Μαρία Μπακοδήμου: Ξέσπασε δημόσια η παρουσιάστρια! «Με τρόμαξε...»

Τι συνέβη;

Μαρία Μπακοδήμου: Ξέσπασε δημόσια η παρουσιάστρια! «Με τρόμαξε...»

Η γνωστή παρουσιάστρια, Μαρία Μπακοδήμου ξέσπασε δημόσια και έγραψε μεταξύ άλλων χαρακτηριστικά: «Με τρόμαξε...»!

Η Μαρία Μπακοδήμου το απόγευμα της Πέμπτης έκανε μια δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η οποία έφερε πολλές αντιδράσεις!

Στην φωτογραφία απεικονιζόταν ένας άνδρας να φοράει ένα φόρεμα της συλλογής της κι αυτό έφερε έντονη αντίδραση πολλών διαδικτυακών φίλων της, αφού δεν σταμάτησαν να της στέλνουν μηνύματα.

Μαρία Μπακοδήμου: Απίστευτο! Βγήκε στη φόρα η καταγωγή της! Μεγάλωσε στην Αθήνα αλλά γεννήθηκε...

Έτσι, η Μαρία Μπακοδήμου απάντησε με μια νέα δημοσίευση σε όλα αυτά τα μηνύματα μίσους που δέχτηκε και έγραψε χαρακτηριστικά:

«ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΚΤΙΒΙΣΤΡΙΑ, ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ.
Δεν θέλω να αναστατώσω περισσότερο όσους ενοχλήθηκαν από το προηγούμενο post μου. Κι ούτε θέλω να απολογηθώ, μόνο να διευκρινίσω. Έλαβα πολλά μηνύματα μίσους. Έχω σβήσει όσα θεώρησα ότι ανήκουν στο μεσαίωνα. Έκανα repost μια φωτο, περισσότερο από χιούμορ και λιγότερο από ακτιβιστική διάθεση. Όμως λυπήθηκα που πολλές νέες γυναίκες εκτιμούν και φοβούνται ότι τέτοιες εικόνες θα παρασύρουν τα παιδιά τους σε “λάθος” σεξουαλικές συμπεριφορές.

Δεν γίνεσαι straight επειδή γεννήθηκες κι ανατράφηκες σε ένα συντηρητικό περιβάλλον και ούτε γίνεσαι gay επειδή πηγαίνοντας να γεννήσει η μάνα σου πέρασε από τη Σταδίου κι είδε το Gay Parade. Mε τρόμαξε αυτός ο φόβος που αναγνώρισα στα μηνύματα. Θυμήθηκα τους φίλους μου που η μάνα τους τους έκλεισε την πόρτα και την αγκαλιά της, όταν έμαθε τις επιλογές τους.

Και θυμήθηκα και τους άλλους φίλους μου που δεν το λένε στη μάνα τους κι εκείνη δεν ρωτάει λες και δεν καταλαβαίνει. Kαι θυμήθηκα τις ιστορίες τους με τους παντρεμένους με παιδιά που βγαίνουν στα κρυφά να συναντήσουν την ταυτότητα τους. Ενοχή και ψέμα για τα παιδιά μας που έχουν τις δικές τους επιλογές ; Δεν χρειάζονται πολλά για να ξεφύγουμε από αυτό. ΜΟΝΟ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΗ».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Μαρία Μπακοδήμου: Αυτός ο άντρας θα σταθεί δίπλα της! Στην αγκαλιά της ντυμένος στα λευκά!

Αυτός ο άντρας στα σταθεί δίπλα στην Μαρία Μπακοδήμου στην εκπομπή της. Όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες θα τον υποδεχτεί ντυμένο στα λευκά και θα τον πάριε αγκαλιά.

Χθες η παρέα του «Ένας για Όλους» τα κατάφερε και κέρδισε ένα ονειρεμένο ταξίδι στη Νέα Υόρκη! Όνειρό τους ήταν να βγάλουν selfie στο Άγαλμα της Ελευθερίας! Και το πέτυχαν!

Αύριο Παρασκευή 22 Νοεμβρίου στις 20.00 η Μαρία Μπακοδήμου υποδέχεται τον μοναδικό Τόνι Σφήνο και τους Playmates!! Η πιο τρελή παρέα έρχεται για να μας ξεσηκώσει και κάνει το πλατό…και τη Μαρία….άνω κάτω. Γελάκια, παιχνιδάκια και …. «τσικάκια» έχουν την τιμητική τους σε ένα διαφορετικό «Ένας για Όλους».

Μαρία Μπακοδήμου: Ραγδαίες εξελίξεις στο OPEN!

Μαρία Μπακοδήμου άντρας

Όλο το ποσό που θα συγκεντρωθεί, ο Τόνι Σφήνος και η παρέα του θα το δώσουν στο Make-a-Wish Ελλάδος για τις ανάγκες του οργανισμού.

Μαρία Μπακοδήμου εκπομπή

Μαρία Μπακοδήμου: Τα «έσπασε» σε νυχτερινό μαγαζί με άντρα στο πλευρό της!

Η Μαρία Μπακοδήμου τα «έσπασε» σε νυχτερινό μαγαζί με έναν άντρα στο πλευρό της!

Η γνωστή παρουσιάστρια βρέθηκε σε γνωστό μαγαζί να διασκεδάζει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και δεν ήταν μόνη φυσικά... Είχε συντροφιά της έναν γοητευτικό άντρα!

Η Μαρία Μπακοδήμου βρέθηκε MakeUp Live Disco πιο όμορφη και εντυπωσιακή από ποτέ με ένα λαμπερό φόρεμα και έχοντας στο πλευρό της έναν άγνωστο γοητευτικό άντρα.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr βρέθηκε εκεί και τους αποθανάτισε! Η Μαρία Μπακοδήμου σίγουρα κατάφερε και τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της, αφού ήταν μία από τις πιο όμορφες παρουσίες.

Μαρία Μπακοδήμου: Πόζαρε με γοητευτικό νεαρό! Τον είδαμε και είναι κούκλος!

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Μαρία Μπακοδήμου νυχτερινό μαγαζί

παρουσιάστρια Μπακοδήμου Μαρία