Λευτέρης Πετρούνιας - Βασιλική Μιλλούση: Ποζάρουν εν ώρα τοκετού! Η αδημοσίευτη φωτογραφία του ζευγαριού λίγο πριν την γέννα!

Διανύουν την πιο χαρούμενη περίοδο της ζωής τους!

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Λευτέρης Πετρούνιας - Βασιλική Μιλλούση: Ποζάρουν εν ώρα τοκετού! Η αδημοσίευτη φωτογραφία του ζευγαριού λίγο πριν την γέννα!

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση διανύουν μια από τις ωραιότερες στιγμές της ζωής τους και δεν το κρύβουν! Οι δυο τους ποζάρουν εν ώρα τοκετού, και "αποκαλύπτουν" την αδημοσίευτη φωτογραφία λίγη ώρα πριν την γέννα!

Το ζευγάρι που πριν από ένα μήνα υποδέχτηκε την μικρή τους "πριγκίπισσα", Σοφία, δεν μπορεί να σταματήσει να μοιράζεται τις γλυκές του στιγμές στο Instagram. Οι δυο τους λατρεύουν να περνάνε χρόνο με την κορούλα τους και φαίνεται.

Εκτός από την αστεία φωτογραφία τους, αποφάσισαν να μοιραστούν και μια "τρυφερή" στιγμή, "ρίχνοντας" όλο το Instagram.

Μάλιστα η Μιλλούση, αποφάσισε να μοιραστεί ακόμα μια φωτογραφία από το νοσοκομείο, καθώς περίμενε να μπει μέσα για καισαρική, με τον άνδρα της να κοιμάται στο πλευρό της! Η ίδια αποκάλυψε επίσης, πως ήταν σε αναμονή επί 24 ώρες!

Πετρούνιας - Μιλλούση αδημοσίευτη φωτογραφία

Βασιλική Μιλλούση - Λευτέρης Πετρούνιας: Που βρέθηκαν λίγο μετά την γέννηση της κόρης τους; Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ!

Που βρέθηκαν η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας λίγο μετά την γέννηση της κόρης τους; Είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ!

Το ερωτευμένο ζευγάρι βιώνει αδιαμφισβήτητα την καλύτερη περίοδο της ζωής του αφού πριν λίγες μέρες γεννήθηκε η κορούλα τους.

Έτσι, φέτος τα Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά για τους δυο τους αφού στη συντροφιά τους θα έχουν το νεογέννητο μωράκι τους.

Οι δυο τους αρχίζουν σιγά σιγά και μπαίνουν σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς, αφού οι δυο τους επισκέφτηκαν κατάστημα με χριστουγεννιάτικα προκειμένου να στολίσουν το σπίτι τους.

Βασιλική Μιλλούση- Λευτέρης Πετρούνιας: Ο "χαζομπαμπάς" αγκαλιά με τη νεογέννητη κορούλα του!

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης δημοσίευσε μια φωτογραφία της Βασιλικής Μιλλούση στον προσωπκό λογαριασμό του στο Instagram και έδειχνε πως είχε γεμίσει το καρότσι των αγορών τους.

Έγραψε χαρακτηριστικά:

« Ήθελε να πάρει κάτι να στολίσει είπε».

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

Βασιλική Μιλλούση Λευτέρης Πετρούνιας

Λευτέρης Πετρούνιας: Αποκάλυψε το όνομα της κόρης του! Το δώρο που τον "πρόδωσε"...

Άθελα του ο Λευτέρης Πετρούνιας, μας αποκάλυψε το όνομα της νεογέννητης κόρης του! Αυτό ήταν το δώρο που τον πρόδωσε...!

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση δεν έχουν αποκαλύψει ακόμα το όνομα του μωρού τους, ωστόσο μια κίνηση του ολυμπιονίκη ήταν αρκετή προκειμένου να το μάθουμε.

Συγκεκριμένα, χτες ο Λευτέρης Πετρούνιας διαγωνίστηκε κερδίζοντας το ασημένιο μετάλλιο ωστόσο αυτό δεν ήταν το μόνο που πήρε στην απονομή! Μαζί με το μετάλλιο, ένας από τους διοργανωτές προσέφερε στον Πετρούνια ένα μωρουδιακό φορμάκι που έγραφε πάνω: «Είσαι πάντα ευπρόσδεκτη στο Κότμπους, Σοφία», αποκαλύπτοντας έτσι το όνομα της νεογέννητης μπέμπας.

πετρούνιας μιλλούση κόρη