Αλέξης Κούγιας: Πιάστηκε στα χέρια με άνδρα στα μπουζούκια στη Λάρισα! Τι συνέβη; (Βίντεο)

Όλες οι λεπτομέρειες!

Αλέξης Κούγιας: Πιάστηκε στα χέρια με άνδρα στα μπουζούκια στη Λάρισα! Τι συνέβη; (Βίντεο)

Ο Αλέξης Κούγιας πιάστηκε στα χέρια με άνδρα στα μπουζούκια στη Λάρισα! Τι συνέβη;

Ο γνωστός ποινικολόγος και ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ βρέθηκε σε νυχτερινό κέντρο για να γιορτάσει τη νίκη της ομάδας του επί του Βόλου, ωστόσο το γλέντι πήρε απρόσμενη τροπή.

Ένας άγνωστος άνδρας κάποια στιγμή πλησίασε το τραπέζι του Αλέξη Κούγια με απειλητικές διαθέσεις, όπως υποστηρίζει ο ποινικολόγος. Οι δυο τους είχαν έναν έντονο διάλογο και ξαφνικά ο Αλέξης Κούγιας έπιασε ένα ποτήρι νερό και τον μπουγέλωσε. Στη συνέχεια, δε, σηκώθηκε όρθιος, ύψωσε τις γροθιές του και έκανε κίνηση να επιτεθεί. Τραγωδία Αίγιο: Η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια τον οδηγό και το αλκοόλ!

Το βίντεο με τον Αλέξη Κούγια και τις μπουνιές στα μπουζούκια
Είναι η στιγμή που ξεκινάει το επεισόδιο στα μπουζούκια της Λάρισας, με τον Αλέξη Κούγια και έναν άνδρα να έρχονται στα χέρια.

Στο επόμενο βίντεο φαίνεται πιο καθαρά ο άνδρας που πλησιάζει και μιλάει σε έντονο ύφος στον Αλέξη Κούγια και στη συνέχεια ξεκινάει η συμπλοκή.

Ο Αλέξης Κούγιας επιβεβαίωσε με δηλώσεις του το επεισόδιο και είπε πως δύο άγνωστα άτομα του επιτέθηκαν και ότι πρόκειται για ένα ατυχές συμβάν, από αυτά που συμβαίνουν στα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης συνήθως εξαιτίας της υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ.

Πηγή: iefimerida.gr

Τραγωδία Δραπετσώνα: Θρίλερ με την υπόθεση! Οι αποκαλύψεις του Κούγια για την οικογένεια του δημοσιογράφου!

Θρίλερ με την υπόθεση στην Δραπετσώνα. Οι αποκαλύψεις του Αλέξη Κούγια για την οικογένεια του δημοσιογράφου, μετά την τραγωδία.

Ενα απίστευτο δράμα αποκαλύφθηκε από τη βουτιά στο θάνατο που έκαναν με το αυτοκίνητό τους, σήμερα το πρωί, η μητέρα και ο αδελφός του δημοσιογράφου Παναγιώτη Μαυρίκου, στο Νέο Μώλο της Δραπετσώνας.

Όπως αποκάλυψε ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας ο αδελφός του δημοσιογράφου που είχε απανθρακωθεί τον Ιούνιο του 2016 μέσα στην Πόρσε που οδηγούσε στην Αττική οδό, ο αδελφός του ήταν βαρέως ψυχικά πάσχων με πρόβλημα σχεδόν εκ γενετής. Το πρόβλημα του αδελφού του, μάλιστα, ήταν αυτό που είχε κάνει τον Παναγιώτη Μαυρίκο να αποδεχθεί τη θέση του προέδρου στο Ψυχιατρείο, επί θητείας Δημήτρη Αβραμόπουλου στο υπουργείο Υγείας.

Μετά τον «απροσδόκητο» και «περίεργο», όπως τον χαρακτήρισε ο κ.Κούγιας, θάνατο του Παναγιώτη Μαυρίκου το 2016, επήλθε και η οικονομική κατάρρευση της οικογένειας. Η περιουσία της οικογένειας ήταν ακίνητα με μεγάλα βάρη και οι τίτλοι των εφημερίδων, αλλά η υπέργηρη μητέρα του δεν κατάφερε να τα βγάλει πέρα. Ο κ.Κούγιας, μάλιστα, αποκάλυψε ότι η χήρα και τα παιδιά του Παναγιώτη Μαυρίκου ζουν απομονωμένοι στο Βόλο. «Πρόκειται για την ολοκλήρωση του δράματος», είπε ο Αλέξης Κούγιας.

Πηγή: protothema.gr