Σάκης Ρουβάς: Απίστευτη αποκάλυψη για τον τραγουδιστή! Αυτή είναι η γυναίκα που τον... παρακολουθεί!

Δεν πάει ο νου σας!

Σάκης Ρουβάς: Απίστευτη αποκάλυψη για τον τραγουδιστή! Αυτή είναι η γυναίκα που τον... παρακολουθεί!

Απίστευτη αποκάλυψη για τον γνωστό τραγουδιστή, Σάκη Ρουβά! Αυτή είναι η γυναίκα που τον... παρακολουθεί!

Ο Σάκης Ρουβάς εμφανίζεται και φέτος στις μικρές μας οθόνες στον ρόλο του coach του «The Voice», στο ΣΚΑΪ.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είναι η νέα προσθήκη στον μουσικό διαγωνισμό και παραχώρησε μια συνέντευξη στην οποία μεταξύ άλλων μίλησε για τους συναδέλφους της, κάνοντας διάφορες αποκαλύψεις για εκείνους.

Συγκεκριμένα, για τον Σάκη Ρουβά είπε πως υπάρχουν ώρες που πιάνει τον εαυτό της να τον παρακολουθεί!

Κάτια Ζυγούλη: Το κρεβάτι της με τον Σάκη Ρουβά έχει κατάλευκα σεντόνια! Βίντεο μέσα από το σπίτι τους!

Είπε χαρακτηριστικά:

Πιάνω τον εαυτό μου να τον παρακολουθεί και ώρες- ώρες αναρωτιέμαι: "Τώρα αλήθεια το κάνει αυτό;". Φάνταζε σχεδόν ψεύτικος στα μάτια μου από την τόση λάμψη και τώρα που τον ζω από κοντά έχω εντυπωσιαστεί. Δεν περίμενα να νιώσω τόσο οικεία μαζί του. Μ' αρέσει που έχουμε αυτή την επικοινωνία και αλληλοπειραζόμαστε».

Και συνέχισε:

«Ο Πάνος όμως έχει και μια πλευρά κρυμμένη, την οποία γνωρίζουν λίγοι άνθρωποι και, πίστεψε με, έχει επίσης απίστευτο ενδιαφέρον», ενώ για την Έλενα Παπαρίζου είπε: «Είναι ο πιο καλοπροαίρετος άνθρωπος που υπάρχει. Πέρα από κούκλα, είναι και ένα θετικό και γλυκό πλάσμα, μονίμως ανοιχτό στην καλή πλευρά των ανθρώπων και των πραγμάτων».

Κάτια Ζυγούλη: «Έβγαλε» το μακιγιάζ από το πρόσωπό της! Η εικόνα που αντικρίζει ο Σάκης Ρουβάς!

Η Κάτια Ζυγούλη «έβγαλε» το μακιγιάζ από το πρόσωπό της! Η εικόνα που αντικρίζει ο Σάκης Ρουβάς όταν ξυπνάνε μαζί το πρωί!

Η Κάτια και ο Σάκης, είναι ένα από τα ομορφότερα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, αν όχι και το ομορφότερο! Ο καθένας έχει μεγάλη πορεία στον χώρο του και μάλιστα πρόσφατα η Κάτια, έκανε ένα νέο επαγγελματικό βήμα ανοίγοντας το δικό της κανάλι στο Youtube!

Ανάμεσα σε αρκετά βίντεο, η Κάτια Ζυγούλη ανέβασε και την ρουτίνα της και σε αυτό αφαίρεσε όλο το μακιγιάζ από το πρόσωπό της! Όπως θα δείτε, η εικόνα που αντικρίζει ο Σάκης Ρουβάς δεν απέχει και πολύ από αυτή που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε, αφού η Κάτια είναι καλλονή με ή χωρίς καλλυντικά!

Κάτια Ζυγούλη - Σάκης Ρουβάς: Έβαλαν μαύρα ρούχα και όμως «έλαμπαν» μέσα στη μέρα! Το υλικό ντουκουμέντο!

Δείτε το σχετικό βίντεο: