Βίκυ Καγιά: Το φόρεμα της έχει πάνω διαμάντια και κοστίζει 454 ευρώ! Θα το ζήλευαν όλες!

Την κάνει να λάμπει ολόκληρη!

Βίκυ Καγιά: Το φόρεμα της έχει πάνω διαμάντια και κοστίζει 454 ευρώ! Θα το ζήλευαν όλες!

Θα το ζήλευαν όλες αυτό που έβαλε η Βίκυ Καγιά! Το φόρεμά της έχει πάνω διαμάντια και κοστίζει 454 ευρώ! Είναι αδιανόητο κι όμως αληθινό!

Το κορυφαίο μοντέλο είναι σωστή fashion expert και ο τίτλος της δεν είναι άδικος! Για μία ακόμη φορά η εμφάνισή της εντυπωσίασε!

Βίκυ Καγιά: «Πέταξε» το πάνω εσώρουχο και έβαλε καλσόν με δίχτυ! Το υλικό στην δημοσιότητα...

Η Βίκυ Καγιά φόρεσε ένα μίνι μάυρο φόρεμα και προκάλεσε σωστό πανικό αφού ήταν σκέτο μάλαμα! Το φόρεμα συνοδεύεται από μία σειρά διαμάντια swarovski ωστόσο η πανέμορφη παρουσιάστρια αποφάσισε να κάνει πιο λιτή την εμφάνισή της και άφησε στην άκρη τα πετράδια.

Και πάλι όμως το ντύσιμό της ήταν αλάνθαστο! Το φόρεμα είναι από την μπουτίκ Gee list και κοστίζει 454 ευρώ. Η Βίκυ Καγιά το συνδύασε με μαύρα μποτάκια.

μαύρο μίνι φόρεμα

Καγιά φόρεμα

Βίκυ Καγιά: Με ανακατεμένο μαλλί και φορώντας ένα καλσόν κάθισε μπροστά στο φακό! Δεν φορούσε μπλούζα αλλά...

Με ανακατεμένο μαλλί και φορώντας μόνο ένα καλσόν για παντελόνι, κάθισε μπροστά στο φακό και πόζαρε η Βίκυ Καγιά. Δεν φορούσε μπλούζα αλλά ένα μπουφάν.

Το μοντέλο έχει «χτίσει» μια λαμπρή καριέρα στο χώρο της μόδας και μας έχει αποδείξει, πως μπορεί να ποζάρει σε κάθε ρόλο που της δίνεται.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία στην οποία πόζαρε για γνωστό περιοδικό.

Βίκυ Καγιά: Μυστήριο με την καταγωγή της! Αποδείξεις στη φόρα! Από που είναι τελικά;

Με ανακατεμένο μαλλί, ένα καλσόν σε ένα jacket από πάνω τους "τρέλανε" ξανά όλους.

Βίκυ Καγιά χωρίς μπλούζα

Βίκυ Καγιά: Περπάτησε φορώντας μόνο σίδερα για ρούχα! Η φωτογραφία θα σας αφήσει «κάγκελο»!

Η Βίκυ Καγιά περπάτησε στην πασαρέλα φορώντας μόνο σίδερα για ρούχα και η φωτογραφία της θα σας αφήσει «κάγκελο». Είναι σχεδόν... γυμνή.

Εκτός από μια επιτυχημένη γυναίκα στον χώρο της τηλεόραση είναι επιτυχημένη και στον χώρο της μόδας. Έχει συνεργαστεί με σπουδαία ονόματα του χώρου και έχει φορέσει φαντασμαγορικά κομμάτια.

Ανάμεσα σε αυτά εντάσσεται και το παρακάτω από τα χέρια του JP Gaultier.

Βίκυ Καγιά: Το ύψος της δεν είναι όσο νομίζετε! Στην τηλεόραση τα πόδια της φαίνονται δυο μέτρα αλλά...

Η Βίκυ Καγιά μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram μια φωτογραφία από τα παλιά, όταν περπάτησε για τον σχεδιαστή με αυτό το απίστευτο φόρεμα.