Πέτρος Κωστόπουλος - έκτακτο: Έξαλλος ξεκινάει τις μηνύσεις "βόμβα"! Ποιοι θα την πληρώσουν και γιατί;

Τι συνέβη;

Πέτρος Κωστόπουλος - έκτακτο: Έξαλλος ξεκινάει τις μηνύσεις

Έκτακτο ρεπορτάζ "έσκασε" πριν από λίγα λεπτά για τον Πέτρο Κωστόπουλο που τον θέλει έξαλλο να ξεκινάει τις μηνύσεις! Ποιος και γιατί θα την πληρώσει; Αποκάλυψη τώρα για όσα μάθαμε!

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι καταγγελίες επωνύμων σε ολόκληρο τον κόσμο στις αρμόδιες υπηρεσίες Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, εξαιτίας απατεώνων που χρησιμοποιούν εν αγνοία τους το όνομά τους για να προσελκύσουν ανυποψίαστους και ευκολόπιστους πολίτες ώστε να επενδύσουν στην αγορά Bitcoin αλλά και σε προγράμματα αυτόματων συναλλαγών κρυπτονομισμάτων.

Μεταξύ των θυμάτων και ο γνωστός εκδότης και παρουσιαστής, Πέτρος Κωστόπουλος. Επιτήδειοι παρουσίασαν μέσω Facebook και Instagram δήθεν συνέντευξη του σε τηλεοπτική εκπομπή, όπου ο Πέτρος Κωστόπουλος αποκάλυπτε πως κατάφερε να κερδίσει 2 με 3 εκατ. ευρώ ενώ είχε πτωχεύσει.

Και πως μάλιστα μοιράστηκε τον τρόπο με τον οποίο μπόρεσε να επανέλθει μετά από τη χρεοκοπία, χάρη σε μια αυτοματοποιημένη πλατφόρμα που ονομάζεται Bitcoin Profit.

Φυσικά όλα αυτά δεν ισχύουν. Ο Πέτρος Κωστόπουλος αν και αρχικά έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας τόσο στο Facebook όσο και το Instagram, νομίζοντας ότι έτσι θα καταφέρει να εμποδίσει την διασπορά ψευδών ειδήσεων, τελικά οι προσπάθειες απέβησαν άκαρπες και η συγκεκριμένη καμπάνια συνεχίζει να «τρέχει» στα σόσιαλ μίντια, κάτι που διαπίστωσε ο ίδιος την προηγούμενη βδομάδα.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα ο Πέτρος Κωστόπουλος στo «protothema» καταθέτει μήνυση και αγωγή κατά των εταιριών Facebook και Instagram τις οποίες θεωρεί αποκλειστικά υπεύθυνες για τον διασυρμό του.

Πέτρος Κωστόπουλος αστυνομία

Πέτρος Κωστόπουλος Facebook

Πέτρος Κωστόπουλος instagram

Πέτρος Κωστόπουλος μήνυση

Πριν από λίγους μήνες, βέβαια, είχε βρεθεί ξανά στο αστυνομικό τμήμα! Το θυμάστε;

Πέτρος Κωστόπουλος: Η μεγάλη απάτη σε βάρος του και τα μπλεξίματα!

Μια μεγάλη απάτη έχει στηθεί σε βάρους του Πέτου Κωστόπουλου ο οποίος έχει δικαστικά μπλεξίματα!

Πιο συγκεκριμένα, ο Κρατερός Κατσούλης, μας ενημέρωσε χτες μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram για μια απάτη σε βάρος της εκπομπής «Στη Φωλιά των ΚουΚου» αλλά και του Πέτρου Κωστόπουλου, ο οποίος είχε πάει καλεσμένος!


«Αγαπητοί φίλοι και φίλες χρησιμοποιώ σήμερα το Instagram για να προλάβω να σας ενημερώσω για μια μεγάλη απάτη που υφίσταται αυτή τη στιγμή. Υπάρχει ένα δημοσίευμα σε έναν ιστότοπο το οποίο υποστηρίζει πως ο Πέτρος Κωστόπουλος ήρθε στην εκπομπή μας και μας μίλησε για το πώς μπορεί ο καθένας να φτιάξει περιουσία χάρη σε μια αυτοματοποιημένη πλατφόρμα συναλλαγών.

O Κρατερός Κατσούλης σε ανακοίνωση στο Instagram

Αυτό όλο είναι μια μεγάλη απάτη, ο Πέτρος Κωστόπουλος όταν ήρθε καλεσμένος στην εκπομπή ουδέποτε μίλησε για τίποτα από όλα αυτά. Υπάρχει μια παραποίηση προσώπων και γεγονότων. Ως εκ τούτου, οφείλουμε να πάρουμε τον δρόμο της δικαιοσύνης. Παρακαλώ πολύ προσοχή σε αυτό το δημοσίευμα, είναι απόλυτα ψευδές», τονίζει ο Κρατερός Κατσούλης και όπως όλα δείχνουν τώρα το πρώτο λόγο τον έχει η Δικαιοσύνη. Διαβάστε και όλες τις εξελίξεις για την υγεία του!