Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια έκανε ό,τι πιο ριψοκίνδυνο! Δείτε το βίντεο...

Λίγοι έχουν την ευκαιρία να το κάνουν!

Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια έκανε ό,τι πιο ριψοκίνδυνο! Δείτε το βίντεο...

Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια έκανε ό,τι πιο ριψοκίνδυνο έχουμε δει! Δείτε το βίντεο...

Έζησε μια αξέχαστη εμπειρία και θα την θυμάται σίγουρα για πάντα, αφού λίγοι έχουν την ευκαιρία να ζήσουν ποτέ κάτι παρόμοιο!

Ο λόγος για την Καλομοίρα, η οποία είναι ευτυχισμένη με τα τρία της παιδιά και τον σύζυγό της Γιώργο Μπούσαλη και αποφάσισαν να κάνουν μια απόδραση μέχρι την Φλόριντα και γενικά έχει ξεκινήσει μια μικρή απόδραση σε διάφορες περιοχές!

Ωστόσο σε αυτό της το ταξίδι η Καλομοίρα αποφάσισε να κάνει κάτι αρκετά ριψοκίνδυνο. Τι ήταν αυτό; Η Καλομοίρα κολύμπησε ανάμεσα σε καρχαρίες! Όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο που δημοσίευσε η Καλομοίρα στα social media, πρώτα βούτηξε ο σύζυγός της με τον γιο τους και ύστερα και εκείνη.

Μάλιστα η Καλομοίρα έδειξε μεγάλο θάρρος και δεν φοβήθηκε στιγμή αφού είχε κοντά της ειδικούς εκπαιδευτές που τη βοήθησαν. «Μία απίστευτη εμπειρία, ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα είχα το κουράγιο να το κάνω» σημείωσε η Καλομοίρα.

Καλομοίρα παιδιά

Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια αποκαλύπτει: «Μου ζήτησαν εισιτήριο για να μπω στη συναυλία μου»!

Αυτή η γνωστή τραγουδίστρια δε διστάζει καθόλου και αποκαλύπτει: «Μου ζήτησαν εισιτήριο για να μπω στη συναυλία μου»!

Είναι μία τραγουδίστρια η οποία έχει μπει στη ζωή μας τα τελευταία χρόνια, έχει προλάβει όμως να μας εντυπωσιάσει τόσο με τη φωνή της όσο και με τη φινέτσα και το στιλ της!

Συντετριμμένη κορυφαία τραγουδίστρια! Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει την έχει «τσακίσει»!

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των ΚουΚου», η Ρένα Μόρφη αποκάλυψε πως πολύ συχνά στις συναυλίες της, ειδικά στην επαρχία, δεν την αναγνωρίζουν και της ζητάνε να δείξει το εισιτήριο της. Δεν είναι λίγες οι φορές, όπως αποκαλύπτει, που στήνεται δίπλα στην αφίσα για να καταλάβουν ότι πρόκειται για εκείνη.

«Συνήθως, εκεί που τραγουδάω μου ζητούν εισιτήριο για να μπω μέσα γιατί δεν με αναγνωρίζουν. Πολλές φορές στην επαρχία, κάνουμε την πρόβα -και στην Αθήνα μου έχει συμβεί- μετά βγαίνω να πάρω ένα τσάι, ξαναμπαίνω και μου ζητούν εισιτήριο για να μπω. Τους λέω “τραγουδάω μέσα”. Πάω δίπλα στην αφίσα για να δουν ότι έχω την ίδια ελιά.

Δεν θα πήγαινα ποτέ στη Eurovision γιατί δεν μου αρέσει καθόλου το συναίσθημα του διαγωνισμού και του ανταγωνισμού, επειδή δεν έχω αυτοπεποίθηση, όχι για κάποιο άλλο λόγο».