Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Η αποκάλυψη για την βόμβα στο αυτοκίνητο τους μόλις «έσκασε»! «Βρήκαμε το...»!

Όλη η αλήθεια!

Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Η αποκάλυψη για την βόμβα στο αυτοκίνητο τους μόλις «έσκασε»! «Βρήκαμε το...»!

Η αποκάλυψη από την Βάσω Λασκαράκη για την βόμβα που είχε πει πως έβαλαν στο αυτοκίνητο του συντρόφου της, Λευτέρη Σουλτάτο, μόλις «έσκασε»! Είπε μεταξύ άλλων «Βρήκαμε το...»!

Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε πρόσφατα μια συνέντευξη στην οποία μεταξύ άλλων μίλησε και για την βόμβα που είχε ανακοινώσει μέσα από το Instagram της ότι είχαν βάλει στο αυτοκίνητο τους.

Διαβάστε το απόσπασμα:

Σε μία από τις αναρτήσεις σου στα social media είπες ότι μπήκε βόμβα στο αυτοκίνητο σας;

Δεν ήταν στο αυτοκίνητο μας! Επέστρεψε ο σύζυγος μου έπειτα από έξι μήνες που δούλευε στην Κρήτη και ήταν μια μέρα που είχα κι εγώ κενό. Πήγαμε λοιπόν να πιούμε ως ζευγάρι ένα καφέ και να κάνουμε τα ψώνια μας.

Αφήσαμε το αυτοκίνητο μας σε ένα πάρκινγκ και επιστρέφοντας βρήκαμε το σημείο αποκλεισμένο από την Αστυνομία, γιατί είχε υπάρξει ειδοποίηση για βόμβα κάπου εκεί κοντά. Αν έχεις τύχη, διάβαινε! Εμένα με είχε πιάσει νευρικό γέλιο, ενώ εκείνος ήταν τόσο ψύχραιμος και ατάραχος.

Λευτέρης Σουλτάτος: Η αλλαγή που δεν πήρε κανείς χαμπάρι! Το έκανε για τα μάτια της Βάσως Λασκαράκη! Αποκάλυψη...

Ο Λευτέρης Σουλτάτος έκανε αυτή την αλλαγή για τα μάτια της Βάσως Λασκαράκη και κανείς δεν το πήρε χαμπάρι! Αποκάλυψη!

Είναι ένα από τα πιο ταιριαστά και πολυσυζητημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz! Μετά τον γάμο τους είναι αρκετά πιο free στο να προβάλλουν την ζωή τους στα social media κι έτσι μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram μοιράζονται καθημερινά διάφορα στιγμιότυπα της ζωής τους!

Πριν από λίγο καιρό, μάλιστα, ο Σουλτάτος είχε τρολάρει την ηθοποιό στολίζοντάς την σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο και λεγοντάς την... κοντή!

Κάνοντας μια βόλτα, όμως, στο προφίλ του στο instagram παρατηρήσαμε κάτι που δεν είχαμε δει! Μια αλλαγή που σίγουρα ούτε εσύ είχες πάρει χαμπάρι!

Στα higlights του ο γνωστός σεφ έχει προσθέσει ένα με το όνομα της αγαπημένης του "Βάσω" και έχει αναρτήσει μέσα όλες τις στιγμές που πέρασε μαζί της και τις κατέγραψε, εννοείται, με το κινητό του!

Αυτό θα πει έρωτας! Τρέξε να δεις τα βίντεο...

Λευτέρης Σουλτάτος Βάσω Λασκαράκη