Λαμπερές παρουσίες στο party του Youweekly! Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες!

Εντυπωσιακές εμφανίσεις!

Λαμπερές παρουσίες στο party του Youweekly! Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες!

Λαμπερές παρουσίες έδωσαν το παρών στο party του Youweekly για τα 6 χρόνια κυκλοφορίας του περιοδικού, που γίνεται στο Estate.

Ο Σάκης Ρουβάς θα ανέβει στην σκηνή και θα διασκεδάσει όλους τους καλεσμένους που βρέθηκαν για να τιμήσουν το περιοδικό με μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, βάζοντας μας επίσης στην Χριστουγεννιάτικη περίοδο.

Σταματίνα Τσιμτσιλή, Σάσα Σταμάτη, η Φαίη Σκορδά και Βίκυ Χατζηβασιλείου είναι μερικά από τα ονόματα από το χώρο της showbiz που έδωσαν το παρών.

Από τις 8 η ώρα που ξεκινούσε το party ξεκίνησαν και οι πρώτοι καλεσμένοι να κάνουν την εμφάνιση τους.

Σάσα Σταμάτη: Τα "έσπασε" σε μπουζούκια! Το φόρεμα που έκανε τους πάντες να παραληρούν!

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες!

Φαίη Σκορδά

Πρωινό

Χατζηβασιλείου

Σάσα Σταμάτη

Party Youweekly

Σταματίνα Τσιμτσιλή

εμφάνιση

παρουσιάστρια happy day

Youweekly

Estate

Χατζίδου

GNTM παίκτριες

Στέλλα Μιζεράκη

Ιωάννα Μπέλλα

Πεφτίτση

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έβαλε δερμάτινο παντελόνι και μοίρασε «εγκεφαλικά»! Θα μοιάζεις με μοντέλο...

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έβαλε δερμάτινο παντελόνι και μοίρασε «εγκεφαλικά»! Κάντο όπως εκείνη και θα μοιάζεις με μοντέλο...

Η γνωστή παρουσιάστρια του AlphaTv είναι μια από τις πιο μοδάτες και σικάτες παρουσίες της ελληνικής showbiz και το αποδεικνύει με τις εμφανίσεις της στην εκπομπή της «Happy Day», αλλά και μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πριν από λίγες ημέρες δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία, όπου φορούσε ένα δερμάτινο με ένα crop top και απογείωσε το στιλ της!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η πρόταση - έκπληξη που έκανε μπροστά στις κάμερες και θα συζητηθεί!

Ακολούθησε τα βήματα της και θα μοιάζεις και εσύ με μοντέλο!

Συνδύασε ένα ψηλόμεσο δερμάτινο παντελόνι με ένα σέξι crop-top και ολοκλήρωσε την εμφάνιση με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα. Δώσε όμως προσοχή στις αναλογίες και αν το παντελόνι είναι στενό, διάλεξε ένα πιο φαρδύ τοπ ή το αντίθετο.

Συνδύασε το δερμάτινο παντελόνι σου με ένα κομψό cardigan (μεγάλη τάση για τη σεζόν) και ολοκλήρωσε την εμφάνιση με ένα ζευγάρι mules.

Eπίλεξε ένα λευκό τοπ σε βικτοριανό στυλ και συνδύασέ το με το αγαπημένο σου δερμάτινο παντελόνι. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση με κλασικές μυτερές γόβες.

Δείτε μια σχετική φωτογραφία: