Κόνι Μεταξά: Ο πατέρας της γνώρισε το σύντροφό της και έβγαλε το "πόρισμα"! «Δεν ξέρω πού θα καταλήξει αυτό...»!

Τα είπε όλα ο Λευτέρης Πανταζής!

Κόνι Μεταξά: Ο πατέρας της γνώρισε το σύντροφό της και έβγαλε το

Ο πατέρας της Κόνι Μεταξά, Λευτέρης Πανταζής, αποκάλυψε πως γνώρισε τον σύντροφο της κόρης του και έβγαλε επιτέλους το "πόρισμα" και σχολίασε: «Δεν ξέρω πού θα καταλήξει αυτό...»!

Μία απολαυστική συνέντευξη παραχώρησε ο Λευτέρης Πανταζής, στην εκπομπή «Πρωινό». Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε για τα πάντα και φυσικά αναφέρθηκε και στην κόρη του, Κόνι Μεταξά.

Έτσι αναφέρθηκε και στον σύντροφό της, αποκαλύπτοντας πως και τον έχει γνωρίσει και τον έχει συμπαθήσει ενώ ευχήθηκε η σχέση του με την Κόνι να έχει αίσιο τέλος.

Η κόρη του Λευτέρη Πανταζή είναι άλλωστε ερωτευμένη και δε διστάζει να το δείχνει!

«Τον έχω γνωρίσει το Μάριο. Αξιόλογος άνθρωπος, έξυπνος, εργασιομανής, αθλητής, δεν πίνει, δεν καπνίζει. Έχει παίξει ρόλο αυτό. Δε ξέρω που θα καταλήξει αυτό. Μακάρι να έχει ωραίο, αίσιο τέλος».

Κόνι Μεταξά: Έκανε την καλύτερη έκπληξη στον μπαμπά της κι εκείνος της αφιέρωσε τραγούδι!

Η Κόνι Μεταξά έκανε στον μπαμπά της την καλύτερη έκπληξη! Εκείνος με τη σειρά του της αφιέρωσε το πιο γνωστό του τραγούδι!

Μπορεί μπαμπάς και κόρη να τραγουδάνε σε διαφορετικά μαγαζιά, η Κόνι Μεταξά ωστόσο δεν έχασε την ευκαιρία να επισκεφθεί τον Λευτέρη Πανταζή και να του κάνει έκπληξη στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται.

Κόνι Μεταξά: Ποζάρει γυμνή και προκαλεί πανικό στο Instagram!

Συγκεκριμένα, μόλις η Κόνι τελείωσε από το δικό της show επισκέφθηκε τον πατέρα της ο οποίος μόλις την είδε "τρελάθηκε" από τη χαρά του και κατέβηκε από την σκηνή. Ενώ αγκάλιαζε την κόρη του, ο γνωστός τραγουδιστής της αφιέρωσε «Το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου», ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια του.

Κόνι Μεταξά- Λευτέρης ΠανταζήςΛευτέρης Πανταζής κόρηΠανταζής- Μεταξά

Λευτέρης Πανταζής: Αυτή είναι η αντίδραση του σε κάθε «τολμηρή» φωτογραφία της Κόνι Μεταξά!

Αυτή είναι η αντίδραση του Λευτέρη Πανταζή σε κάθε «τολμηρή» φωτογραφία της κόρης του, Κόνι Μεταξά!

Ο γνωστός τραγουδιστής σήμερα (20/8) ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Alpha παντού» και μεταξύ άλλων μίλησε για την κόρη του, αλλά και για τους λόγους που ο ίδιος δεν παντρεύτηκε ποτέ.

Είπε χαρακτηριστικά:

«Η Κόνι είναι επαγγελματίας 100%. Όταν ξεκινήσει μια δουλειά, δίνεται σε αυτό, κάνει πρόβες στο χορό, στο τραγούδι, πάει σε δασκάλα… Δεν αργεί ποτέ, είναι στην ώρα της… Αυτά που πρέπει να έχει ένας καλλιτέχνης, ο οποίος σέβεται τον εαυτό του και είναι επαγγελματίας πρέπει να είναι στην ώρα του, να κάνει τις πρόβες του, να σέβεται τους καλλιτέχνες που συνεργάζεται… Αυτά που δίνουν και μακροζωία στη σχέση γενικά των καλλιτεχνών με αυτούς που συνεργάζονται.

Νομίζω ότι οι περισσότερες φωτογραφίες που ανεβάζει η Κόνι, επειδή έχει κάνει πέντε χρόνια στην Αμερική, είναι αυτό το στυλ, αυτό που έχει σπουδάσει, αυτό που τους έχουν μάθει εκεί… Έχει κάνει θέατρο εκεί, διαφημιστικά, μία ταινία, έχει κάνει πράγματα εκεί. Και από εκεί έχει πάρει τας πρώτα δείγματα. Καμιά φορά την παίρνω τηλέφωνο και της λέω… ηρέμησε, ηρέμησε! Και μου λέει “μπαμπά, είναι καλλιτεχνικές”. Προσπαθώ να κρατάω ισορροπίες γιατί το παιδάκι μου τώρα το ζω, τα τελευταία χρόνια και προσπαθώ να του δώσω αγάπη, τις συμβουλές που πρέπει».

Λευτέρης Πανταζής: Η αντίδρασή του για την ανήθικη πρόταση που δέχθηκε η Κόνι!

Όσο για τον λόγο που δεν παντρεύτηκε ποτέ είπε ότι:

«Έχω κάνει 3-4 αρραβώνες, έτσι με πολλή αγάπη, αλλά δεν κόλλησε το θέμα. Είναι πολύ δύσκολη η δουλειά μας, πρέπει να έχει πολύ γερό στομάχι η γυναίκα, η οποία πρέπει να αγαπάει τον Λευτέρη, να θαυμάζει τον Πανταζή, να έχει υπομονή με τα ταξίδια του. Τώρα λείπω 17 μήνες. Πες μου μια γυναίκα που θα σε περιμένει 17 μήνες, πρέπει να σε αγαπάει πάρα πολύ».