Just the Two of Us: Αυτό το ζευγάρι "βόμβα" θα δούμε στις οθόνες μας!

Ζευγάρι στη ζωή αλλά και στο παιχνίδι!

Just the Two of Us: Αυτό το ζευγάρι

Με την έναρξη του δημοφιλούς show του Open, θα δούμε στις οθόνες μας ένα ζευγάρι "βόμβα" να ανεβαίνει στη σκηνή του «Just The Two of Us»!

Οι δυο τους είναι ζευγάρι και στην κανονική ζωή και έτσι η συμμετοχή τους στο παιχνίδι θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον!

Όσο για τα ονόματα που θα δούμε στο show... είναι σκέτη "φωτιά"!

Ο λόγος για τον Άρη Μακρή και την Άννα Μαρία Βέλλη, οι οποίοι όπως αποκαλύφθηκε μέσα από την εκπομπή «Στη φωλιά των ΚουΚου», θα λάβουν μέρος στη μεγάλη επιστροφή του show!

Άννα Μαρία Βέλλη - Άρης Μακρής

Just The Two Of Us: Ανακοινώθηκε ο νέος κριτής του show! Δεν θα πιστέψετε ποιος είναι!

Ανακοινώθηκε ο νέος κριτής του talent show, "Just The Two Of Us"! Δεν θα πιστέψετε ποιος είναι! Έχει προκαλέσει μεγάλη αίσθηση!

Η Άντζελα Δημητρίου και ο Ίαν Στρατής είναι από τα ονόματα που έχουν ήδη ανακοινωθεί και μαζί τους θα είναι ένα πρόσωπο - έκπληξη!

Just the 2 of Us: 3 ονόματα έκπληξη που δεν περιμέναμε να δούμε!

Ο λόγος για τον Τζώνη Καλημέρη, που αποχώρησε από το κανάλι του OPEN για προσωπικούς του λόγους στο παρελθόν. Ωστόσο, αυτή τη φορά θα κάνει δυνατή επιστροφή ως μέλος της κριτικής επιτροπής στο σόου τραγουδιών.

Just The Two Of Us Τζώνης Καλημέρης

Να θυμίσουμε πως παρουσιαστές του σόου θα είναι ο Νίκος Κοκλώνης και η Βίκυ Κάβουρα!

Just the 2 of Us: Ανατροπή! Δεν την αφήνει ο άντρας της και μένει εκτός παιχνιδιού!

Μία μεγάλη ανατροπή στο Just the 2 of Us αφήνει εκτός παιχνιδιού αυτή την πολυσυζητημένη παίκτρια. Ο άντρας της δεν την αφήνει να λάβει μέρος στο show!

Το πρωί της Κυριακής, στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Έλα Χαμογέλα», ο Παύλος Σταματόπουλος έκανε μία μεγάλη αποκάλυψη σχετικά με το Just the 2 of Us. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στη συμμετοχή της Μαρίνας Πατούλη, η οποία όπως όλα δείχνουν ακυρώθηκε.

Δεν θα πιστεύετε πως αντέδρασε η Μαρίνα Πατούλη στο φλερτ του σημερινού της συζύγου 30 χρόνια πριν!

«Την Παρασκευή μπήκε ο Νίκος Κοκλώνης στο «Μεσημέρι #Yes» και μας αποκάλυψε ότι τελικά η Μαρίνα Πατούλη δε θα είναι τελικά στο show γιατί δεν την αφήνει ο άντρας της. Δε ξέρω γιατί. Είχαν συμφωνήσει, είχαν μιλήσει αλλά προέκυψε αυτό και τελικά δε θα είναι».