Γιώργος Λιανός: Απαντά στις φήμες που τον θέλουν να παρουσιάζει το «Ελλάδα έχεις ταλέντο»! «Να δούμε αν θα γίνει πρώτα...»

Τα είπε όλα ο παρουσιαστής!

Γιώργος Λιανός: Απαντά στις φήμες που τον θέλουν να παρουσιάζει το «Ελλάδα έχεις ταλέντο»! «Να δούμε αν θα γίνει πρώτα...»

Απαντάει στις φήμες που τον θέλουν να παρουσιάζει το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» ο Γιώργος Λιανός! «Να δούμε αν θα γίνει πρώτα...»!

Πολύς λόγος έχει γίνει τον τελευταίο καιρό σχετικά με την επιστροφή του δημοφιλούς show και το πρόσωπο που θα δούμε στην παρουσίαση του. Ένα από τα επικρατέστερα ονόματα είναι αυτό του Γιώργου Λιανού.

Γιώργος Λιανός: Έκανε το επόμενο βήμα με τον σύντροφό του και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς! Αποκάλυψη τώρα!

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου», ο Γιώργος Λιανός απάντησε στα όσα λέγονται για το «Ελλάδα έχεις ταλέντο», ξεκαθαρίζοντας πως προς το παρόν όλα είναι στον αέρα και πως τίποτα δεν έχει κλείσει μιας και δεν είναι ακόμα σίγουρο εάν η εκπομπή θα προβληθεί.

«Έχει γίνει κάποια συζήτηση στα γραφεία της Acun Medya αλλά από εκεί και πέρα είναι ακόμη στον αέρα. Πρέπει να γίνει συζήτηση μεταξύ του καναλιού, της ομάδας παραγωγής, για να καταλήξει στο αν θα γίνει τελικά το «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Από εκεί και πέρα μακάρι να γίνει το «Ταλέντο» γιατί είναι και το μέσο που με εισήγαγε στην Acun Medya και τον ΣΚΑΪ και το νιώθω σαν παιδί μου. Δεν έχω ιδέα με ποιους μπορεί να γίνει. Όντως είναι στον αέρα, η επίσημη ενημέρωση που έχω είναι ότι το συζητάμε για να δούμε αν θα βγει στον αέρα» ήταν τα λόγια του παρουσιαστή.

Μεσημέρι ΣΚΑΙ: Η αυστηρή απάντηση στον Λιανό! «Δεν νομίζω να με έχει επιθυμήσει»!

Η αυστηρή απάντηση στον Λιανό από το Μεσημέρι ΣΚΑΙ! «Δεν νομίζω να με έχει επιθυμήσει» είπε ο παρουσιαστής!

Ο Γιώργος Λιανος, μίλησε για το The Voice που παρουσιάζει φέτος, ενώ αναφέρθηκε και σε όλο αυτό που είχε συμβεί πριν από λίγο καιρό με τον Γιώργο Λιάγκα.

«Δεν φοβάμαι τη σύγκριση με τον Γιώργο Καπουτζίδη και τον Γιώργο Λιάγκα γιατί ο καθένας έχει το δικό του χαρακτήρα, το δικό του στυλ παρουσίασης και το δικό του εκτόπισμα. Στον Γιώργο Λιάγκα αφιερώνω το τραγούδι “Σ’ έχω επιθυμήσει”. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που δεν χρησιμοποιώ αυτόν τον τρόπο για να βρίσκομαι στα μέσα και ειλικρινά όλο αυτό το θέμα ξεκίνησε από ένα προσωπικό μήνυμα που έστειλα στον Γιώργο.

Ξέρω πώς λειτουργεί ο Γιώργος, ξέρω ότι στον αέρα της εκπομπής δεν του είναι κάτι να πει ότι “ξέρεις, έχει συμβεί αυτό”. Από εκεί και πέρα κάπως έπρεπε κι εγώ να αντιδράσω σε όλο αυτόν τον σχολιασμό και να το κάνω με τον δικό μου χιουμοριστικό τρόπο. Εγώ ούτε κρατάω κακίες, ούτε μ’ αρέσει να διαιωνίζω κάτι.

Είχα κάνει ένα γύρισμα που αναφερόμουν στον Γιώργο Λιάγκα, αλλά έπαιξε ετεροχρονισμένα. Θα πήγαινα για καφέ με τον Γιώργο, δεν έχω τίποτα μαζί του, έχουμε κάνει και παρέα. Για τα “άπλυτα” του Δημήτρη Παπανώτα ήταν χιούμορ που κάναμε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου», είπε ο Γιώργος Λιανός.


«Δεν νομίζω να με έχει επιθυμήσει ο Γιώργος. Όταν είχαμε συνεργαστεί, είχε βγει μετά και είχε πει ότι δεν πέρασε καλά. Όταν κάναμε το Πρωινό με τη Φαίη, ήταν μια χρονιά στην ομάδα της εκπομπής ο Γιώργος. Ο Γιώργος, που είναι καλό παιδί και καλός παρουσιαστής, μην διεκδικούμε ότι κάποιοι έχουμε χιούμορ και κάποιοι δεν έχουμε.

Δεν είναι δυνατόν να λέει ότι “όταν εγώ λέω κάποια κακιούλα το λέμε εν είδη χιούμορ…” και όταν εμείς κάναμε μια πλακίτσα ανάλογη εδώ, ότι εμείς είχαμε κακία. Δηλαδή, με ποια λογική εμείς λέμε κάτι με κακία και κάποιοι άλλοι το λένε με χιούμορ;», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.