The Voice: Δύσκολες ώρες για Ελληνίδα παίκτρια

Πένθος για την οικογένειά της

The Voice: Δύσκολες ώρες για Ελληνίδα παίκτρια

Δύσκολες ώρες για Ελληνίδα παίκτρια του "The Voice", αφού ο θάνατος της "χτύπησε" την πόρτα...

Ο λόγος για την Ιουλία Καλλιμάνη, η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο “The Voice of Greece” το 2017.

Πένθος για παίκτρια The Voice


Η νεαρή τραγουδίστρια πενθεί, καθώς έφυγε από τη ζωή ένα πολύ αγαπημένο της πρόσωπο.

Πένθος για ελληνίδα παίκτρια The Voice


Συγκεκριμένα, πέθανε ο ξάδελφός της, μετά από τροχαίο ατύχημα στην Αττική οδό τα ξημερώματα της Παρασκευής, χάνοντας τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και αφήνοντας την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο σε ηλικία μόλις 29 ετών.

Η Ιουλία Καλλιμάνη τον αποχαιρέτησε δημόσια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook γράφοντας: «Αγαπημένο μου παιδί… Αγαπημένε μου ξάδερφε… Καλό παράδεισο να έχεις. Εμείς Την Τρίτη θα είμαστε κοντά σου… Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή σου. Καλό παράδεισο ψυχούλα μου».

The Voice: Χαμός στο σόου! Βγήκε ο Στέλιος Ρόκκος ως διαγωνιζόμενος στην σκηνή!

Πανικός στο Twitter με το "The Voice"! "Με αυτό που φοράει ο Μουζουράκης πιάνει και..."

"Με αυτό που φοράει ο Μουζουράκης πιάνει και..." Πανικός επικράτησε χθες το βράδυ στο Twitter με το "The Voice"!

Δεν φαντάζεστε τι επικές ατάκες "πέταξαν" για ακόμη μια φορά οι τουτεράδες! Θα κλάψετε από τα γέλια!

Ελεονώρα Ζουγανέλη: Αυτός είναι ο άνθρωπος που την έκανε να κλάψει! Τι συνέβη;

Στο στόχαστρο η κριτική επιτροπή κι η εμφάνιση του Πάνου Μουζουράκη. Η αλήθεια είναι πως τα περισσότερα σχόλια τα δέχθηκε ο τραγουδιστής παρά τα παιδιά που διαγωνίζονταν για μια θέση στο παιχνίδι!

Το look που επέλεξε προκάλεσε αρκετές εντυπώσεις σε πολλούς, οι οποίοι δε δίστασαν να το σχολιάσουν και ως δορυφορικό πιάτο! Φυσικά δεν έλειψαν και τα παράπονα!

Twitter voiceTwitter the voiceTwitter ΜουζουράκηςTwitter ΖουγανέληTwitter ΡουβάςTwitter κριτικήTwitter παράποναTwitter πιάτο Twitter Πάνος

Πάνος Μουζουράκης: Νέο ξεκίνημα για τον τραγουδιστή! Η συνεργασία που θα συζητηθεί...

Έρχεται ένα νέο ξεκίνημα για τον Πάνο Μουζουράκη! Η συνεργασία αυτή του τραγουδιστή, σίγουρα θα συζητηθεί...

Ο αγαπημένος κριτής του «The Voice» είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, ωστόσο δε θα είναι μόνος του. Θα έχει μαζί του εκλεκτή παρέα.

Πάνος Μουζουράκης: Δεν ξανάγινε! Άκουσε το όνομα της Σολωμού και δεν φαντάζεστε πως αντέδρασε! (Βίντεο)

Συγκεκριμένα, έρχεται μία συνεργασία "φωτιά" στην ελληνική τηλεόραση, στην οποία θα δούμε μαζί τον Πάνο Μουζουράκη με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τον Άγγελο Μπράτη! Ναι καλά διαβάσατε! Οι αγαπημένοι κριτές από το «The Voice», το «Master Chef» και το «GNTM» είναι έτοιμοι για μία συνεργασία που θα σπάσει τα δεδομένα!

Όπως αποκαλύφθηκε από σχετικό ρεπορτάζ της εκπομπής «Το πρωινό», θα δούμε τους τρεις κριτές σε ρόλους που δεν περιμέναμε. Υπομονή λοιπόν γιατί κάτι καλό φαίνεται να ετοιμάζεται!