Ελένη Ράντου: Αυτό ήταν το γεγονός που την συγκίνησε! "Το θέατρο έχει κάτι τέτοιες στιγμές..."

Τι την επηρέασε;

Ελένη Ράντου: Αυτό ήταν το γεγονός που την συγκίνησε!

Αυτό ήταν το γεγονός που την συγκίνησε την Ελένη Ράντου! "Το θέατρο έχει κάτι τέτοιες στιγμές..." Τι έκανε την ηθοποιό να "δακρύσει";

Η ίδια θέλησε μάλιστα να μοιραστεί το συμβάν που την επηρέασε με τους διαδικτυακούς της φίλους. Για αυτό κιόλας δεν έχασε λεπτό και ανέβασε τα σχόλιά της!

Ελένη Ράντου: Έχασε κιλά και έγινε αγνώριστη! Η διατροφή που ακολούθησε και τα προβλήματα υγείας!

«Σήμερα με συγκίνησε τόσο εάν ζευγάρι στο θέατρο. Τα εισιτήρια τους τα έβγαλε ο γιος τους που ψάχνει το δρόμο του στην Αγγλία και τους τα έστειλε δώρο από εκεί. Το θέατρο έχει κάτι τέτοιες στιγμές υπέρβασης και πάνω στη σκηνή και από κάτω που σε κάνει να νοιώθεις .... περήφανος ως άνθρωπος! Θα ήμουν πολύ περήφανη για έναν τέτοιο γιο!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ελένη Ράντου: Δηλώσεις που προκαλούν σοκ! "Νομίζω πως μου χρωστούσαν 80.000"

Δηλώσεις που προκαλούν σοκ από την Ελένη Ράντου για ποσά, οντισιόν και άλλα μυστικά... "Νομίζω πως μου χρωστούσαν 80.000", είπε χαρακτηριστικά η διάσημη ηθοποιός!

Η διάσημη ηθοποιός μίλησε "έξω από τα δόντια" στην Φωλιά των Κου Κου και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο, με αφορμή την επανάληψη της παράστασης «Τζάσμιν»!

«Πριν από την κρίση, κάποιοι ηθοποιοί έπαιρναν και 10.000 ευρώ το επεισόδιο. Μου έχει τύχει και εμένα αλλά δεν τα πήρα γιατί πτώχευσε η εταιρεία» ανέφερε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε, «Νομίζω πως μου χρωστούσαν 80.000 τα οποία εγώ φορολογήθηκα».

Ελένη Ράντου: Η σπαρακτική εξομολόγηση για τον Μαχαιρίτσα μετά την κηδεία - «Φοβάμαι τον θάνατο»!

Η ίδια τώρα πρωταγωνιστεί στο θέατρο Διάνα, αλλά δεν δίστασε να μιλήσει για τις καλές αμοιβές στην τηλεόραση ενώ περιέγραψε και το πιο ακραίο περιστατικό θαυμασμού που έχει ζήσει στη σκηνή.

«Η καραμέλα που μας πιπίλισαν μετά ότι πληρωνόμασταν περισσότερο απ’ όσο αξίζαμε, έχει οδηγήσει στο να υπάρχουν μηνιάτικα 300 και 500 ευρώ», η ίδια πρόσθεσε, «Θυμάμαι μια φορά στο ΚΘΒΕ πως σηκώθηκε μια κυρία από το βάθος, σε σκηνή που βρισκόμουν στο προσκήνιο και πέταξε λουλούδια στη σκηνή σαν να βρισκόμαστε σε λαϊκό κέντρο. «Για πάρτη σου», είπε. Έκανα ότι δεν την είδα. Ντράπηκα τόσο πολύ».

Όσο για το ενδεχόμενο κάποιου remake, «Δεν θα ήθελα να κάνω ξανά τον εαυτό μου κάποια χρόνια μετά» σημείωσε χιουμοριστικά!