Χωρισμός "βόμβα" στη showbiz! Τα "έσπασαν" μετά από 5 χρόνια σχέσης!

Δεν το περίμενε κανείς!

Χωρισμός

Σαν "βόμβα" έσκασε ακόμη ένας χωρισμός στη showbiz! Οι δυο τους το αποφάσισαν και τα "έσπασαν" μετά από 5 ολόκληρα χρόνια σχέσης!

Ήταν ένα από τα ζευγάρια που ο κόσμος λάτρευε κυριολεκτικά! Δύο πανέμορφοι ηθοποιοί που ζούσαν τον έρωτά τους και έμοιαζαν σαν να μην μπορούσε να τους χωρίσει τίποτα. Τα πράγματα όμως άλλαξαν και η κρίση στη σχέση τους, τους οδήγησε στον χωρισμό!

Ο λόγος για τον Matt Smith και τη Lilly James! Ο πρώτος έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στη σειρά «The Crown», ενώ η δεύτερη έκανε το πρώτο της βήμα στον κόσμο του Hollywood στην ταινία Σταχτοπούτα, όπου πρωταγωνίστησε.

Ο χωρισμός τους φυσικά μας θυμίζει και το άσχημο διαζύγιο του πανέμορφου ηθοποιού Channing Tatum, ο οποίος χώρισε με την αγαπημένη του μετά από 12 χρόνια γάμου.

Η σχέση τους κρατούσε από το 2014 ενώ σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, φαίνεται να τα έχουν σπάσει εδώ και καιρό μιας και οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις τους, τους έκαναν να έρθουν πιο κοντά με άλλους!

χωρισμός στη showbiz

Χωρισμός «βόμβα» στην showbiz! Τα διέλυσαν όλα μετά από 3 χρόνια γάμου!

«Έσκασε» χωρισμός «βόμβα» στην showbiz και τα διέλυσαν όλα μετά από 3 χρόνια γάμου!

Τον χωρισμό του ανακοίνωσε ο ίδιος μέσα από τα social media του και μάλιστα ανέφερε τους λόγους που πήρε αυτή την απόφαση μαζί με τη σύζυγό του.

Ο λόγος για τον Φινλανδό οδηγό της Formula 1, Βαλτέρι Μπότας, που ήταν παντρεμένος με την Εμίλια Μπότας από το 2016.

χωρισμός ζευγάρι

Έγραψε χαρακτηριστικά:

«Δυστυχώς χρειάζεται να μοιραστώ μαζί σας την είδηση του τέλους του γάμου μου με την Εμίλια. Οι δρόμοι μας χώριζαν εξαιτίας των προκλήσεων της καριέρα μου και της κατάστασης της ζωής μου και πιστεύουμε ότι είναι το καλύτερο για μας και χωρίζουμε σαν φίλοι. Θα είμαι πάντα ευγνώμων για τις θυσίες που έκανε για μένα και για την στήριξη της για πολλά χρόνια. Εμπιστεύομαι ότι θα σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή. Όλα αυτά είχα να σχολιάσω για το διαζύγιο μου».

Σκάνδαλο με το πολύκροτο διαζύγιο πασίγνωστου ηθοποιού! Το επίμαχο θέμα είναι....