Κατερίνα Στικούδη: Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα νέα! Παρουσιάστρια στο ΣΚΑΪ!

Που θα την δούμε; Σήμερα υπογράφει!

Κατερίνα Στικούδη: Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα νέα! Παρουσιάστρια στο ΣΚΑΪ!

Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα νέα για την αγαπημένη μας Κατερίνα Στικούδη! Και επίσημα πλέον σε λίγες ώρες θα είναι παρουσιάστρια στο ΣΚΑΪ!

Μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, "Ευτυχείτε", έγινε σήμερα η μεγάλη αποκάλυψη!

Μετά την υπέροχη συμμετοχή της στο YFSF στον ΑΝΤ1 πολλά ήταν τα κανάλια που την ήθελαν στο δυναμικό τους και ένα από αυτά είναι και το OPEN που κατάφερε όπως φαίνεται να την... εξασφαλίσει!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής "Ευτυχείτε", λοιπόν, η Κατερίνα Στικούδη θα αναλάβει την παρουσίαση του My Style Rocks!

Σήμερα θα βρεθεί με τους ιθύνοντες για να υπογραφούν τα χαρτιά της! Της ευχόμαστε κάθε επιτυχία...

Εννοείται πως κοντά της στο εγχείρημα αυτό βρίσκεται ο σύζυγός της! Πριν από λίγο καιρό μάλιστα η κάμερα του Youweekly.gr τους πέτυχε μαζί και ήταν πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

Κατερίνα Στικούδη: Ευχάριστα νέα για την τραγουδίστρια! Αποκλειστικό...

Πολύ ευχάριστα τα νέα για την τραγουδίστρια, Κατερίνα Στικούδη!

Στα γραφεία του Youweekly.gr ήρθα νέα - φωτιά για την μεγάλη απόφαση της Κατερίνας αλλά και για το επόμενο βήμα που ετοιμάζεται να κάνει στην ζωή της και θα σας μεταφέρω όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ στο Vanda's blog.

Για αρχή, η τραγουδίστρια έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στο κανάλι του ΑΝΤ1 μέσα από την συμμετοχή της στο Your face sounds Familiar! Οι μεταμορφώσεις της έχουν απασχολήσει το κοινό κι έχουν κάνει τους τηλεθεατές να περιμένουν πως και πως να την δουν στην τηλεόραση!

Η Κατερίνα δεν φοβάται να τσαλακώσει την εικόνα της και αυτό φαίνεται πως έχει κερδίσει τον κόσμο. Αυτά βλέπουν, λοιπόν, στο κανάλι του ΑΝΤ1 και όπως μου μεταφέρθηκε ήδη συζητιέται στους διαδρόμους ότι θα ήθελα να εντάξουν την παρουσία της Στικούδη στο δυναμικό του καναλιού.

Τι εννοώ με αυτό; Η τραγουδίστρια έχει δεχθεί ήδη πρόταση από τους ιθύνοντες του καναλιού για να υπογράψει συμβόλαιο και να αναλάβει δική της εκπομπή!

Η ίδια, όπως ξέρω από τις πηγές μου, δεν έχει απαντήσει ακόμα και τίποτα δεν είναι σίγουρο!

Ωστόσο, κάπως πρέπει να καλυφθούν τα κενά που έχουν αφήσει στο κανάλι η Δούκισσα Νομικού και ο Γιώργος Λιάγκας και έχουν ξεκινήσει ήδη οι προτάσεις!

Για να δούμε, θα πει το μεγάλο ναι; Αλλά κάτι μου λέει πως... δεν θα την δούμε φέτος σε ρόλο παρουσιάστριας!