Γιώργος Λιάγκας: Το λάθος που τον ακολουθεί φέρνει μεγάλες αλλαγές στον ΣΚΑΪ! Μόλις το ανακοίνωσε!

«Αισθανόμαστε πάρα πολύ άσχημα...»!

Γιώργος Λιάγκας: Το λάθος που τον ακολουθεί φέρνει μεγάλες αλλαγές στον ΣΚΑΪ! Μόλις το ανακοίνωσε!

Ο Γιωργος Λιάγκας αναφέρθηκε στο λάθος που τον ακολουθεί το οποίο φέρνει τελικά μεγάλες αλλαγές στον ΣΚΑΪ! Μόλις το ανακοίνωσε

Ο γνωστός παρουσιαστής στην σημερινή εκπομπή του στον ΣΚΑΪ έθιξε ένα θέμα που είχε προκαλέσει σάλο και αυτό είχε επιπτώσεις πάνω του!

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε για το περιστατικό που συνέβη πριν από μερικές εβδομάδες και έχει να κάνει με τα σχόλια που ακούστηκαν στην εκπομπή για την είδηση με φοιτήτρια του ΑΠΘ, στην οποία ασέλγησε συμφοιτητής της.

Αυτό ήταν ένα τεράστιο λάθος της ομάδας του «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και ο παρουσιαστής έχει δεχτυεί ήδη αρκετές κυρώσεις. Έτσι, ως αποτέλεσμα η εκπομπή του αλλάζει δομή και προσθέτει μια στήλη αφιερωμένη αποκλειστικά στις γυναίκες και στον τρόπο με τον οποίο μπορεί να αναδειχθεί περισσότερο.

Είπε χαρακτηριστικά:

«Πριν από 3 εβδομάδες περίπου, εδώ στην εκπομπή κάναμε ένα “χοντρό”, ένα μεγάλο λάθος. Προφανώς ήταν άθελά μας, προφανώς δεν υπήρχε καμία στοχοποίηση, καμία πρόθεση, ήταν μια χοντροκομμένη πλάκα η οποία μας ακολούθησε από το γραφείο πάνω. Δεν το πήραμε χαμπάρι.

Καμιά φορά συμβαίνει στις καλύτερες των οικογενειών. Ζητήσαμε ειλικρινέστατο συγννώμη, μία, δύο και τρεις φορές. Φάγαμε και το βρίσιμό μας, απόλυτα δικαιολογημένο. Δεν αρκεί όμως αυτό, γιατί αισθανόμαστε πάρα πολύ άσχημα, δεν το έχουμε ξεπεράσει και δεν ξέρω αν θα το ξεπεράσουμε και ποτέ αυτό που κάναμε, διότι στεναχωρήσαμε και ανθρώπους που δεν θα έπρεπε.

Στεναχωρήσαμε και πάρα πολλές γυναίκες που μας ακολουθούν όλα αυτά τα χρόνια. Το ελάχιστο που θα μπορούσαμε να κάνουμε θα ήταν να δώσουμε μέσα από αυτήν εδώ την εκπομπή, βήμα στη γυναίκα».

Γιώργος Λιάγκας: Φωτογραφία μέσα από το νέο του σπίτι μαζί με τα παιδιά του!

Ο Γιώργος Λιάγκας δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα από το νέο του σπίτι και ήταν μαζί με τα παιδιά του!

Ο γνωστός παρουσιαστής μετά από τον χωρισμό του με την καλλονή παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, την Φαίη Σκορδά, μετακόμισε σε νέο σπίτι κοντά βέβαια σε εκείνο που ζούσε με τη σύζυγο του, για να βλέπει τα παιδιά συχνά.

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά είναι πολύ αγαπημένοι, παρά τον χωρισμό τους, άλλωστε τα παιδιά τους θα τους ενώνουν για πάντα!

Γιώργος Λιάγκας: Έφτασε στον ΣΚΑΙ το έγγραφο "φωτιά" που "καίει" τον παρουσιαστή! Δείτε το...

Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ, πριν από λίγες ημέρες δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία μέσα από το νέο του σπίτι, όπου δείχνει τα παιδιά του να στολίζουν για τα Χριστούγεννα!

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Γιώργος Λιάγκας: Αλλαγή πλάνων στο ΣΚΑΙ! «Πετούν» από το πρόγραμμα την εκπομπή!

Το περιστατικό με τον Γιώργο Λιάγκα δεν έχει τέλος και η αλλαγή πλάνων του ΣΚΑΙ ήταν αναμενόμενη! «Πετούν», λοιπόν, την εκπομπή από το πρόγραμμα! Αποκλειστικό ρεπορτάζ...

Πριν βιαστείτε να βγάλετε τα συμπεράσματά σας μέσα από το Vanda’s blog θα σας μεταφέρω με επιφύλαξη πάντα όλες τις νέες πληροφορίες!

Σύμφωνα με τις πηγές μου οι ιθύνοντες του σταθμού του Φαλήρου αποφάσισαν μετά από αρκετές συσκέψεις και με την ομάδα της εκπομπής «Μεσημέρι ΣΚΑΙ» να βγάλουν από το πρόγραμμα τις επαναλήψεις της εκπομπής που είχαν τεθεί σε πολύ πρωινές ώρες για να γεμίσει το κενό στο πρόγραμμα!

Γιώργος Λιάγκας - σκάνδαλο: Παραίτηση "βόμβα" συνεργάτη του στον ΣΚΑΙ; Όλη η αλήθεια!

Όπως μου μετέφερε η πηγή μου και σας αποκαλύπτω στο Vanda’s blog, εφόσον δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής εξελίξεις από ΕΣΡ και ΕΣΗΕΑ οι υπεύθυνοι έκριναν σωστό να απομακρύνουν από την τηλεόραση επεισόδια της συγκεκριμένης εκπομπής που μπορεί να είχαν κάποιους... τσιμπημένους θα πω σχολιασμούς από τον παρουσιαστή και το πάνελ του!

Να τονίσω πως οι άνθρωποι του σταθμού έχουν δώσει ήδη δεύτερη ευκαιρία στον Γιώργο Λιάγκα και στην ομάδα του παρά τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες γιατί πιστεύουν πως... άνθρωποι είμαστε λάθη κάνουμε.

Ωστόσο αναμένουμε για την απόφαση από ΕΣΡ και ΕΣΗΕΑ γιατί το θέμα σίγουρα δεν έχει τελειώσει...