Καφέ της Χαράς: Η Χάσκα είναι σήμερα ακόμα πιο όμορφη! Φατσέας, Σταυρούλα σε επανασύνδεση!

Οι πρωταγωνιστές ξανά μαζί! Πώς είναι όλοι σήμερα;

Καφέ της Χαράς: Η Χάσκα είναι σήμερα ακόμα πιο όμορφη! Φατσέας, Σταυρούλα σε επανασύνδεση!

Η Χάσκα από το Καφέ της Χαράς είναι σήμερα ακόμα πιο όμορφη! Φατσέας, Σταυρούλα σε επανασύνδεση και έχουμε τις πρώτες φωτογραφίες!

Η σειρά, επιστρέφει ξανά και έγινε η επίσημη φωτογράφιση! Μάλιστα, οι πρωταγωνιστές έδωσαν στην δημοσιότητα φωτογραφία και μας άφησαν άναυδους!

Η Χαρά Χάσκα, Ρένια Λουιζίδου δεν έχει αλλάξει καθόλου αλλά ούτε και οι υπόλοιποι! Η Τζόυς Ευείδη, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο Χάρης Ρώμας είναι δίπλα της και μοιάζουν ολόιδιοι με όπως όταν προβλήθηκε η σειρά! Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Το Καφέ της Χαράς: Βρέθηκαν όλοι οι ηθοποιοί μαζί μετά από 15 χρόνια!

Αυτός είναι ο σύζυγος της... Χάσκα από το Καφέ της Χαράς! Δεν τον έχετε δει ποτέ!

Δεν τον έχετε δει ποτέ αλλά αυτός είναι ο σύζυγος της... Χάσκα από το Καφέ της Χαράς! Είναι άκρως γοητευτικός και απεχθάνεται τα Μέσα!

Αν και μοιάζουν πολύ διαφορετικοί άνθρωποι, είναι μαζί δύο δεκαετίες με τον έρωτά τους να είναι ακόμα δυνατός. Παντρεμένοι 17 χρόνια, Ρένια και Θάνος ζουν την απόλυτη αγάπη την οποία και ολοκλήρωσε ο ερχομός του γιου τους, Βίκτωρα. Η ζωή τους κυλά ήρεμα, ενώ στην οικογένειά τους μοιράζονται τα πάντα.

Η γνωριμία της Ρένιας και του Θάνου θα μπορούσε να είναι σκηνή από ρομαντική ταινία, αφού έγινε τυχαία όταν και οι δύο βρίσκονταν για πασχαλινές διακοπές στη Σίφνο και έμεναν σε διπλανά δωμάτια ξενοδοχείου. Η ηθοποιός περιγράφει χαρακτηριστικά:

Το καφέ της Χαράς: Η απίστευτη αποκάλυψη για την επιστροφή της σειράς από τον Χάρη Ρώμα!

«Έσκαγαν στη θάλασσα βαρελότα, στην άκρη του λιμανιού. Έγινε μια τεραστίων διαστάσεων έκρηξη και βγήκαμε και δύο στο μπαλκόνι για να δούμε αν ανατιναζόμασταν ή όχι. Αρχίσαμε να μιλάμε κι έτσι έγινε. Όταν τον γνώρισα δεν ήταν μέσα σε αυτό που πίστευα ότι θα ερωτευόμουν… Δεν φανταζόμουν πως ο άνθρωπος που θα βρω θα ήταν οικονομολόγος. Οι διαφορές μας ήταν επιφανειακές και ανακαλύψαμε πως υπήρχαν περισσότερα εσωτερικά πράγματα που μας δένουν».

Αυτός είναι ο σύζυγος της... Χάσκα από το Καφέ της Χαράς! Δεν τον έχετε δει ποτέ!

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε και για το τι γίνεται στο σπίτι όταν υπάρχουν διαφωνίες και εντάσεις: «Εμείς αποφορτιζόμαστε με το χιούμορ. Κάποια στιγμή το ρίχνουμε στην πλάκα και το όλο θέμα ξεχνιέται. Εγώ είμαι αυτή που κρατάει πιο πολλά μούτρα. Ο άντρας μου είναι αυτός που με πλησιάζει για να διαλυθεί κάποια παρεξήγηση».