Χαρά να ποζάρουν μαζί στον φακό.

«Εγκεφαλικό» με τον σύντροφο της «Δοξούλας» από το «Καφέ της Χαράς»! Δείτε το πρόσωπό του...

Η Τζόυς Ευείδη, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο Χάρης Ρώμας και Ρένια Λουιζίδου φωτογραφήθηκαν αγκαλιασμένοι.

Το Καφέ της Χαράς Πόπωτας, Πρωτευουσιάνα, Φατσέας και Σταυρούλα

Καφέ της Χαράς: Η μητέρα του "Πόπωτα" έχει μεγαλώσει και έχει αλλάξει! Δείτε την σήμερα και θα σας πέσει το σαγόνι!

Η μητέρα του "Πόπωτα" από το "Καφέ της Χαράς" έχει μεγαλώσει και έχει αλλάξει πολύ. Δείτε την ηθοποιό πως είναι σήμερα και θα σας πέσει το σαγόνι.

Η Λίνα Μαρκάκη έγινε ευρέως γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τους ρόλους της στη «Λάμψη» και στο «Καλημέρα Ζωή» του Νίκου Φώσκολου και ξεχώρισε για τα πανέμορφα και εκφραστικά γαλάζια μάτια της.

Στο "Καφέ της Χαράς" υποδύθηκε με guest ρόλο την μητέρα του Περίανδρου Πόπωτα και ο ρόλος της έμεινα αξέχαστος, αφού ήταν μια κούκλα.

Καφέ της Χαράς: Τον δικηγόρο της Πηνελόπης τον θυμάστε; Σήμερα το πρόσωπο του είναι ίδιο όπως στην σειρά!

Από τότε δεν την βλέπουμε στην τηλεόραση, αλλά στο θέατρο. Αυτήν την περίοδο λοιπόν, πρωταγωνιστεί για τρίτη χρονιά στην θεατρική παράσταση «Ο Ένοικος» στο θέατρο Αλκμήνη.

Καφέ της Χαράς μητέρα Πόπωτα

Περίανδρος Πόπωτας μητερα

Καφέ της Χαράς: Την "παπαδιά" δεν γίνεται να την έχεις ξεχάσει! Σήμερα δεν την... βρίσκει κανείς!

Την "παπαδιά" που αγαπήσαμε μέσα από το "Καφέ της Χαράς" δεν γίνεται να την έχεις ξεχάσει, αφού ήταν ένας αδιανόητος χαρακτήρας. Σήμερα όμως δεν την... βρίσκει κανείς.

Η Μαρίκα ήταν η παπαδιά και η κουτσομπόλα του χωριού στην σειρά. Παρ' όλο που η ίδια έλεγε ότι εκτελεί κοινωνικό ενδιαφέρον, δεν δίσταζε να κουτσομπολεύει τους πάντες λέγοντας: "Αχ πείτε μου κι εμένα. Μια οικογένεια είμαστε."

Συχνά οι συγχωριανοί της την αποκαλούσαν "Τατιάνα Στεφανίδου" ή "Λαμπίρη" ή "εφημερίδα του χωριού", αφού ότι νέο μάθαινε το έλεγε σε όλους και δεν μπορούσε να κρατήσει τίποτα μυστικό.

Καφέ της Χαράς: Ο «Φατσέας» κάνει την πιο ανατρεπτική αποκάλυψη για την σειρά! Θα πάθετε την πλάκα σας!

Σήμερα, 13 χρόνια μετά το τελευταίο επεισόδιο της σειρά, δεν την βρίσκει κανείς, αν αναζητήσει το όνομα της στην Google. Συγκεκριμένα δεν υπάρχουν πληροφορίες γύρο από την ζωή της, καθώς επιθυμεί να την κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Καφέ της Χαράς παπαδιά