Έλενα Παπαρίζου: Μοιάζουν με την μητέρα της σαν δίδυμες αδερφές! Δείτε το πρόσωπό της...

Αποκλειστικές φωτογραφίες από τα ψώνια τους στο κέντρο της Αθήνας!

Έλενα Παπαρίζου: Μοιάζουν με την μητέρα της σαν δίδυμες αδερφές! Δείτε το πρόσωπό της...

Μοιάζουν σαν δίδυμες αδερφές η τραγουδίστρια, Έλενα Παπαρίζου με την μητέρα της! Δείτε το πρόσωπό της σε αποκλειστικές φωτογραφίες!

Με τον πιο σημαντικό άνθρωπο της ζωής της, όπως συνηθίζει να αποκαλεί τη μητέρα της Ευφροσύνη, έκανε την περασμένη Πέμπτη τις αγορές της στο κέντρο της Αθήνας η Έλενα Παπαρίζου.

Η τραγουδίστρια χαίρεται τη συντροφιά της μαμάς της στο έπακρον, όποτε και όταν εκείνη κατεβαίνει από την Καρδίτσα. Οι δυο τους κάνουν καλή παρέα και φροντίζουν αρκετά συχνά να επαναλαμβάνουν τις συναντήσεις τους αυτές προκειμένου να μοιραστούν τα μυστικά τους.

Έλενα Παπαρίζου

Η Ευφροσύνη Παπαρίζου είναι εκείνη που έχει σταθεί βράχος στις εύκολες αλλά και στις δύσκολες στιγμές της κόρης της και εκείνη που θα τη συμβουλέψει σε κάθε της επαγγελματικό, κυρίως, βήμα.

«Η δίαιτα που με βοήθησε να μπω ξανά στο νούμερο 27» - Η Έλενα Παπαρίζου μοιράστηκε μαζί μας το μυστικό της!

Ο φακός του YOU τις ακολούθησε κατά πόδας στη βόλτα τους αυτή που κράτησε αρκετή ώρα, καθώς μαμά και κόρη χάζεψαν τις βιτρίνες των καταστημάτων και αμέσως μετά πήγαν για φαγητό σε κοντινό εστιατόριο της περιοχής.

Έλενα Παπαρίζου μητέρα

Η Έλενα Παπαρίζου μπορεί να είναι πλήρως απορροφημένη με τα επαγγελματικά της, με τα γυρίσματα στο «Voice» αλλά και τις εμφανίσεις της στο «Estate» με τον Σάκη Ρουβά και τον Στέλιο Ρόκκο, παρ' όλα αυτά όταν η κυρία Ευφροσύνη πατήσει το πόδι της στην Αθήνα η κούραση μπαίνει στην άκρη και αφιερώνεται ολοκληρωτικά σε αυτήν, καθώς «μάνα είναι μόνο μία!».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ

Έλενα Παπαρίζου - Ανδρέας Καψάλης: Όλη η αλήθεια για το διαζύγιο! Το παιδί που δεν έρχεται και το μεγάλο αγκάθι!

Κυριολεκτικά σεισμός έχει προκληθεί από τις χθεσινές δηλώσεις της Έλενας Παπαρίζου!

Οι φήμες ξεκίνησαν να οργιάζουν από το καλοκαίρι για το διαζύγιο της και εκείνη πήρε τη κατάσταση στα χέρια της!

Ακολουθεί απόσπασμα από συνέντευξή της:

Πάμε σε ένα άλλο κεφάλαιο. Υπήρξε νέο... κύμα δημοσιευμάτων που σε ήθελε να χωρίζεις με τον Ανδρέα (σ.σ.: τον σύζυγό της Α. Καψάλη).

Οπως σου είπα, δεν διαβάζω τίποτα και έχω απαγορεύσει και στους συνεργάτες και στους φίλους μου να μου μεταφέρουν καυστικά σχόλια ή τέτοιες ψευδείς ειδήσεις.

Αρα είναι... ράδιο αρβύλα ο χωρισμός σας;

Είμαι πολύ ευτυχισμένη και χαρούμενη και επαγγελματικά και προσωπικά. Περνάω δημιουργικά και όμορφα και δεν μπορώ να καταλάβω πώς βλέπουν άλλοτε... σύννεφα στον γάμο μου κι άλλοτε... χωρισμό! Ειλικρινά, δεν χωρίσαμε ποτέ με τον Ανδρέα και ας μας χωρίζουν κάθε τόσο. Είμαστε πολύ καλά και ας τρέχουμε και οι δύο πολύ με τις δουλειές μας. Λαχταράμε ο ένας τον άλλο όταν... χωρίζουμε λόγω δουλειάς, αλλά πέφτουμε με μεγαλύτερη ορμή ο ένας στην αγκαλιά του άλλου όταν ξαναβρισκόμαστε.

Τι αγαπάς πιο πολύ σε εκείνον, Ελενα;

Είναι τόσα πολλά. Τον θαυμάζω, τον εκτιμώ, τον αγαπώ. Είναι ο άνθρωπός μου!

Η κρίση στο γάμο της και η αλήθεια για το παιδί που δεν έρχεται
Η τραγουδίστρια σύμφωνα με τις φήμες είχε έρθει σε μεγάλη απόσταση με τον σύζυγο της Ανδρέα Καψάλη και μάλιστα πήγε διακοπές μόνη της!

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η Έλενα βρέθηκε στα Τρίκαλα μόνη και μελαγχολική. Αρκετοί έσπευσαν να τις μιλήσουν και να φωτογραφηθούν μαζί της και εκείνη φυσικά δεν το αρνήθηκε. Ωστόσο, σε όσους τη ρώτησαν πού είναι ο Ανδρέας Καψάλης δεν απάντησε.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Έλενα έχει δηλώσει δημόσια το ότι θέλει να αποκτήσει ένα παιδί. Το παιδάκι δεν έρχεται και ο Ανδρέας δείχνει κατανόηση, όμως αυτό έχει φέρει την απόσταση μεταξύ τους. Επιπλέον η δουλειά της Έλενας είναι τέτοια που τα ωράρια της είναι τελείως διαφορετικά από εκείνα του Ανδρέα. Το ζευγάρι πέρασε κρίση, ναι αλλά ο Ανδρέας τη λατρεύει και τη στηρίζει! Αυτός είναι έρωτας...