GNTM: Πρώην παίκτρια "αδειάζει" τη Βίκυ Καγιά- «Μας δημιούργησε ψυχολογικά»!

Τα λόγια της συγκλονίζουν!

GNTM: Πρώην παίκτρια

Πρώην παίκτρια του GNTM δε διστάζει και αδειάζει και τη Βίκυ Καγιά αλλά και το ριάλιτι μοντέλων! Η ίδια καταγγέλει: «Μας δημιούργησε ψυχολογικά».

Ήταν μία από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες που πέρασαν από το ριάλιτι και όχι άδικα, αφού πολύ συχνά είχε γίνει λόγος για το σώμα της και τα κιλά της.

Ο λόγος για την Ντένια Αγαλιανού, η οποία μίλησε στην εκπομπή του Open, «Μεσημέρι Yes», και αναφέρθηκε τόσο στο GNTM όσο και στη σχέση της με την Βίκυ Καγιά.

«Ούτε καν ήξερα ότι είχε αρχίσει καινούργιο παιχνίδι. Γενικά μετά από δέκα χρόνια δεν μου αρέσει να μιλάω πολύ για το Next Top Model για τον απλούστατο λόγο ότι πιστεύω ότι ήταν ένα παιχνίδι που μας έκανε πάρα πολύ μπούλινγκ. Μας δημιούργησε πολλά ψυχολογικά προβλήματα σε όλες.

Σας βρήκαμε επίσης πόσα χρήματα πήραν οι παίκτριες του GNTM από τη συμμετοχή τους στο ριάλιτι!

Κι αν κάποιος μου πει όχι δεν θα τον πιστέψω, να πω την αλήθεια γιατί πέρασα από εκεί και ξέρω πώς είναι. Εμένα το μόνο που μου έδωσε το Next Top Model ήταν ένα πάρα πολύ σκληρό ψήσιμο. Πιστεύω ότι μου πήρε πάνω από οκτώ χρόνια να συνέλθω ψυχολογικά μέσα μου, να πω ότι πραγματικά με βλέπω στον καθρέφτη και χαίρομαι γι’ αυτό που είμαι και με αποδέχομαι ακριβώς όπως είμαι.

Εγώ το λέω πια γιατί δεν έχω προβλήματα, δεν έχω να κρύψω κάτι και δεν έχω κανένα θέμα και ας με σχολιάσουν γιατί πολύ απλά δε μένω εκεί. Η Βίκυ Καγιά ήταν σκληρή, όπως όλοι οι κριτές. Αν έβλεπα στο δρόμο τη Βίκυ Καγιά δεν νομίζω ότι θα την χαιρετούσα γιατί δεν μιλούσαμε ποτέ. Έχουμε βρεθεί σε events και δεν έχουμε μιλήσει ποτέ» σχολίασε η Ντένια.

GNTM: «Βόμβα» με την διπλή αποχώρηση! Τους ανακοίνωσε η Βίκυ Καγιά ότι...

«Βόμβα» είναι με την διπλή αποχώρηση στο GNTM το spoiler που «έσκασε». Τους ανακοίνωσε η Βίκυ Καγιά πως έχουν την χειρότερη φωτογραφία.

Στην τελική ευθεία έχουν μπει τα μοντέλα και δίνουν «μάχη» για να βρεθούν στον μεγάλο τελικό και να είναι νικήτριες του φετινού ριάλιτι. Μια όμως θα καταφέρει να κερδίσει.

Μετά την αποχώρηση της Ασημίνας και της Ελευθερίας, ακόμη μια... διπλή αποχώρηση πρόκειται να ταράξει τα νερά μέσα στο σπίτι.

Όπως είδαμε στο trailer που κυκλοφόρησε η Βίκυ Καγιά ανακοινώνει πως δυο κορίτσια πρέπει να φύγουν από το παιχνίδι, καθώς δεν τα πήγαν καλά στην δοκιμασία.

Έτσι, σύμφωνα με τα spoiler που έχουν κυκλοφορήσει τα δυο αυτά κορίτσια είναι η Πόπη και η Κωνσταντίνα.