Βασιλική Μιλλούση - Λευτέρης Πετρούνιας: Η κόρη τους έκλεισε τον 1 μήνα και οι ευχές "έριξαν" το Instagram!

"Λιώσαμε"!

Βασιλική Μιλλούση - Λευτέρης Πετρούνιας: Η κόρη τους έκλεισε τον 1 μήνα και οι ευχές

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας γιορτάζουν την κόρη τους που έκλεισε τον 1 μήνα και οι ευχές τους "έριξαν" το Instagram!

Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας από την πρώτη στιγμή που είδαν μπροστά τους την αγαπημένη τους κόρη! Σήμερα, η μπέμπα γιορτάζει τον 1 μήνα και οι γονείς της είναι τρελοί από χαρά!

Η Βασιλική Μιλλούση, που συνηθίζει να ενημερώνει το κοινό της με μπόλικες φωτογραφίες από τις πρώτες στιγμές της μπέμπας, δεν παρέλειψε να ανεβάσει και μία τρυφερή φωτογραφία για τον 1 μήνα!

Το Instagram φυσικά "υποκλίθηκε" στην υπέροχη φωτογραφία της αθλήτριας!

Μιλλούση κόρη

Λευτέρης Πετρούνιας: Παιχνίδια στο σαλόνι του σπιτιού του με την κορούλα του! Τι έκανε η Βασιλική Μιλλούση;

Ο Λευτέρης Πετρούνιας δεν σταματάει τα παιχνίδια με την κορούλα του στο σαλόνι του σπιτιού του. Τι έκανε η Βασιλική Μιλλούση εκείνη την ώρα;

Ο χρυσός ολυμπιονίκης από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο το παιδί του, έχει γίνει "χαζομπαμπάς", αφού της έχει τρελή αδυναμία.

Όποτε βρίσκεται στο σπίτι έχοντας ελεύθερο χρόνο παίζει συνέχεια με την μικρή πριγκίπισσα του. Μάλιστα, σήμερα, η Βασιλική Μιλλούση τον απαθανάτισε ξαπλωμένο στο πάτωμα να παίζει και εκείνος σαν παιδί.

Το ζευγάρι παραμένει full in love και σίγουρα είναι πιο ευτυχισμένο από ποτέ!

Λευτέρης Πετρούνιας κόρη

Λευτέρης Πετρούνιας: Αποκάλυψε το όνομα της κόρης του! Το δώρο που τον "πρόδωσε"...

Άθελα του ο Λευτέρης Πετρούνιας, μας αποκάλυψε το όνομα της νεογέννητης κόρης του! Αυτό ήταν το δώρο που τον πρόδωσε...!

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση δεν έχουν αποκαλύψει ακόμα το όνομα του μωρού τους, ωστόσο μια κίνηση του ολυμπιονίκη ήταν αρκετή προκειμένου να το μάθουμε.

Βασιλική Μιλλούση- Λευτέρης Πετρούνιας: Ο "χαζομπαμπάς" αγκαλιά με τη νεογέννητη κορούλα του!

Συγκεκριμένα, χτες ο Λευτέρης Πετρούνιας διαγωνίστηκε κερδίζοντας το ασημένιο μετάλλιο ωστόσο αυτό δεν ήταν το μόνο που πήρε στην απονομή! Μαζί με το μετάλλιο, ένας από τους διοργανωτές προσέφερε στον Πετρούνια ένα μωρουδιακό φορμάκι που έγραφε πάνω: «Είσαι πάντα ευπρόσδεκτη στο Κότμπους, Σοφία», αποκαλύπτοντας έτσι το όνομα της νεογέννητης μπέμπας.

πετρούνιας μιλλούση κόρη