Πάολα: Τράβηξε τα μαλλιά της πίσω και έβαλε μαντήλι στο πρόσωπο! Η φωτογραφία στην δημοσιότητα!

Δεν την έχουμε δει ποτέ έτσι!

Πάολα: Τράβηξε τα μαλλιά της πίσω και έβαλε μαντήλι στο πρόσωπο! Η φωτογραφία στην δημοσιότητα!

Η Πάολα τράβηξε τα μαλλιά της πίσω και έβαλε μαντήλι στο πρόσωπο! Η φωτογραφία στην δημοσιότητα με την ίδια να μοιάζει όπως δεν την έχουμε ξαναδεί!

Η Πάολα, έχει γράψει ιστορία για τα μαλλιά της αλλά και το γενικό της look στην πίστα. Η τραγουδίστρια, έκανε την ανατροπή και αντί να τα αφήσει κάτω, τα τράβηξε όλα πίσω!

Μάλιστα, για να μην φαίνονται άσχημα οι φύτρες της η Πάολα, συμπλήρωσε το hair style της με μια μεγάλη μπαντάνα! Η ίδια άλλωστε, δεν έχει πρόβλημα να κυκλοφορεί όχι μόνο με... μαντήλια αλλά και με αθλητικά, όπως αναφέραμε σε πρόσφατο άρθρο!

Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Πάολα μαλλιά

Πάολα: Μάθαμε πόσο ζυγίζει και μας έπεσαν τα μαλλιά! Τα κιλά της...

Μάθαμε πόσο ζυγίζει η Πάολα και μας έπεσαν τα μαλλιά! Τα κιλά της στην δημοσιότητα και είναι ακόμα πιο αδύνατη από όσο νομίζετε!

Η αγάπη της για την μουσική και το τραγούδι ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία και άρχισε να κυνηγάει το όνειρό της, να γίνει τραγουδίστρια.

Μεγάλη επιρροή αποτέλεσαν για την Πάολα, οι γονείς της οι οποίοι τραγουδούσαν και οι δύο επαγγελματικά στη νεαρή τους ηλικία. ‘Εχει έναν αδερφό, και παρότι είναι πολύ νέα και η ίδια έχει ήδη μια κόρη την Παολίνα, την οποία απέκτησε σε ηλικία 17 ετών, από τον Φώτη Ζογλοπίτη, με τον οποίο διατηρεί άριστες σχέσεις!
Στις 8 Απριλίου 2003 γεννήθηκε η κόρη της, Παολίνα.

Πάολα: Ντύθηκε "νύφη"! Η φωτογραφία μέσα από την εκκλησία!

Αν και απέκτησε οικογένεια και παιδί, η Πάολα δεν εγκατέλειψε ούτε λεπτό το τραγούδι που πάντοτε αγαπούσε και κατάφερε να καταξιωθεί με μεγάλη επιτυχία στο χώρο του λαϊκού τραγουδιού.

Η εκρηκτική και εξαιρετική λαϊκή τραγουδίστρια Πάολα, γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 25 Ιουνίου 1985 και ανήκει στον αστερισμό του Καρκίνου, ενώ έχει ύψος 1,62 και ζυγίζει 51 κιλά!