Βίκυ Καγιά: Αυτό είναι το δεύτερό της... σπίτι! "Πνιγμένο" από παπούτσια! Φωτογραφίες από μέσα!

Θα τρίβετε τα μάτια σας!

Βίκυ Καγιά: Αυτό είναι το δεύτερό της... σπίτι!

Αυτό είναι το δεύτερο... σπίτι της Βίκυς Καγιά και είναι «πνιγμένο» από παπούτσια! Δείτε φωτογραφίες από μέσα!

Η γνωστή παρουσιάστρια και κριτής του GNTM είναι μια πολυάσχολη γυναίκα, παρόλα αυτά προσπαθεί να διατηρεί άψογες σχέσεις με τους διαδικτυακούς της φίλους και δημοσιεύει συχνά στιγμές από την καθημερινότητά της.

Έτσι κι αυτήν την φορά δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram στιγμές μέσα από το καμαρίνι της, που πλέον το λέει και δεύτερο σπίτι της, αφού περνάει πάρα πολλές ώρες μέσα σε αυτό.

Βίκυ Καγιά: Το φόρεμα της είναι μαύρο, άσπρο και το βρήκαμε στα H&M! Έχει «αδειάσει» τα ταμία!

Από τις εικόνες θα καταλάβετε ότι είναι «πνιγμένο» στα παπούτσια και σίγουρα θα δίναμε τα πάντα για να έχουμε έστω και τα μισά.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες:

Καγιά καμαρίνι παπούτσια

Καγιά παρουσιάστρια GNTM

Βίκυ Καγιά

Βίκυ Καγιά: Την είδαμε πριν 20 χρόνια και τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε! Τα μαλλιά της όπως πραγματικά είναι!

Είδαμε την Βίκυ Καγιά πριν 20 χρόνια και τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε! Τα μαλλιά της όπως πραγματικά είναι από το.... χρονοντούλαπο!

Η κούκλα Βίκυ Καγιά, μετράει πάνω από 20 χρόνια καριέρας στο μόντελινγκ και έχει κάνει αναρίθμητες εμφανίσεις στην πασαρέλα αλλά και κάτω από αυτήν.

Εμείς, εντοπίσαμε μια φωτογραφία της από το μακρινό 2000 και η ίδια μοιάζει πραγματικά αγνώριστη! Με τα φυσικά της, καστανά μαλλιά και το πολύ φρέσκο πρόσωπο το οποίο την καθιέρωσε, η Βίκυ είναι οπαδός της φυσικότητας και στην πράξη!

Βίκυ Καγιά: Η άγνωστη... σχέση με τον Σκουλό από το GNTM! Το παρελθόν τους πρόδωσε!

Η ίδια, δεν είχε πειράξει τα μαλλιά της και μπορεί τα χρόνια να πέρασαν αλλά το φωτεινό της χαμόγελο και η καλλίγραμμη σιλουέτα της, είναι ολόιδια! Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Βίκυ Καγιά 20 χρόνια πριν

Βίκυ Καγιά: Με ανακατεμένο μαλλί και φορώντας ένα καλσόν κάθισε μπροστά στο φακό! Δεν φορούσε μπλούζα αλλά...

Με ανακατεμένο μαλλί και φορώντας μόνο ένα καλσόν για παντελόνι, κάθισε μπροστά στο φακό και πόζαρε η Βίκυ Καγιά. Δεν φορούσε μπλούζα αλλά ένα μπουφάν.

Το μοντέλο έχει «χτίσει» μια λαμπρή καριέρα στο χώρο της μόδας και μας έχει αποδείξει, πως μπορεί να ποζάρει σε κάθε ρόλο που της δίνεται.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία στην οποία πόζαρε για γνωστό περιοδικό.

Βίκυ Καγιά: Μυστήριο με την καταγωγή της! Αποδείξεις στη φόρα! Από που είναι τελικά;

Με ανακατεμένο μαλλί, ένα καλσόν σε ένα jacket από πάνω τους "τρέλανε" ξανά όλους.

Βίκυ Καγιά χωρίς μπλούζα