Σοφία Μαριόλα: Έβαλε "φωτιές", προκαλώντας "πανικό" στο πλευρό του Τζώρτζογλου!

Οι δυο τους πιο ερωτευμένοι από ποτέ "μαγνητίζουν" τα βλέμματα!

Σοφία Μαριόλα: Έβαλε

"Φωτιές" έβαλε η Σοφία Μαριόλα σε χθεσινή της εμφάνιση, προκαλώντας "πανικό" στο πλευρό του αγαπημένου της, Στράτου Τζώρτζογλου! Οι δυο τους πιο λαμπεροί από ποτέ, "μαγνήτισαν" τα βλέμματα με την έξοδό τους!

Σε μια από τις πιο λαμπερές τους εμφανίσεις, το αγαπημένο ζευγάρι, προκάλεσε "ταραχή"! Το εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα, έκανε τους πάντες να κοιτάνε την Μαριόλα.

Ο φακός του YouWeekly "τσάκωσε" το ζευγαράκι στο Έναστρον, να απολαμβάνουν μια ήσυχη βραδιά, μακριά από τα άγχη της δουλειάς. Η Μαριόλα, φρόντισε να αναδείξει το κορμί της, με ένα υπέροχο "φλογερό" φόρεμα, συνδιάζοντάς το με κόκκινες γόβες και υπέροχα αξεσουάρ.

Σοφία Μαριόλα έξοδος
Σοφία Μαριόλα Τζώρτζογλου εμφάνιση

Στο πλευρό της ήταν όπως πάντα, ο κομψός Στράτος Τζώρτζογλου με τον ίδιο να μην μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω της. Το διάσημο ζευγάρι, δεν μπορούσε να σταματήσει τις αγκαλιές και τα φιλιά, ενώ φαινόταν να απολαμβάνει την έξοδό τους όσο ποτέ άλλοτε.

Ωστόσο, οι δυο τους μας έχουν συνηθίσει σε λαμπερές εμφανίσεις, καθώς όποτε και να βγουν έξω, χωρίς κόπο "κερδίζουν" τους πάντες γύρω τους.

Στράτος Τζώρτζογλου: Δεν έπαιρνε τα μάτια του από την Σοφία Μαριόλα σε βραδινή έξοδο!

Ο Στράτος Τζώρτζογλου δεν έπαιρνε τα μάτια του από την Σοφία Μαριόλα σε βραδινή τους έξοδο!

Ο γνωστός ηθοποιός και η καλλονή σύζυγός του είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο ερωτευμένα και ταιριαστά ζευγάρια της ελληνική showbiz!

Η Σοφία Μαριόλα και ο Στράτος Τζώρτζογλου βρέθηκαν στο θέατρο Μουσούρη και στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Ψύλλοι στα αυτιά».

Η Σοφία Μαριόλα επέλεξε ένα λευκό πουά μπλουζάκι και ένα μαύρο παντελόνι και φόρεσε τα γυαλιά μυωπίας που της ταιριάζει τέλεια και την κάνει ακόμη πιο κομψή.

Στράτος Τζώρτζογλου - Σοφία Μαριόλα: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ μετά από πέντε μήνες γάμου! Οι τρυφερές στιγμές σε βραδινή έξοδο!

Ενώ, στο πλευρό της ο Στράτος Τζώρτζογλου επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο κοστούμι και όλο το βράδυ είχε στην αγκαλιά του την πανέμορφη Μαριόλα!

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Σοφία Μαριόλα Στράτος Τζώρτζογλου δημόσια εμφάνιση θέατρο

Σοφία Μαριόλα - Στράτος Τζώρτζογλου: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ στην πρεμιέρα του "Όλιβερ Τουίστ"!

Το αγαπημένο ζευγάρι Σοφία Μαριόλα- Στράτος Τζώρτζογλου εμφανίστηκαν και πάλι πιο ερωτευμένοι από ποτέ στην πρεμιέρα της παράστασης 'Όλιβερ Τουίστ"!

Ακόμη μία εντυπωσιακή εμφάνιση από το γνωστό ζευγάρι της showbiz, Σοφία Μαριόλα και Στράτο Τζώρτζογλου. Ο φωτογραφικός φακός του You Weekly "συνέλαβε" τους δύο τους στην πρεμιέρα της παράστασης "Όλιβερ Τουίστ" με το πλατύ χαμόγελο να μην φεύγει ποτέ από το πρόσωπό τους.

Σοφία Μαριόλα: Στο πλευρό του Στράτου Τζώρτζογλου πιο όμορφη και λαμπερή από ποτέ!

Η Σοφία Μαριόλα εμφανίστηκε με μία τρομερή κίτρινη ολόσωμη φόρμα, δίνοντας χρώμα στον φθινοπωρινό καιρό και ένα animal print μαντήλι, όπως προστάζουν οι τάσεις της μόδας. Στο πλευρό της, ο αγαπημένος της Στράτος Τζώρτζογλου έκανε μία total white εμφάνιση με ένα μαύρο παλτό.

Σοφία Μαριόλα-Στράτος Τζώρτζογλου: Στην πρεμιέρα του