Άνγκελα Μέρκελ: Δείτε το ατύχημά της on air!

Την ώρα που ανέβαινε να μιλήσει...

Άνγκελα Μέρκελ: Δείτε το ατύχημά της on air!

Ένα ατύχημα είχε η Άνγκελα Μέρκελ την ώρα που ανέβαινε στη σκηνή για να απευθύνει ομιλία σε εκπροσώπους τους εμπορίου και της βιομηχανίας.

Η καγκελάριος της Γερμανίας αντιμετώπισε με χιούμορ την παραλίγο πτώση.

«Δεν είδα ότι υπήρχαν σκαλιά, την επόμενη φορά θα τα χρησιμοποιήσω. Όταν τελειώσω την ομιλία μου θα κατέβω από τις σκάλες».


Δείτε το βίντεο:

Γιώργος Παρτσαλάκης: Μιλάει ανοιχτά για το ατύχημά του - «Είμαι πικραμένος...»

Βίντεο σοκ! Κοίταγε το κινητό του και έπεσε στις γραμμές του τρένου...

Ένα βίντεο σοκ είδε το φως της δημοσιότητας. Άντρας κοίταγε το κινητό του και έπεσε στις γραμμές του τρένου που δεν πρόσεξε πως υπάρχουν μπροστά του.

Ένας άνδρας στο Μπουέινος Αιρες χάζευε στο κινητό του, ενώ προχωρούσε στην αποβάθρα του μετρό.

Αφηρημένος όπως ήταν όμως, δεν κατάλαβε ότι είχε φτάσει στην άκρη, με αποτέλεσμα να πέσει στις ράγες.

Βίντεο σοκ! Ληστής πυροβολεί την ταμία στο κεφάλι!

Δύο άλλοι άνδρες που βρίσκονταν στην αποβάθρα έσπευσαν να τον βοηθήσουν να ανέβει ξανά πάνω.

Βίντεο σοκ! Κλώτσησε στο πρόσωπο την κοπέλα του επειδή χόρευε προκλητικά!

Βίντεο που προκαλεί σοκ! Ένας άνδρας κλώτσησε δυνατά στο πρόσωπο την κοπέλα του επειδή χόρευε προκλητικά σε νυχτερινό κλαμπ.

Δε δίστασε να επιτεθεί κανονικά στην κοπέλα του όταν παρατήρησε τον τρόπο με τον οποίο χόρευε.

Βίντεο - σοκ: Άγρια ληστεία με ρόπαλα στη Θεσσαλονίκη!

Όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια ενός πάρτι. Η Βραζιλιάνα είχε πάει εκεί μαζί με το φίλο της και όλα έδειχναν ότι διασκεδάζουν. Κάποια στιγμή η κοπέλα άρχισε να χορεύει twerk. Χαμήλωσε τη λεκάνη της και με εξαιρετική μαεστρία κουνούσε τους γοφούς της.

Όλος ο κόσμος την κοίταζε, αλλά αυτό φαίνεται ότι «άναψε τα λαμπάκια» του ζηλιάρη φίλου της. Εντελώς ξαφνικά παίρνει φόρα και με μια δυνατή κλωτσιά σαν να κλωτσάει μπάλα, κλώτσησε την κοπέλα στο πρόσωπο. Την τίναξε μακριά. Εκείνη ζαλισμένη και απορημένη μοιάζει να τον ρωτάει γιατί το έκανε.

Η άθλια αντίδραση του άνδρα προκάλεσε τον εκνευρισμό των τραγουδιστών στο πάρτι ο οποίοι είπαν: «Αν είσαι σεξιστής, δειλός, προκατειλημένος και δεν μπορείς να αποδεχθείς την εικόνα μιας γυναίκας να χορεύει σε μια σκηνή, μην με ακολουθείς στο Instagram και τα υπόλοιπα social media, μην έρχεσαι στα σόου μου. Ακόμα καλύτερα μην βγαίνεις από το σπίτι σου και στις γυναίκες δεν αξίζει να ζουν με τέτοιους ανθρώπους».