Σοκάρει η Τζόυς Ευείδη: Νόμιζα πως θα πεθάνω, με έσωσε ο Χάρης Ρώμας

Η αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας στα γυρίσματα του «Καφέ της Χαράς»

Σοκάρει η Τζόυς Ευείδη: Νόμιζα πως θα πεθάνω, με έσωσε ο Χάρης Ρώμας

Η Τζόυς Ευείδη αποκάλυψε για πρώτη φορά το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στα γυρίσματα του «Καφέ της Χαράς» και την έσωσε ο Χάρης Ρώμας.

Η ηθοποιός κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Dot» και αποκάλυψε μια άγνωστη ιστορία με το αυτοάνοσο δερματικό που είχε βγάλει το 2003.

«Το 2003, στα πρώτα γυρίσματα του Καφέ της Χαράς, ήμουν τούμπανο, πρησμένη. Είχα τότε ένα θέμα με τον καλό μου και μου έκανε πάρα πολύ καιρό μούτρα. Και είχα τέτοια πίεση γιατί δούλευα και σαν το σκυλί μέρα και νύχτα και μου είχε βγει ένα δερματικό, φρικτό. Του τρελού το δερματικό, ξαφνικά εκεί που καθόμουν, ήταν σαν να παίρνεις καυτό τσάι και να μου το πετάς στη μούρη.

Και γινόταν η μούρη μου κόκκινη κι έκαιγε. Το ένα μάγουλο ή το μπούτι μου ή η γάμπα μου, εντελώς ξαφνικά και χωρίς κανέναν λόγο. Το αίσθημα ήταν σαν να μου πετάς καυτό νερό, τρελό τσούξιμο. Ήταν αυτοάνοσο δερματικό που προέκυψε από το στρες.

Έτρεχα σε δερματολόγους, είχα μπλέξει με έναν και με κατέστρεψε γιατί με “πλάκωσε” στις κορτιζόνες κι έγινε τούμπανο. Νόμιζα θα πεθάνω, ταχυκαρδίες, ξυπνούσα κι έλεγα “δεν θα ζήσω, δεν θα ζήσω”. Ο Χάρης Ρώμας με έσωσε. Πήγα σε ομοιοπαθητικό και σώθηκα. Πέρασα, όμως, ένα σαββατοκύριακο, πώς δεν πήγα στο Δρομοκαϊτειο», είπε η ηθοποιός.

Πριν λίγο καιρό είδαμε τον Άρη από το «Καφέ της Χαράς» που έχει εξαφανιστεί από την Ελλάδα.

Καφέ της Χαράς: Η είδηση που όλοι περιμέναμε «έσκασε»! Η μεγάλη ημέρα που «ξαναχτυπά» η σειρά είναι η...

Η είδηση που όλοι περιμέναμε για το Καφέ της Χαράς «έσκασε». Η μεγάλη ημέρα που «ξαναχτυπά» η σειρά έγινε γνωστή από το κανάλι.

Ο Χάρης Ρώμας πρόκειται να μας χαρίσει ακόμη περισσότερες στιγμές γέλιου με την σειρά που έκανε μεγάλη επιτυχία στον ΑΝΤ1.

Μάλιστα, μετά τις φωτογραφίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από τα γυρίσματα, έγινε και γνωστή η ημερομηνία της μεγάλης πρεμιέρας.

Στον επίσημο λογαριασμό του σταθμού στο Instagram αναρτήθηκε το teaser του Καφέ της Χαράς, ενώ όπως είδαμε κάνει πρεμιέρα στις 31 Δεκεμβρίου.